• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

Günaydın arkadaşlar...
Sanırım ben de bayram boyunca aranızda olamayacağım. Bu nedenle hepinizin Kurban Bayramı'nı kutluyor, mutlu ve huzurlu günler diliyorum...

günaydın kızlar hayırlı cumalar
ibolyacım valla dizim hala acıyor. kemiğim yani. eğilip doğrulurken ayağımdan birden can kesiliveriyor.
öyle işte. sen neden depresyondasın bakimm. çık hemen depresyondan...
teşekkür ederiz anuşka. seninde bayramın mübarek olsun
serseri cim hoşgeldin.. merhaba..

ibolyacım valla dizim hala acıyor. kemiğim yani. eğilip doğrulurken ayağımdan birden can kesiliveriyor.
öyle işte. sen neden depresyondasın bakimm. çık hemen depresyondan...
teşekkür ederiz anuşka. seninde bayramın mübarek olsun
serseri cim hoşgeldin.. merhaba..

berelenmıstır dızın. bırkac gun acır artık. gecmıs olsun. amannn bakma sen bana. arada gırer cıkarım ben depresyona :))

öyle işte.

canım yaa geçmiş olsun. görüşemez olduk artık, kk dan alıyorum haberlerini. biz bu hallere düşermiydik :D
eee ufaklık nasıl bakalım. dişten dolayı çok sorun çıkarmıyordur inş.

ayrıca tüm denizlili hatunlara selamlar ve iyi bayramlar.

hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız bayram hazırlıklıklarınızı bıtırdınızmı CADIARZU
ıbolyam noldu canım bılmedıgın şeylere falan gırme bak sonra zor çıkarsın deprasyondayım deme moral bozmak yok sutun çekılır ALLAH korusun kaydirigubbakcemile
drydeniss canım geçmış olsun a.s. baya bı kotu duşmuşsun galıba kafamçokkarıştı

hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız bayram hazırlıklıklarınızı bıtırdınızmı CADIARZU
ıbolyam noldu canım bılmedıgın şeylere falan gırme bak sonra zor çıkarsın deprasyondayım deme moral bozmak yok sutun çekılır ALLAH korusun kaydirigubbakcemile
drydeniss canım geçmış olsun a.s. baya bı kotu duşmuşsun galıba kafamçokkarıştı

gircem abla, çok pis deprasyona giresim var bu aralar :kahve:

canım yaa geçmiş olsun. görüşemez olduk artık, kk dan alıyorum haberlerini. biz bu hallere düşermiydik :D
eee ufaklık nasıl bakalım. dişten dolayı çok sorun çıkarmıyordur inş.

ayrıca tüm denizlili hatunlara selamlar ve iyi bayramlar.

ooo kimler gelmiş.. analı kızlı nerelere kayboldunuz leynnn kaydirigubbakcemile4
sağol canım. sorun sizde anam.eve kapandınız çıkmıyorsunuz. hoş bizde geçen haftadan beri bi yere çıkmıyoruz. pazar günü görüştüğümüzden beri bi dün misafirliğe gittk..kaydirigubbakcemile2
gece hiç uyumadı themis ya.... senağlama kafam çatlıyor. zaten hala dizim acıyor.. bi saate bi uyandı.. şaşırdı mı nee :roflol:
dayanamadım sabah 7 de yanımıza aldım. birde uyanmış hızmamı yoluyor cadıı senağlama yoldu yüzümü... :kızgın: biliyorsun benim adamında maşallahı vardır. bi kere olsun kalkıvermedi gece. drydeniss kalkkkk kız ağlıyor diyo.. senağlama
stres bastı siz naptınız be iyi misinz...

gülse cim sanada teşekkür ederim..

ibolya kız napcan depresyona giripde. sen depresyona girmiceksi bacım. milleti depresyona sokacaksın... :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ooo kimler gelmiş.. analı kızlı nerelere kayboldunuz leynnn
sağol canım. sorun sizde anam.eve kapandınız çıkmıyorsunuz. hoş bizde geçen haftadan beri bi yere çıkmıyoruz. pazar günü görüştüğümüzden beri bi dün misafirliğe gittk.
gece hiç uyumadı themis ya.... senağlama kafam çatlıyor. zaten hala dizim acıyor.. bi saate bi uyandı.. şaşırdı mı nee :roflol:
dayanamadım sabah 7 de yanımıza aldım. birde uyanmış hızmamı yoluyor cadıı senağlama yoldu yüzümü... :kızgın: biliyorsun benim adamında maşallahı vardır. bi kere olsun kalkıvermedi gece. drydeniss kalkkkk kız ağlıyor diyo.. senağlama

gülse cim sanada teşekkür ederim..

ibolya kız napcan depresyona giripde. sen depresyona girmiceksi bacım. milleti depresyona sokacaksın... :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

harbiden yaa güzel fikir, bana taktik versene:jeyyar::jeyyar:

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

Size de iyi bayramlar...

ooo kimler gelmiş.. analı kızlı nerelere kayboldunuz leynnn kaydirigubbakcemile4
sağol canım. sorun sizde anam.eve kapandınız çıkmıyorsunuz. hoş bizde geçen haftadan beri bi yere çıkmıyoruz. pazar günü görüştüğümüzden beri bi dün misafirliğe gittk..kaydirigubbakcemile2

ee bizi biliyorsun canım. eşim her akşam 10 da geliyor. hasret kaldık ana kız babamızın yüzüne. hafta sonu görüşürüz inşallah. ufaklığı öp benim yerime.

aamannn abla bende bilmiyom valla, ne halt ediom ne düşünüyom hiçbişey bilmiyorum yaav manyakmıyım neyim :delphin:[/QUO
aa o nedemek kız manyak falan neyse bayram geçsınde bı göruşelım senınle olurmu sen baya bı sıkılmışsın galıba azcık oturur dertleşırız kaydirigubbakcemile

ben bu arada çok mutluyum kızım geldı :teytey: hiç gözunaydın demıyosun yanı alacagın olsun kız :mymeka:
canım denizlim şimdiden bayramınızı eniçten dıleklerımle kutluyorum hepınızı ayrı ayrı öpuyorummm kucak dolusu selam ve sevgıler a.s.a.s.a.s.

:jeyyar: herkese selamlar.umarım iyisinizdir.bu arada herkesin bayramını kutlar sağlık ve mutluluk dilerim.nice güzel bayramlara.....:1hug: a.s.

Back