• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denniss_shady de sonunda büyüttü :))))

anladım canım. ne yaptınız geçtiniz mi eve. yolculuk nasıl geçti. ne dedi haldun bey kontrolde

Hafif sizilardan baska hi sikinti yasamadim yolda canim simdi evdeyim dinleniyorum.. haldun bey gayet iyi dedi dikislerim icin bi problem yokmus jeli verdi gunde 2 kez suruceksin dedi ben tabi hemen tatle gidip gidemicegimi sordum bayramdan sonra tatil planliyorum dedim ozellikle yara izlerim icin gunes koruyucu kullanmam gerektigini soyledi

Hafif sizilardan baska hi sikinti yasamadim yolda canim simdi evdeyim dinleniyorum.. haldun bey gayet iyi dedi dikislerim icin bi problem yokmus jeli verdi gunde 2 kez suruceksin dedi ben tabi hemen tatle gidip gidemicegimi sordum bayramdan sonra tatil planliyorum dedim ozellikle yara izlerim icin gunes koruyucu kullanmam gerektigini soyledi

evet kararma yaparmış dikkat et koru güneşten
sen bekarsın demi. küçük duruyodun bayaa

evet kararma yaparmış dikkat et koru güneşten
sen bekarsın demi. küçük duruyodun bayaa

Evet bekarım canım ama inşallah bu durum yakında değişicek :39: bugün bulamadım ilacı ecza deposundan istettim yarın sabah kullanmaya başlıcam umarım etkili bi jeldir inşallah izlerin çoğu geçer :44: genelde kaçıncı gün kullanılmaya başlıyo ki bu tür jeller ben geç mi kaldım acaba:50:

Evet bekarım canım ama inşallah bu durum yakında değişicek :39: bugün bulamadım ilacı ecza deposundan istettim yarın sabah kullanmaya başlıcam umarım etkili bi jeldir inşallah izlerin çoğu geçer :44: genelde kaçıncı gün kullanılmaya başlıyo ki bu tür jeller ben geç mi kaldım acaba:50:

7. gün kullan dedi bNA bugun başlıcam ama banyo yapamadım daha. sen yaptınmı. senin annen yaptırır ama ben yanlız kaldım. gitti annem. korkuyom yapmaya.
gizli oldugu için pek kalamadı. senin baban dı değilmi yanındaki

Ayh kıyamam tek basınamısın :(( ilk banyoda bende korktum banyonun ortasına sandalye koyduk oturdum annem yıkadı aradan 2gün sonra ben tek yaptım. Sana yardımcı olacak birini cagıramazmısın :(

Benim hepsini ameliyatta yaptı 4.5 saat sürdü yag aldı popomun altında vardı biraz onu silikon koyarken mememe enjekte etti devamı yüzüme enjekte edildi. Senin neden önceden almıslar? Ve silikonu taktırdum sanırım neden o zaman enjekte etmemiş ki ama korkma bişey yok gecicî yaptırıyodum ben 10dakka da yapıyor ve acımıyor
Önceden diil ameliyat esnasında karnımdan almış canım zaten bende yağ bol hiç dert etmedim :D ileride göğüste herhangi bir şekil bozukluğu olursa enjeksiyonla biraz takviye yapabilmek içinmiş. Teşekkür ederim

7. gün kullan dedi bNA bugun başlıcam ama banyo yapamadım daha. sen yaptınmı. senin annen yaptırır ama ben yanlız kaldım. gitti annem. korkuyom yapmaya.

evet canım annemle babamdı yanımdakiler benimde gizliydi ama okul bitti eşya toplayıp beraber dönücez bahanesiyle kaldılar uzun uzun yanımda :32: annem saçımı yıkadı bugun lavaboya kafamı eğdim kolarımı sürekli kaldırmak istemedim ağrı yapar diye sonra kendim yıkandım zaten bitek saç sıkıntılı olur ama senin 1 hafta oldu artık kaldıramıyomusun kollarını ben saçımı falan tarıyorum

evet canım annemle babamdı yanımdakiler benimde gizliydi ama okul bitti eşya toplayıp beraber dönücez bahanesiyle kaldılar uzun uzun yanımda :32: annem saçımı yıkadı bugun lavaboya kafamı eğdim kolarımı sürekli kaldırmak istemedim ağrı yapar diye sonra kendim yıkandım zaten bitek saç sıkıntılı olur ama senin 1 hafta oldu artık kaldıramıyomusun kollarını ben saçımı falan tarıyorum

saçımı tarıyorum ama tam kalkmıyo kollarım. haldun bey 2 hafta kaldırma kollarını dedi.

bence bi arkadaşından yardım iste sende saçını yıkaması için kuaföre gitme sakın orda kafanı arkaya eğmen lazım çok canın yanar en iyisi öne eğilmek arkadaşın saçını yıkarsa sonra bedenini yıkamak kolay oturduğun yerden yıkanırsın rahat rahat canım

Önceden diil ameliyat esnasında karnımdan almış canım zaten bende yağ bol hiç dert etmedim :D ileride göğüste herhangi bir şekil bozukluğu olursa enjeksiyonla biraz takviye yapabilmek içinmiş. Teşekkür ederim

Anladım canım korkulcak bişey yok benimkinin üstüne koymuş daha dolgun dursun diye😜

Arkadaslar Bana yardimci olurmusunuz, ben almanyadan bu sene türkiyede gögüslerimi yaptirmak istiyorum, türkiyede hasan beye müracaat ettim, ve o Bana hem diklestirip hem silikon koymayi önerdi, diklestirmede ne Kadar iz belli olur?? Ve sonrasindaki agrilar kötü mü? Baska Bana hangi dr.u önere bilirsiniz?

Arkadaslar Bana yardimci olurmusunuz, ben almanyadan bu sene türkiyede gögüslerimi yaptirmak istiyorum, türkiyede hasan beye müracaat ettim, ve o Bana hem diklestirip hem silikon koymayi önerdi, diklestirmede ne Kadar iz belli olur?? Ve sonrasindaki agrilar kötü mü? Baska Bana hangi dr.u önere bilirsiniz?

canım burda en çok hasan beyi çvüyolar dikleştirme dediyse ol. ameliyata giriyosun zaten. çünkü çok sarkık bi meme şekline geliyo sadece silikonla. agrılar aynı derecedir. iz tabiki biraz daha fazla olacak t yada lolipop gibi oluyormuş. ama siliecektir zamanla.

Back