- Konu Sahibi denniss_shady
senin kaç oldu. nasıl oldu
225cc taktı 5 6 cc de yağ enjekte edildi benim neredeyse göğsüm hiç yoktu bide ben 163cm e 42kiloyum 225cc bile zor sığdı ama iyi daha büyüğü benim narinliğimi kaybettirirdi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kaç oldu. nasıl oldu
225cc taktı 5 6 cc de yağ enjekte edildi benim neredeyse göğsüm hiç yoktu bide ben 163cm e 42kiloyum 225cc bile zor sığdı ama iyi daha büyüğü benim narinliğimi kaybettirirdi :)
hm çok doğal olmuştur. güle güle kullan. ben c cup oluyum dedim. güzel oldu. şekil almalarını bekliyorum
Evet ama vucut yapıma olmazdı daha büyüğü zaten cubuk kraker gibiyim top gibide popom var :) popo büyük meme büyük komik olurdum😄 senin kacıncı gunun?
benim 7. günüm bugun.
popo büyükse lolipop olmuşşsun demektir.
Sorma popom cok ilgi cekio denizde belimdede gamze var ayıptır söylemesi :) 13. Günüm cok iyiyim sonbaharda da burnum yapılacak ama endişem var büyütecek diye kırık olmasa elletmemde nefes alamıyorum
gerekiyosa yaptır tabi. istediğin gibi olur inşallah
9yıldır yaptırcam korkudan hep kacıyodum kışında burnum için gittim hiç aklımda olmayan memeyi oldum ve tuhafı ben ne ameliyat olcak piskolojisine girdim ne de oldum sanki hiçbişey olmamıs gibi arkadaslarımda sasırıyo :))
kısmet işte. bende çok ani oldu hiç aklımın ucundan bile geçmezdi olabilecegi. ama 1 ay içinde oluverdi çok şaşkınım.
şükürler olsun Allahıma
ruj54 arkadaşım hayırlı olsun 225cc demek bende 250cc merakettim foton yokmu
Bant iki hafta sutyen bir ay dedi. Haldun bey . İki ay degilmi dedim yok bir ay dedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirli olsun cicilerin canim ben zayifim zayifim diyodum sen benden zayifmissin ama tahmin edebiliyorum daha buyugu guzel olmayabilirdi
Evet daha büyüğü yapay olacaktı bana :)
Senin sekli de yavas yavas duzelmeye basliyodur ne guzel sizilarin da azalmistir
Canim haldun hoca bana yara izleri icin bi ilac ismi soylemisti ama unuttum sen ne kullaniyosun
Benim hepsini ameliyatta yaptı 4.5 saat sürdü yag aldı popomun altında vardı biraz onu silikon koyarken mememe enjekte etti devamı yüzüme enjekte edildi. Senin neden önceden almıslar? Ve silikonu taktırdum sanırım neden o zaman enjekte etmemiş ki ama korkma bişey yok gecicî yaptırıyodum ben 10dakka da yapıyor ve acımıyorHah benim bu konuda sorum var : benden de yag aldilar karnimdan senin kacinci gununde yag enjeksiyonu yaptilar cok aciyan bisi mi nasi bisi? Korkuyorum da biraz henuz daha hicbisey belli olmuyo gerci benden morluklarim falan duruyo da :/
Yok canim diger ilaclar icin recete yazdi ama jel icin yazmadi bende unuttummDermatiksi recete vermedilermi sana