• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

hemseriler hepinize selam, tatil bitti geldim gene kürkcü dükkanina.
sizlerle tanisma firsatim olmadi insallah seneye diyelim, barcman ablam ve gözekle tanisdim bu tatilde.
sizleride cok merak ediyorum.ama tatilin son haftalari zaten ramazana geldi ve kosusturmacayla bitirdim. hepinizi öpüyorum. mutlu günler herkese.

hoşgeldın süpurgem ..kız bı kendını göstermedın yaa hadı alacagın olsun :mymeka:hadı yınede kıyamam sana nasılsın bakem :1hug:a.s.

gözekle geçen kış tanıştıydıkya lem unuttunmu, kız tee manisadan geldiydi :mymeka:
siz tanisdiniz gözek le. ben bu yil tanisdim daha, sizlerin hic birisiyle tanisma imkanim olmadi daha:1no2: karisdirdin herhalde ibolya.kaydirigubbakcemile4
hoşgeldın süpurgem ..kız bı kendını göstermedın yaa hadı alacagın olsun :mymeka:hadı yınede kıyamam sana nasılsın bakem :1hug:a.s.

tanisirsak görürsün beni gülsecim,
siz naptiniz bahar yagmuruyla bulusma yapabildiniz mi?
Evet biz resim yayinlamadik :delphin:

hemseriler hepinize selam, tatil bitti geldim gene kürkcü dükkanina.
sizlerle tanisma firsatim olmadi insallah seneye diyelim, barcman ablam ve gözekle tanisdim bu tatilde.
sizleride cok merak ediyorum.ama tatilin son haftalari zaten ramazana geldi ve kosusturmacayla bitirdim. hepinizi öpüyorum. mutlu günler herkese.

Günaydıııın güzellera.s. Hoşgeldin bacım ben sen yokken geldim buraya hepinizle tanışmak isterim aslında bi gün buluşup tanışsak yerimseniben

siz tanisdiniz gözek le. ben bu yil tanisdim daha, sizlerin hic birisiyle tanisma imkanim olmadi daha:1no2: karisdirdin herhalde ibolya.kaydirigubbakcemile4

Evet biz resim yayinlamadik :delphin:

lem sen gelmedinmiydi terasparktaki toplantıya, ben niye geldin diye hatırlıyom :uhm:

Evet biz resim yayinlamadik :delphin:[/QUOTE]

nasıl tanışacagız canım bı geldın bı gıttın seneye yaza kaldı dımı oooooo çok varrr
yok nerde bahar dan hiç ses çıkmadıkı geldım buluşalım deseydı koşa koşa gıderdım
evet resımlerın yayınlanmadıgı bılıyorum neyse saglık olsun sen ıyı olda belkı bıgun goruşuruz gariiiiiiiii kaydirigubbakcemile5

Günaydıııın güzellera.s. Hoşgeldin bacım ben sen yokken geldim buraya hepinizle tanışmak isterim aslında bi gün buluşup tanışsak yerimseniben
insallah birgün olur canim hos geldin aramizaa.s.
lem sen gelmedinmiydi terasparktaki toplantıya, ben niye geldin diye hatırlıyom :uhm:

havalar artik serinledi diyordum ama sicaklar hala devam ediyo galiba :roflol::roflol:

ay kendimi çok salak hissettim şimdi kafamçokkarıştı yav ama ben ilk andan itibaren seni hep geldi die biliyorum üspürgecim, nickleri karıştırıyorum galiba :CüvCüv:

Back