- Konu Sahibi denniss_shady
-
Yok canim diger ilaclar icin recete yazdi ama jel icin yazmadi bende unuttumm
anladım canım. ne yaptınız geçtiniz mi eve. yolculuk nasıl geçti. ne dedi haldun bey kontrolde
Hafif sizilardan baska hi sikinti yasamadim yolda canim simdi evdeyim dinleniyorum.. haldun bey gayet iyi dedi dikislerim icin bi problem yokmus jeli verdi gunde 2 kez suruceksin dedi ben tabi hemen tatle gidip gidemicegimi sordum bayramdan sonra tatil planliyorum dedim ozellikle yara izlerim icin gunes koruyucu kullanmam gerektigini soyledi
evet kararma yaparmış dikkat et koru güneşten
sen bekarsın demi. küçük duruyodun bayaa
Evet bekarım canım ama inşallah bu durum yakında değişicekbugün bulamadım ilacı ecza deposundan istettim yarın sabah kullanmaya başlıcam umarım etkili bi jeldir inşallah izlerin çoğu geçer :44: genelde kaçıncı gün kullanılmaya başlıyo ki bu tür jeller ben geç mi kaldım acaba
Önceden diil ameliyat esnasında karnımdan almış canım zaten bende yağ bol hiç dert etmedimBenim hepsini ameliyatta yaptı 4.5 saat sürdü yag aldı popomun altında vardı biraz onu silikon koyarken mememe enjekte etti devamı yüzüme enjekte edildi. Senin neden önceden almıslar? Ve silikonu taktırdum sanırım neden o zaman enjekte etmemiş ki ama korkma bişey yok gecicî yaptırıyodum ben 10dakka da yapıyor ve acımıyor
7. gün kullan dedi bNA bugun başlıcam ama banyo yapamadım daha. sen yaptınmı. senin annen yaptırır ama ben yanlız kaldım. gitti annem. korkuyom yapmaya.
gizli oldugu için pek kalamadı. senin baban dı değilmi yanındaki
evet canım annemle babamdı yanımdakiler benimde gizliydi ama okul bitti eşya toplayıp beraber dönücez bahanesiyle kaldılar uzun uzun yanımdaannem saçımı yıkadı bugun lavaboya kafamı eğdim kolarımı sürekli kaldırmak istemedim ağrı yapar diye sonra kendim yıkandım zaten bitek saç sıkıntılı olur ama senin 1 hafta oldu artık kaldıramıyomusun kollarını ben saçımı falan tarıyorum
7. gün kullan dedi bNA bugun başlıcam ama banyo yapamadım daha. sen yaptınmı. senin annen yaptırır ama ben yanlız kaldım. gitti annem. korkuyom yapmaya.
gizli oldugu için pek kalamadı. senin baban dı değilmi yanındaki
saçımı tarıyorum ama tam kalkmıyo kollarım. haldun bey 2 hafta kaldırma kollarını dedi.
banada fazla kaldırma dedi ama elimde değil giyinirken falan bile kaldırmak gerekiyo bazen
Önceden diil ameliyat esnasında karnımdan almış canım zaten bende yağ bol hiç dert etmedimileride göğüste herhangi bir şekil bozukluğu olursa enjeksiyonla biraz takviye yapabilmek içinmiş. Teşekkür ederim
Narpek banyo yap dünyalar senin olacak cok rahatlıyorsun :))
Arkadaslar Bana yardimci olurmusunuz, ben almanyadan bu sene türkiyede gögüslerimi yaptirmak istiyorum, türkiyede hasan beye müracaat ettim, ve o Bana hem diklestirip hem silikon koymayi önerdi, diklestirmede ne Kadar iz belli olur?? Ve sonrasindaki agrilar kötü mü? Baska Bana hangi dr.u önere bilirsiniz?
nasip olursa yapıcam bugun. çocukları uyutuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?