- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.201
günaydın denizli kklılar.nasılsınız.gülse ablam mawiruya yaşıyonuzmu acep..düzcelilerin sayfasına bekliyom sizleride...annem ve ben çok iyiyiz.merak etmeyin.kocaman öpüyorum hepinizi...a.s.a.s.
selam sevgili mira şuan kime gidiyorsunuz_?
şu an mı
dün fatih mehmet serin le konuştum
adet olunca gidicem bakalım
ya ben konuşan dr istiyorum sorularıma cvp vericek
hepsi kafasına göre takılıyo
hormon vere vere bi hal oldum artıksırnaşık şey
sanada hayırlı sabahlar darısı başıma inşallah uykusuz hergece bölümünndeyiz çay içiyoruz bekleriz :):teytey:
şekerim themisle bzim gittiğimiz doktor çok tatlı dilli, hayatım canım tatlım diye konuşuyo sürekli, benim gibi gıcık birine de sabırla cevap verdi ilk gittiğimizde, istersen themise bi sor o daha uzun süredir gidior, ben beğeneceğini düşünüyorum tatlım, görüşmek üzere by
Günaydınnnnnnnnnnnnnn bizdende biz geldik :1hug:
Bende değiştiricedm dr.umu ben özel ege hastanesi mehmet gencere gidiyorum şu bi kaç aydır sürekli kafam karışık çok gaddar birisi acıma hissi yok adamda ve benim doğumum normal olsa bile sezaryan yapıcak biliyorum
yuppyyyy denizliye yağmur yağıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey:
denizlinin güzel hatunları slm olsun. benim gençliğimin geçtiği güzel memleket selam olsun. nasılsınız bakalım bir yarımda denizlide bazan çok özlüyorum özlem duyuyorum denizliye hani derlerya burnumda tütüyor. bi gelem abamın gardaşımın yanına gari:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?