• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

Canım, senin elinden hangi işler geliyor bilmiyorum; ama benim çevremde çok var evde çalışan.
Takı yapan, örgü ören, tel kırma işleyen, ahşap boyama yapan, evde çocuk bakan bir çok arkadaşım var. Sen de yeteneklerin doğrultusunda bir işle uğraşabilirsin.
Sevgiler...

benimde elimden örgü örmek gelir ama nereden bulacağımı bilmiyorum.bide evlerde havlu falan temizleyenler oluyormuş yani nakışlarını diye duydum ben daha çok öle bi iş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ya.

benimde elimden örgü örmek gelir ama nereden bulacağımı bilmiyorum.bide evlerde havlu falan temizleyenler oluyormuş yani nakışlarını diye duydum ben daha çok öle bi iş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ya.

Ne demek istediğini anladım canım. Bir öğrenci velim, fanilalar için kurdele bağlıyordu bir zamanlar. Havlu kesenler, kenar düzeltenler de var. Aklımda bulunsun da duyarsam bildiririm sana.

ne demek istediğini anladım canım. Bir öğrenci velim, fanilalar için kurdele bağlıyordu bir zamanlar. Havlu kesenler, kenar düzeltenler de var. Aklımda bulunsun da duyarsam bildiririm sana.

sağol ablacığım şuanda yapan varmı acaba çevrende bana hemen lazımda bu iş bide biliyorsanız geliri ne kadar

sağol ablacığım şuanda yapan varmı acaba çevrende bana hemen lazımda bu iş bide biliyorsanız geliri ne kadar

Yarın çocuklara sorayım, olumlu bir duyum alırsam sana haber veririm.
Çok fazla bir gelir getirmiyor sanırım. Daha doğrusu emeğini karşılayacak kadar para kazanamıyorsun.
Evde deterjan falan pazarlamak ister misin? İstersen özelden telefonunu yolla, konuşalım.

Yarın çocuklara sorayım, olumlu bir duyum alırsam sana haber veririm.
Çok fazla bir gelir getirmiyor sanırım. Daha doğrusu emeğini karşılayacak kadar para kazanamıyorsun.
Evde deterjan falan pazarlamak ister misin? İstersen özelden telefonunu yolla, konuşalım.

yok pazarlama konusunda fazla iyi değilim bana 400-500 ytl gelir getirse yeterde artar bile

yok pazarlama konusunda fazla iyi değilim bana 400-500 ytl gelir getirse yeterde artar bile

canım istersen yazma da oyalayabilirsin, memurluğa başlamaadan önce ben çok yapmıştım, gerçi emeğinin karşılığını alamıyosun ama cep harçlığı iyi oluyo, ben pazar masrafımı faln hep onlarla hallederdim, kendi ihtiyaçlarımı ondan kazandığım paralarla alırdım, eşime hiç para falan istemezdim,ama dediğim giibi emeğinin tam karşılığını alamıyosun,

bu arada gülse ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin beeeeeeeeeee :)ç:1hug:a.s.

canım ben burdayımda sen nerdesın msn ye bakıyom hep kapalısın ..
bızım kuçuk adam ugraştırıyor galıba senı gözukmez olsun :emir_bebek:

abla msn açmayı unutuyorum ya çok zaman, açtığım zman da seni denk getiremiyorum, hoş zaten pc başında da duramıyorum, dediğin gibi küçük adam beni oynatıyo :emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz uzun zamandır giremedim özledim sizleri haftaya haftasonu ilk vizem başlıyo o yüzden çok stresliyim ders çalışıyorum harıl harıl :kahve::kahve: biletimi de aldım hayırlısı olsun artık ara verip sizlere bi slm atayım dedim :):1hug:

hepinizi kocamaaaan öpüyorum bana dua edin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: yüksek notlarla döneyim yanınıza

a.s.

Slm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz uzun zamandır giremedim özledim sizleri haftaya haftasonu ilk vizem başlıyo o yüzden çok stresliyim ders çalışıyorum harıl harıl :kahve::kahve: biletimi de aldım hayırlısı olsun artık ara verip sizlere bi slm atayım dedim :):1hug:

hepinizi kocamaaaan öpüyorum bana dua edin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: yüksek notlarla döneyim yanınıza

a.s.

canım hoşgeldın nasılsın ben kendı adıma ıyıyım özledık senı bayadır kayboldun ortalardan
rahat ol stres yapma dualarım senınle olsun başarırsın inşallah
ne bıletı aldın anlamadım ben .. bır yeremı gıdıyorsun :sm_confused:

hayırlısıyla sınavlarını başarılı bi şekilde atlatırsın inşallah

canım hoşgeldın nasılsın ben kendı adıma ıyıyım özledık senı bayadır kayboldun ortalardan
rahat ol stres yapma dualarım senınle olsun başarırsın inşallah
ne bıletı aldın anlamadım ben .. bır yeremı gıdıyorsun :sm_confused:

teşekkür ederim ibolyacım :1hug:a.s. inşallah hepsi güzel geçer bu arada senin ufaklık nasıl büyüyor mu ne de sevimli olmuştur şimdi tam sevilmesinin üstüdür :emir_bebek:

gülse ablacım bilet aldım dedim çünkü sınava eskişehirde giriyorum ben 3 ve 4. sınıflarda sadece sınavlara gidiyorum :) şimdi bide kar yağacakmış diyolar güzel güzel sınavlara girer yüzüm gülerek hasta falan olmadan gelirim inşallah :Saruboceq::Saruboceq: bu arada eşimde beni yine yalnız bırakmadı saolsun sonradan oda aldı bilet işyerinden de izin almış kıyamam ya :utangac: beraber gidiyoruz işte kaydirigubbakcemile
inşallah sınavdan sonra hemen döneceğim var mı bayanlar eskşehirden getirmemi istediğiniz bişey herzaman başımın üstünde yeriniz var unutmayın a.s.

Back