• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

denizlinin güzel hatunları slm olsun. benim gençliğimin geçtiği güzel memleket selam olsun. nasılsınız bakalım bir yarımda denizlide bazan çok özlüyorum özlem duyuyorum denizliye hani derlerya burnumda tütüyor. bi gelem abamın gardaşımın yanına gari:çok üzgünüm:

canım gelmişken bizleride görüve gari biyocuk sırnaşık şey

selam denizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

herkese benden de selam, nassiniz gari bi deyiven bakem gariii.
ya bu gari nin bi anlami varmi?
BILEN BIRI VARSA YAZSA.

kızlar selam ne var ne yok bende düğün telaşı koşturmaca
pazar günü 16.00 da polis evinde nikahımız var beklerim sizleri
öptümmmmmm

herkese benden de selam, nassiniz gari bi deyiven bakem gariii.
ya bu gari nin bi anlami varmi?
BILEN BIRI VARSA YAZSA.

valla babaannem ne zaman gari dese amcamın torunu büyük babaanne gari değil ARTIKKKKKKKKK diyeceksin diye bağırıyorrr sanırım cevap artık demek eee çocuk mocuk ama biliyo işte :roflol:

düğünü olanı tebrik ederimmm davet için teşekkürler

kızlar selam ne var ne yok bende düğün telaşı koşturmaca
pazar günü 16.00 da polis evinde nikahımız var beklerim sizleri
öptümmmmmm
miracim Allah mesut etsin, gelemesekde sagol davetin icinŞeniz
valla babaannem ne zaman gari dese amcamın torunu büyük babaanne gari değil ARTIKKKKKKKKK diyeceksin diye bağırıyorrr sanırım cevap artık demek eee çocuk mocuk ama biliyo işte :roflol:

düğünü olanı tebrik ederimmm davet için teşekkürler

mantikli:icecream:

ege'nin bazı şehirlerinde* gari sözcüğünün yöresel söylenişi(mavio, 03.06.2004 14:21)
@133388 [k]
(bkz. dilbilimci edası)
(mavio, 03.06.2004 14:39)
@133408 [k]

"artık" manasına kullanılır

cümle içinde kullanayım: hadi gali gelcekseniz gelin
egenin doğusunda kullanılan kelime.batıda gari olarak kullanılır.

(bkz: gayrı)

valla itü sözlükte bu açıklama var ve genelde hep aynı bak bakalım aydınlatıcı olurmu süpürgecim

Canlarim Benimde Nikahim Var 22 Haziranda Yemekli Nikah Olacak Beklerimm Geleceklere Yeri Tarif Edicem Denizli Kültür Sitesinde Olacak Saat 18:00 De Nikah Kiyilacak

Bende değiştiricedm dr.umu ben özel ege hastanesi mehmet gencere gidiyorum şu bi kaç aydır sürekli kafam karışık çok gaddar birisi acıma hissi yok adamda ve benim doğumum normal olsa bile sezaryan yapıcak biliyorum :kızgın:

ya normal doğum yapma ihtimalin varken olur mu hiç öyle, bi araştır bakalım, elbet kanının ısınacağı bi doktor bulursun, ben şu an memnunum, istersen araştır beğenirsen bizim gittiğimiz doktora da gidebilirsin

slm arkadaslar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var denizliye tayinimiz cıktı denizlide tugaya kiralar konusunda fiyat ortalama nasıl yardımcı olursanız sevinirim

Back