- Konu Sahibi fatosfirat
- #1.461
iyi geceler :)
sehir güzel,site güzel,hanımlar güzel...
mutluyum galiba :)
sehir güzel,site güzel,hanımlar güzel...
mutluyum galiba :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemseriler hepinize selam, tatil bitti geldim gene kürkcü dükkanina.
sizlerle tanisma firsatim olmadi insallah seneye diyelim, barcman ablam ve gözekle tanisdim bu tatilde.
sizleride cok merak ediyorum.ama tatilin son haftalari zaten ramazana geldi ve kosusturmacayla bitirdim. hepinizi öpüyorum. mutlu günler herkese.
Canım benim şimdi gördüm mesajını hemen cevapladım ben de sizlerle tanışmak isterim :))
siz tanisdiniz gözek le. ben bu yil tanisdim daha, sizlerin hic birisiyle tanisma imkanim olmadi daha:1no2: karisdirdin herhalde ibolya.gözekle geçen kış tanıştıydıkya lem unuttunmu, kız tee manisadan geldiydi :mymeka:
hoşgeldın süpurgem ..kız bı kendını göstermedın yaa hadı alacagın olsun :mymeka:hadı yınede kıyamam sana nasılsın bakem :1hug:a.s.
hemseriler hepinize selam, tatil bitti geldim gene kürkcü dükkanina.
sizlerle tanisma firsatim olmadi insallah seneye diyelim, barcman ablam ve gözekle tanisdim bu tatilde.
sizleride cok merak ediyorum.ama tatilin son haftalari zaten ramazana geldi ve kosusturmacayla bitirdim. hepinizi öpüyorum. mutlu günler herkese.
siz tanisdiniz gözek le. ben bu yil tanisdim daha, sizlerin hic birisiyle tanisma imkanim olmadi daha:1no2: karisdirdin herhalde ibolya.
tanisirsak görürsün beni gülsecim,
siz naptiniz bahar yagmuruyla bulusma yapabildiniz mi?
Evet biz resim yayinlamadik
lem sen gelmedinmiydi terasparktaki toplantıya, ben niye geldin diye hatırlıyom :uhm:
insallah birgün olur canim hos geldin aramizaa.s.Günaydıııın güzellera.s. Hoşgeldin bacım ben sen yokken geldim buraya hepinizle tanışmak isterim aslında bi gün buluşup tanışsak yerimseniben
lem sen gelmedinmiydi terasparktaki toplantıya, ben niye geldin diye hatırlıyom :uhm: