Denizli///20

günaydın denizli kklılar.nasılsınız.gülse ablam mawiruya yaşıyonuzmu acep..düzcelilerin sayfasına bekliyom sizleride...annem ve ben çok iyiyiz.merak etmeyin.kocaman öpüyorum hepinizi...a.s.a.s.

günaydın denizli kklılar.nasılsınız.gülse ablam mawiruya yaşıyonuzmu acep..düzcelilerin sayfasına bekliyom sizleride...annem ve ben çok iyiyiz.merak etmeyin.kocaman öpüyorum hepinizi...a.s.a.s.

aaaa aaaa ne hayırsuz kardeş bunlar
merak etme ben kulaklarınu çekerim onları:mymeka:

şekerim themisle bzim gittiğimiz doktor çok tatlı dilli, hayatım canım tatlım diye konuşuyo sürekli, benim gibi gıcık birine de sabırla cevap verdi ilk gittiğimizde, istersen themise bi sor o daha uzun süredir gidior, ben beğeneceğini düşünüyorum tatlım, görüşmek üzere by

Kırk yılda bir bir internet bağlantısı buldum, şimdi de hemşehrilerim yok ortada. Neyse sabaha görüşürüz inşallah. Hepinize iyi geceler...

Bende değiştiricedm dr.umu ben özel ege hastanesi mehmet gencere gidiyorum şu bi kaç aydır sürekli kafam karışık çok gaddar birisi acıma hissi yok adamda ve benim doğumum normal olsa bile sezaryan yapıcak biliyorum

ben de mehmet gencere gitmiştim hamileyken.meral alten ve zerrin çeliki beğenmemiştim.4. aydan sonra mehmet gencere gittim.eğer doğumda bir sorun yoksa kesinlikle normal yaptırıyor.ama risk varsa sezeryan.benim oğlum tersti ve son güne kadar dönmedi onun için sezeryan oldum ama epidural oldum.gayet başarılı geçti çok şükür.mehmet gencer biraz gerçekçi bir doktor neyse yüzüne pat pat söylüyor.ben 87 kilo ile başladım hamileliğe ve beni kilo almamam için sürekli uyarıyordu alınca da kızıyordu.biz kadınların istediği gibi ilgi göstermez,yakın davranmaz ama iyi doktordur:tomato:

ya bence doktorun psikolojik desteği çok önemli, bir doktora sadece iyi diye gitmek benim tarzım değil, hem iyi hem sıcak kanlı olması lazım, hamilelik önemli bir durum, kadınlar da çoğu kez hamilelikleri boyunca çeşitli kaygılarla cebelleşiyolar, ben şahsım adına bu kaygıları yaşarken bir de doktorumdan azar işitmek istemem doğrusu, benim önceki doktorum da şimdiki de psikolojik desteğini esirgemiyolar, ilk doktorumu bırakmamın en önemli nedeni çok pahalı olmasıydı ve şimdi gittiğm doktor öncekinden daha da ilgili,doktorluk diğer mesleklerden farklı bi meslek, vijdan olması gerekli, yanılıyor muym

denizlinin güzel hatunları slm olsun. benim gençliğimin geçtiği güzel memleket selam olsun. nasılsınız bakalım bir yarımda denizlide bazan çok özlüyorum özlem duyuyorum denizliye hani derlerya burnumda tütüyor. bi gelem abamın gardaşımın yanına gari:çok üzgünüm:

canım selamın başım ustune bızler ıyıyız beklıyoruz bı gel gariiiiii :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…