Denizli///20

aa o nedemek kız manyak falan neyse bayram geçsınde bı göruşelım senınle olurmu sen baya bı sıkılmışsın galıba azcık oturur dertleşırız kaydirigubbakcemile

ben bu arada çok mutluyum kızım geldı :teytey: hiç gözunaydın demıyosun yanı alacagın olsun kız :mymeka:
canım denizlim şimdiden bayramınızı eniçten dıleklerımle kutluyorum hepınızı ayrı ayrı öpuyorummm kucak dolusu selam ve sevgıler a.s.[/QUOTE]

aman abla herhal lohusalıktan, bi yere de çıkamıyomya ondan da kaynaklanıyo sanırsam, şu bayram geçsin de bi oturup sohbet edelim, arefe gününden beri nete uğramıyom abla, eşim köye gitti kurbanı kesmek için, bende annemlerdeydim 2 gündür, daha bugün geldim, bu arada gözün aydın, öpüver kızceyzini benim yerime,bayramlarını da kutlayver adıma, seninde bayramın kutlu olsun ablacım, öptüm hepinizi a.s.
denizli topicinin hatunları hepinize iyi bayramlarrrrr

:jeyyar: herkese selamlar.umarım iyisinizdir.bu arada herkesin bayramını kutlar sağlık ve mutluluk dilerim.nice güzel bayramlara.....:1hug: a.s.

tülüş yavrum, mmmmmmmmuckusssss öptüm en tatlı yerinden, hayırlı bayramlarrr, irkekini öpüver yerime :dance:a.s.

sagolasın ıbolyam .. demek o yuzden ortalarda gözukmuyosun sen bende bu kız nereye kayboldu dıyordum merakta ettım senı
kız bayramlamaya gelmeyecekmısın benı ıkı adımlık yerdeyız çıkta gel hadı kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyy abla gerçekten çok iyi olurdu yaaa, ama havalar da soğudu nasıl geleyim abla be bebeciğii hasta etmeyim sonra

İyi haftalar Denizli...
9 günlük tatilden sonra sabah 6'da kalkmak çok zor geldi. Bu kadar tatil iyi değil ya...

herkese merhabalar kızlar nasılsınız, anuska, gülse, themis, ibolya.. depresyondasın yine..
tatil fazla uzundu yine gelmek istemidim işe ya... themis bilir bizim kocalar bi oyun oynuyorlar gecelerin 2,5 larına kadar.. hasta ruhlu oldular iyice. themis kocasına sahip çıkıyorda göndermiyor. benimki abisini bi kaç arkadaşını topluyor devamm.. öldüm 4 gündür ya.. gecenin bi yarılarına kadar. dün erken kalktılar allahtan. kızlara tam
bakın ellerin misafirleri saçak altından gidiyorlar dicek tim ya................. bu defa kısa sürdü Allahtan. gündüz oynamaya başladılar bizim koca bebekler.
ben deniz acemi şöför 3karı 3 çocuk çıktık forum yollarına... kim tutar bizi.. pati yapa yapa he he he... themis korkudan hatim indircektin kızz...:roflol: tabi bende hiç konuşmadım. onlarda birşeyler okuyorum sanmışlar... ne bilsinler önümü göremediğimi..sengözlerimebaksanab terzi kendi söküğünü dikemezmiş. bi alışamadım gözlüklere....:mymeka:

allah cezanı vermesin mülayim :roflol::roflol::roflol:

kızlar ii geceler kimse yok sanırım bende bundan sonra burdayım bebek olunca hiç girilmiyor yada benimki çok yaramas ondan herkezlerin geçmiş bayramı mübarek olsun

denizli li bayanlar bişey sorcam size çevrenizde evinde bi işle uğraşan varmı varsa neler yapıyorlar bende yapacağımda ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

denizli li bayanlar bişey sorcam size çevrenizde evinde bi işle uğraşan varmı varsa neler yapıyorlar bende yapacağımda ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Canım, senin elinden hangi işler geliyor bilmiyorum; ama benim çevremde çok var evde çalışan.
Takı yapan, örgü ören, tel kırma işleyen, ahşap boyama yapan, evde çocuk bakan bir çok arkadaşım var. Sen de yeteneklerin doğrultusunda bir işle uğraşabilirsin.
Sevgiler...

Selam ben denızlılı degılım ama ogretmen olarak ılk tayın yerım denızlı tavastı orda kaldım cok guzel sehır ve ınsanlar su anda orda degılım orayıda cok ozledım ılk fırsatta tekrar gelmeye calısacagım hepınıze kucak dolusu sevgıler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…