• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denniss_shady de sonunda büyüttü :))))

225cc taktı 5 6 cc de yağ enjekte edildi benim neredeyse göğsüm hiç yoktu bide ben 163cm e 42kiloyum 225cc bile zor sığdı ama iyi daha büyüğü benim narinliğimi kaybettirirdi :)

hm çok doğal olmuştur. güle güle kullan. ben c cup oluyum dedim. güzel oldu. şekil almalarını bekliyorum

hm çok doğal olmuştur. güle güle kullan. ben c cup oluyum dedim. güzel oldu. şekil almalarını bekliyorum

Evet ama vucut yapıma olmazdı daha büyüğü zaten cubuk kraker gibiyim top gibide popom var :) popo büyük meme büyük komik olurdum😄 senin kacıncı gunun?

benim 7. günüm bugun.
popo büyükse lolipop olmuşşsun demektir. :1:

Sorma popom cok ilgi cekio denizde belimdede gamze var ayıptır söylemesi :) 13. Günüm cok iyiyim sonbaharda da burnum yapılacak ama endişem var büyütecek diye kırık olmasa elletmemde nefes alamıyorum

gerekiyosa yaptır tabi. istediğin gibi olur inşallah

9yıldır yaptırcam korkudan hep kacıyodum kışında burnum için gittim hiç aklımda olmayan memeyi oldum ve tuhafı ben ne ameliyat olcak piskolojisine girdim ne de oldum sanki hiçbişey olmamıs gibi arkadaslarımda sasırıyo :))

9yıldır yaptırcam korkudan hep kacıyodum kışında burnum için gittim hiç aklımda olmayan memeyi oldum ve tuhafı ben ne ameliyat olcak piskolojisine girdim ne de oldum sanki hiçbişey olmamıs gibi arkadaslarımda sasırıyo :))

kısmet işte. bende çok ani oldu hiç aklımın ucundan bile geçmezdi olabilecegi. ama 1 ay içinde oluverdi çok şaşkınım.
şükürler olsun Allahıma:16::16::16:

225cc taktı 5 6 cc de yağ enjekte edildi benim neredeyse göğsüm hiç yoktu bide ben 163cm e 42kiloyum 225cc bile zor sığdı ama iyi daha büyüğü benim narinliğimi kaybettirirdi :)

Hayirli olsun cicilerin canim ben zayifim zayifim diyodum sen benden zayifmissin ama tahmin edebiliyorum daha buyugu guzel olmayabilirdi

Senin sekli de yavas yavas duzelmeye basliyodur ne guzel sizilarin da azalmistir

Benim hiç agrım falan olmadı ben ameliyat havasına girmedim ameliyatı sabah oldum bi önceki aksam gittim sahilde bi bira içtim :) sabah ameliyata girdim gecen cumada kırkpınara sarap içmeye gittim sanki baskası ameliyat oldu bacaklarım mor memelerim ve yüzüm şiş ama bende mod yok😃

Hah benim bu konuda sorum var : benden de yag aldilar karnimdan senin kacinci gununde yag enjeksiyonu yaptilar cok aciyan bisi mi nasi bisi? Korkuyorum da biraz henuz daha hicbisey belli olmuyo gerci benden morluklarim falan duruyo da :/

Hah benim bu konuda sorum var : benden de yag aldilar karnimdan senin kacinci gununde yag enjeksiyonu yaptilar cok aciyan bisi mi nasi bisi? Korkuyorum da biraz henuz daha hicbisey belli olmuyo gerci benden morluklarim falan duruyo da :/
Benim hepsini ameliyatta yaptı 4.5 saat sürdü yag aldı popomun altında vardı biraz onu silikon koyarken mememe enjekte etti devamı yüzüme enjekte edildi. Senin neden önceden almıslar? Ve silikonu taktırdum sanırım neden o zaman enjekte etmemiş ki ama korkma bişey yok gecicî yaptırıyodum ben 10dakka da yapıyor ve acımıyor

Back