Denizli///20

günaydin mira,
denizli yaniyo galiba sicakdan,
size kolayliklar dilerim,
denizli uyuyor hala, uyan denizli sabah oldu.

ohooooooo ta ist dan denizli sayfasını kurtarıyoruz bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesiniz siz bakemjeyyar

kimsecikler yok herkes izine gitti galiba. kiz süpürge avatarin adami öldürür be cok komik:roflol::roflol::roflol:

ben gelince bi buluşma ayalıyıverem
gerçi çoğunuz yan çiziyosunuz
biz kalıyoz baş başa daltonlar gb:roflol:

Yok yav ne yan çizmesi, denk getiremiyolardır, şahsım adına bu aralar gezmekten başımı alamıyorum, çok yoğunum, bi de bebiş durumları var tabi, benim mazeretim var abi asabiyim ben :dance:

Şükür kavuşturana kızlar...
İki gün önce evime taşındım ve daha yerleşmeden hasta oldum. Dünden beri yatak döşek yatıyorum. Şimdi azıcık iyi gibiyim. Hazır oğluşum da evde yokken pc yi kaptım. KK'yı ve hepinizi çok özledim. Bundan sonra her gün uğramaya çalışacağım.
Öpüldünüz fıstıklar...

Hayırlı uğurlu olsun anuşka ablacığım evin. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Geçmiş olsun yaa, neyin var hayırdır. Aman kendine dikkat et.
Bende pek yazamıyordum KK'ya, işler çok yoğundu. Ama takipteyim sürekli. Görüşmek üzere denizlili güzeller....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…