• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

slm arkadaslar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var denizliye tayinimiz cıktı denizlide tugaya kiralar konusunda fiyat ortalama nasıl yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba canim, bu konuda yardimci olamam ama eminim yarin bir cevap alirsin arkadaslardan,a.s.

ya normal doğum yapma ihtimalin varken olur mu hiç öyle, bi araştır bakalım, elbet kanının ısınacağı bi doktor bulursun, ben şu an memnunum, istersen araştır beğenirsen bizim gittiğimiz doktora da gidebilirsin

Evt canım araştırdım baya iyi bir dr. sizin gittiğiniz dr. bu hafta gitmeyi düşünüyorum

selam denizlinin güzel bayanları.:sm_cool:uzun zamandır uğrayamadım topiğe.pc arızalıydı.:1no2:neler yapıyorsunuz bakalım.of denizli çok sıcak yanıyoruz.ben buranın havasına alışkın değilim.çok bunalıyorum..ağustos ayında ne yapacağım bilmem.CADIARZU

selam tüm denizlili arkadaslar uzun zamandir giremiyorum. tatile girince kimseler gelmez olmus buralara. serseri giiiz arkadasim geliyomagustosun birine bileti aldim yolcuyum gari :dance::dance::dance:

kızlar ben döndüm bugünnnn
perş allah nasip ederse ist gidicem
ya ben artık dinlenmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhabalara.s.
gesgin hatunlar.......... Şeniz
ağustosta geleceklek olanlarŞeniz
pc başında sabahlayanlar pc si arızalı olanlarŞeniz
uzun zamandır uğramayanlarŞeniz
ve gelecek olanlarŞeniz

arkadaşlar selamlar nasılsınız
anladıgım kadarıyla bı degışıklık yok her kes tatıl moduna gırmış
ben gıremıyorum malesef pc bozuldu 15 daha yokum kardeşım mavıruyanın ordan gırıyorum sızlere slm vereyım dedım.....umarım hepınız ıyısınızdır
hayırlı gunler dılıyorum hepınıze denızlının guzel hatunları....a.s. a.s.

39- 40 mi:1shok:
Allah hepinize kolaylik versin mira. aman dikkat edin kendinize.
cok sicak olmus orasi. bende onun icin gelmek istemedim bu ayda.
cocukla cok zor olur diye,

Back