- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.441
kızlar ben yeşilözen denizliye yeni taşındık daha dogrusu eşim denizlili ben yozgatlıyım denizliye yerleştik bende tanışmak istedim denizlilerle benide aranıza alırmısınız
selam horoz kentin güzel bayanları bende aranıza yeni katıldım sizlerdenim aranıza alır mısınız benide ?
kızlar ben yeşilözen denizliye yeni taşındık daha dogrusu eşim denizlili ben yozgatlıyım denizliye yerleştik bende tanışmak istedim denizlilerle benide aranıza alırmısınız
selam horoz kentin güzel bayanları bende aranıza yeni katıldım sizlerdenim aranıza alır mısınız benide ?
aklına gelicek herşey varbaşka neler satıyo mira, ben de artık bebe alışverişlerine başladım da, eksiklerim bitmedi, daha alışverişe çıkcam
günaydın hatunlar
ben arkadaşa yardım ediyorum bayram önü
bebe kıyafeti satan vardıya
çok kalabalık oluyo
onun için gelemiyorum
merak etmeyin beni
bu sene ankaradan denizliye(memlekteimdir kendisi) okumaya geldim..
herkese selamlaryerimseniben
Hoşgeldin canım ben de yeniyim sitede alışmaya çalışıyorum ama burasını çok sevmeye başladım çok güzel bi yer sadece bayanlara özel olması daha da güzel :))
selam denizlimin guzel bayanları gunaydınlar nasılsınız kaydirigubbakcemile5
evet canım özel mesaj atmıştım galıba açılmamış nasılsınız burada olmanızdan bende mutluyum sızınlede tanışmak isterım goruşmak dılegıyle sevgıyle kalın :içelim:
hemseriler hepinize selam, tatil bitti geldim gene kürkcü dükkanina.
sizlerle tanisma firsatim olmadi insallah seneye diyelim, barcman ablam ve gözekle tanisdim bu tatilde.
sizleride cok merak ediyorum.ama tatilin son haftalari zaten ramazana geldi ve kosusturmacayla bitirdim. hepinizi öpüyorum. mutlu günler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?