- Konu Sahibi denniss_shady
-
eweeeeeeettt sonunda bende ameliyatımı oldummmmm20/06/2014 cuma günü sabah 8 de ameliyata girdim. Hacettepe üniversitesitesinde Haldun beye ameliyat oldum. dual plan yöntemiyle mentor damla high profile 345 cc göğüs altı kesisiyle takıldı. bir gece hastanede kaldım ertesi gün öğlen taburcu oldum. An itibariyle 3. günümdeyim ara ara sızlamalarım dışında pek bi sorunum yok şu anda ama bugün fazla gergin hissediyorum ödemler yüzünden sanırım bazen bıçak gibi ağrı saplanıyo dış taraftan göğsüme. bu ödemlerin daha çabuk geçmesi için bi öneriniz varmı acaba:18:
Çok geçmiş olsun! En zor kısmı atlatmışsın. :) ananas, et suyu ve bol su içmemizi tavsiye ediyorlar ödemler için :) bitki çayından uzak dur!
Geçmiş olsun :) ben bol bol su içip kendimi çok yormadan ufak ufak yürüyüşler yapıyodum bana iyi geliyodu belki sendede işe yarar ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eweeeeeeettt sonunda bende ameliyatımı oldummmmm20/06/2014 cuma günü sabah 8 de ameliyata girdim. Hacettepe üniversitesitesinde Haldun beye ameliyat oldum. dual plan yöntemiyle mentor damla high profile 345 cc göğüs altı kesisiyle takıldı. bir gece hastanede kaldım ertesi gün öğlen taburcu oldum. An itibariyle 3. günümdeyim ara ara sızlamalarım dışında pek bi sorunum yok şu anda ama bugün fazla gergin hissediyorum ödemler yüzünden sanırım bazen bıçak gibi ağrı saplanıyo dış taraftan göğsüme. bu ödemlerin daha çabuk geçmesi için bi öneriniz varmı acaba:18:
geçmiş olsun canım. bende 345 oldum. aynı olmuşuz. bugun 6 benim. daha iyiyim çok şükür. kollarımda kalksaydı hayırlısıyla çok daha iyi olacaktı.
teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun. sen büyüklüğünden memnunmusun peki canım şu anki büyüklüğü benim çok hoşuma gitti ama ödemler inince küçük mü kalıcaklar diye de korkuyorum biraz
Geçmiş olsun canim hepimiz yasadik bu zor birkaç günü bol sivi tuket kollar ini çok yorma nefes almak bile birkaç gün zor gelir ama atlattiktan sonra bugunleri sonrasi yeni cicilerle süper
evet begeniyorum bende ama şu kalıp gibi durması gecseydi diye bekliyorum.
kaç numaralı odada yattın
Geçmiş olsun canim hepimiz yasadik bu zor birkaç günü bol sivi tuket kollar ini çok yorma nefes almak bile birkaç gün zor gelir ama atlattiktan sonra bugunleri sonrasi yeni cicilerle süper
41 14 deydim ilk gecem bayaa zor geçti benim göğüslerim değil sırtımın ağrısından çok çektim ben sargılarım çok çok sıkıydı sırtımı kesti hep o yüzden çok acı çektim hatta sabah doktor açınca çok sıkmış seni dedi
41 14 deydim ilk gecem bayaa zor geçti benim göğüslerim değil sırtımın ağrısından çok çektim ben sargılarım çok çok sıkıydı sırtımı kesti hep o yüzden çok acı çektim hatta sabah doktor açınca çok sıkmış seni dedi
yanına gelen bendim
o bant benide sıkıyo halaa morattı hep kaşın kaşın ölüyorum ama iyi sıkması dedi.
geçmiş olsun cnm. güle güle kullan yeni cicilerinieweeeeeeettt sonunda bende ameliyatımı oldummmmm20/06/2014 cuma günü sabah 8 de ameliyata girdim. Hacettepe üniversitesitesinde Haldun beye ameliyat oldum. dual plan yöntemiyle mentor damla high profile 345 cc göğüs altı kesisiyle takıldı. bir gece hastanede kaldım ertesi gün öğlen taburcu oldum. An itibariyle 3. günümdeyim ara ara sızlamalarım dışında pek bi sorunum yok şu anda ama bugün fazla gergin hissediyorum ödemler yüzünden sanırım bazen bıçak gibi ağrı saplanıyo dış taraftan göğsüme. bu ödemlerin daha çabuk geçmesi için bi öneriniz varmı acaba:18:
ne güzel haberlergeçmiş olsun canım.güle güle kullan. benimde bugun 17. günüm 1 gün bile o kadar fark ediyor ki şu anda hiç bir şeyim yok.umarım hafif bir iyileşme süreci yaşarsın.
yumuşaklığı filan nasıl. benim koltuk altı meme kenarları taş gibi. oralar normalmi senin. bugun 7. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?