- Konu Sahibi denniss_shady
-
geçmiş olsun benimde doktorum Haldun beydi:) 3 ayımı doldurdum şuan görüntümden çok memnunum darısı size inşallah 1 aya kadar hızlı bir şekilde iyiyleşeceksiniz hareket etmekten korkmayın:)aylar geçtikçe çektiğiniz ağrıyı sancıyı unutuyorsunuz
aynen benide uyutmuyor. fermuarı açıyorum ara ara. o sıktıkça karnımda şişiyo kocaman bi göbek oldu.
çok teşekkür ederimben şimdiden çok memnunum boyutu tam istediğim gibi oldu eminim sizinki de öyledir mümkün olduğunca hareket ediyorum pek dinlenme havasına girmiyorum şimdiden çoğu şeyi yapmaya başladım bitek refleksler sıkıntı yaratıyo bu gün düşen tuzluğu tutmak için hamle yaptım da canım çıktı resmen bir iki gün içinde kendi kendime giyinmeye başlarım diye tahmin ediyorum. zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum
keşke
şu bi hafta boyunca 3 kez hapşırık geldi. üçündede hap dedim göğüs kitlendi gerisi gelmedi. ama çok canım yandı
şu bi hafta boyunca 3 kez hapşırık geldi. üçündede hap dedim göğüs kitlendi gerisi gelmedi. ama çok canım yandı
Deniss e katılıyorum iyi kurtarmışsın
:) ben simdi hem gribim hem reglim artık nolacaksa olsun diyorum ama geçen birr hapşırdım... resmen komple gogus kafesimi sökmüş de elime tutuşturmuşlar gibi bi ağrı
ruj54 ve yede merhaba, forumda geçen büyük ölçülerden sonra sizi bulabildim neyseki. Ben Cenk Beye muayene oldum. 164 boy 47 kilo göğüs çevrem 9,5 cm ve yağ dokum çok az. Küçük istediğimi söyledim ama doktorlar genelde hastaların sonradan pişman olduğunu o yüzden olabilecek en büyüğünü söylüyorlar. benim için yuvarlak tip 175-200-225 cc high profile önerdi.Moderate te kullanabileceğini ancak üstte dolgunluk olabilmesi için high profil kullanılması gerektiğini söyledi. ruj54 sende yağ enjekte edilmiş sanırım, doktorum bahsetmedi ama göğsün doğal duruşu için mi yaptı acaba doktorun? ben 70-75b uygun olduğunu düşünüyrum sonrası için ama sizde ameliyat sonrası hangi ölçüleri kullanıyorsunuz. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kızlar.Telefondan girdiğim için buraya yükleyemiyorum 😭
Çok geçmiş olsun! En zor kısmı atlatmışsın. :) ananas, et suyu ve bol su içmemizi tavsiye ediyorlar ödemler için :) bitki çayından uzak dur!
tek tek alıntı yaparsam çok uzun olucak diye burdan herkese birden yazmak istedimbeni sıkan bant değil ilk ameliyat sonrasındaki lastik bandajdı şimdi de sütyen yüzünden sıkıntılar yaşıyorum ama öyle çok ağır geçirmiyorum çok şükür dünden beri sürekli ayaktayım fazla oturmamaya gayret gösteriyorum sabah kalktığımda taş gibi oluyo göğüslerim ama gün içinde yumuşuyolar öyle taş gibi sert değiller tabi kalıp gibi duruyolar ama en azından uyandığım zamanki kadar gergin olmuyolar bazen ilginç tanımlayamadığım sancılar yaşıyorum ben mi kendimi zorluyorum yoksa normal mi bilmiyorum kızlar sizde yaşadınız mı böyle garip sancılar :44: hani elinizi tam eklem yerinden kesersiniz de her parmağınızı büktüğünüzde yara yeri açılır canınız yanar ya işte özellikle sol göğsümün içi koltuk altı tarafına bazen öyle ağrı saplanıyo ama dikiş yerine değil göğsümün içine saplanıyo normal mi öyle bi sızı:44: bide arada bir yine garip garip tanımlayabilceğim başka bişey daha oluyo hani suya bişey atarsınız da içine su çektikçe su kabarcıkları çıkar ya tek sıra halinde pıtırpıtır işte öyle bi his oluyo göğsümün içinde :44: biliyorum çok komik oldu bu tanımlamalar ama başka nasıl anlatıcağımı bilemedim
ruj54 ve yede merhaba, forumda geçen büyük ölçülerden sonra sizi bulabildim neyseki. Ben Cenk Beye muayene oldum. 164 boy 47 kilo göğüs çevrem 9,5 cm ve yağ dokum çok az. Küçük istediğimi söyledim ama doktorlar genelde hastaların sonradan pişman olduğunu o yüzden olabilecek en büyüğünü söylüyorlar. benim için yuvarlak tip 175-200-225 cc high profile önerdi.Moderate te kullanabileceğini ancak üstte dolgunluk olabilmesi için high profil kullanılması gerektiğini söyledi. ruj54 sende yağ enjekte edilmiş sanırım, doktorum bahsetmedi ama göğsün doğal duruşu için mi yaptı acaba doktorun? ben 70-75b uygun olduğunu düşünüyrum sonrası için ama sizde ameliyat sonrası hangi ölçüleri kullanıyorsunuz. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kızlar.
suan hissettigim seyi ancak boyle iyi tarif edebilirdin. Kolumun tam altina birden nasil sanci giriyo bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum. Boyle ilk once bicak saplaniyor sonra o kabarciklar oluyor sanki bisiler yer degistiriyor. Bugun 5.gunum. ilk.3 gunum cok rahatti. burdan bayanlar 4.gunden sonrasi hizli iyilesme sureci demislerdi ama ben gunden gune daha kaskati kesiliyorum. o bahssttigin agrilar nezaman gecti? yataktan hala kendm kalkamiyorum o sancilardan giriyor cunku. ama zorluyorum kalkmak icin acaba hata mi yapiyorum? ondan mi canim yaniyor? kendim dogrulamiyorum bile. disari cikmamali yormamali miyim kendimi hic? cok moralim bozuk gunden gune kotulestigim icin.(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendini zorladiginda kaslarin daha fazla kasiliyo o yuzden daha fazla agri hissediyosun canim kalkarken yan donerek kalkmaya calisirsan zorlanmazsin 2-3gun surdu benim bu sekilde agrilarim sonra yavas yavas hafifledi goguslerinin kenarlari sararip morardiginda da farkli bi agri daha yasicaksin korkma burdaki herkes ayni sureclerden gecti bazilarimizin aci esigi yuksek bazilarimizinki dusuk o yuzden burda cok agrim olmadi diyen kisileri okudukca benim niye agrim var diye uzme kendini ben su an 4.haftami bitirmek uzereyim ve inan hergun kendimi cok cok daha iyi hissediyorum uzun zamandir gormedigim bi arkadasimla bulustum bana siki siki sarildi ve hic agrim olmadi artik o cok agri cektigim gunler cok cok onceymis gibi geliyo bana
4.haftasa sisliklerin ne durumda canim?
valla moral oluyor boyle soyleyince cunku bugun 6. gunum ise basladim ve coookk halsizimkolumu kaldirip 10 sn tutsam yoruluyorum. kosmusum gibi bi yorgunluk oluyor nefes alis verisim degisiyor
direnlerden cok kan kaybettim ama o pis kan beni halsizlestirir mi?
bi de morarma herkeste oluyor mu benim morarmam yok henuz sadece sanki hergun daha fazla sisiyormusum gibi geliyor. sertlesti goguslerim daha cok geriliyorum
ve suan sag gogsumu hic hissetmiyorum uyusuk tamamen((((((
4.gunden sonra hizli iyilesme sureci demislerdi kendimi buna hazirladim sanirim
kollrını 2 hafta kaldırma canım sonrasındada çok zorlama.
sende diren oldugu için belki morarma olamaybilir bizde diren yoktu. beimde sonradan karnım kasıklara kadar şiştikçe şişti 5 aylık hamile gibi gezdim bugun 29. günüm yeni yeni indi diyebilrim ama mmeeler ve kenarlarındaki ödemler gitti
bu asiri odemler size diren takilmadigi icin mi acaba? Benim suan karnimda asiri sislik olmadi cunku hatta sanirim hic olmadi. sonradan derken kac gun sonra indi sislik karniniza dogru?
Bi de kollarimi tam yukari kaldirmiyorum ama az bisey kaldiriyorum mause uzanacak klavyede yazi yazacak kadar😐
bu asiri odemler size diren takilmadigi icin mi acaba? Benim suan karnimda asiri sislik olmadi cunku hatta sanirim hic olmadi. sonradan derken kac gun sonra indi sislik karniniza dogru?
Bi de kollarimi tam yukari kaldirmiyorum ama az bisey kaldiriyorum mause uzanacak klavyede yazi yazacak kadar😐
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?