- Konu Sahibi fatosfirat
- #1.221
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.selamlarrrrrrrrrrrr............herkesi öperimŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizlinin güzel hatunları slm olsun. benim gençliğimin geçtiği güzel memleket selam olsun. nasılsınız bakalım bir yarımda denizlide bazan çok özlüyorum özlem duyuyorum denizliye hani derlerya burnumda tütüyor. bi gelem abamın gardaşımın yanına gari:çok üzgünüm:
herkese benden de selam, nassiniz gari bi deyiven bakem gariii.
ya bu gari nin bi anlami varmi?
BILEN BIRI VARSA YAZSA.
Bilemecen gari. Emme bi araştırıveren...
herkese benden de selam, nassiniz gari bi deyiven bakem gariii.
ya bu gari nin bi anlami varmi?
BILEN BIRI VARSA YAZSA.
miracim Allah mesut etsin, gelemesekde sagol davetin icinŞenizkızlar selam ne var ne yok bende düğün telaşı koşturmaca
pazar günü 16.00 da polis evinde nikahımız var beklerim sizleri
öptümmmmmm
valla babaannem ne zaman gari dese amcamın torunu büyük babaanne gari değil ARTIKKKKKKKKK diyeceksin diye bağırıyorrr sanırım cevap artık demek eee çocuk mocuk ama biliyo işte :roflol:
düğünü olanı tebrik ederimmm davet için teşekkürler
ne yani sadece mantıklı mı?:uhm: doğru dillmi yanisenağlama
ne yani sadece mantıklı mı?:uhm: doğru dillmi yanisenağlama
Canlarim Benimde Nikahim Var 22 Haziranda Yemekli Nikah Olacak Beklerimm Geleceklere Yeri Tarif Edicem Denizli Kültür Sitesinde Olacak Saat 18:00 De Nikah Kiyilacak
Canlarim Benimde Nikahim Var 22 Haziranda Yemekli Nikah Olacak Beklerimm Geleceklere Yeri Tarif Edicem Denizli Kültür Sitesinde Olacak Saat 18:00 De Nikah Kiyilacak
Bende değiştiricedm dr.umu ben özel ege hastanesi mehmet gencere gidiyorum şu bi kaç aydır sürekli kafam karışık çok gaddar birisi acıma hissi yok adamda ve benim doğumum normal olsa bile sezaryan yapıcak biliyorum