• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

canım ben ismail uryana gidiyorum çok duydum herkes iyi diyor uzun zamandır oraya gidiyorum bi ara erkan kabacaoğlu na gittim 3 ay felan orda tedavi gördüm oda çok paracı her ay gittiğimde aynı ilacı veriyordu sonra gene i.uryana gittim bide senin problem ne canım yazmamıisın merak ettim

canım ben ismail uryana gidiyorum çok duydum herkes iyi diyor uzun zamandır oraya gidiyorum bi ara erkan kabacaoğlu na gittim 3 ay felan orda tedavi gördüm oda çok paracı her ay gittiğimde aynı ilacı veriyordu sonra gene i.uryana gittim bide senin problem ne canım yazmamıisın merak ettim

o adama nasıl tahammül ediyorsunuz anlamıyorum.. bizim bi arkadaş her ay özeline gitti o adamın parayı verdi verdi doğumda telefon açtılar gelemem hastanenin ebeleri var demiş

bende ilk duyduğumda arayıp görüşmüştüm nasıl biri diye acaip donuk bi adam doktorum beni önce inandırmalı ve bana pozitiflik vermeli o adam aşırı negatiffff... mesela abdurrahman orhanda çok konuşmaz ama güler yüzlüdür bi enerjisi vardır... Ama alpaslan bey mükemmelll ilgili bi doktor ...canım bende sorun yok herşey tam tersine süper ama bi türlü olmuyo fazla kafaya takmaktan sanırım.. yarın aşılama için start veriyoruz bakalım hayırlısı nasıl olacak...

tebrikler ibolya, allah tamamina erdirsinŞeniz

ya benim kızım varda 2. için uğraşıyoruz 20 aydır tık yok
olmuyo malesef
:1no2:

şekerim bu şeyin formülünü çaktım ben, ne zaman aklından çıkarttın o zaman şıp diye hamile kalıyosun, aylarca tedavi gördük bi sonuç alamadık, tam aklımızdan çıkarttık kendimizi tüp bebeğe odakladık, ben geliyorum deyiverdi bebişim, sende aklından çıkart bakim, bak o zaman aaaaaaaaa bebek geliyooooo dicez hep beraber yerimseniben

kızlar ben evleneli 3 yıl oldu hala tık yok sinir oluyorum bende polikistik varmış eşiminde hareketi yavaş tedavi gördüm olmadı aşılama oldum 1 kez oda tutmadı 2. aşılamamı gelcek aya olacağım inş. o tutar hiç ümidim yok ama hayırlısı olsun artık ne yapalım olmassa tüp bebek yaparız yapacak bişiy yok zamanı var heralde bekliyoruz gel artık bebişim benim size soracağım siz hangi doktorlara gidiyordunuz ???

tatlım senin yaşadıklarının aynısını yaşadım ben, 3 defa aşılama yaptırdık tutmadı, bende senin gibi polikistik overim, her ay bu sefer hamilemiyim diye diye 3 aşılamayı da sonuçsuz geçmişte bıraktık, paramız bitti, tüp bebeğe gidecez, para biriktirelim derken aaa bi baktım hamile kalıvermişim, aslında bi detay daha var onu söylesem daha çok şaşırırdın, ama burada söylenecek bişey değil, ne zaman aklından çıkardın o zaman oluyo şekerim, bir de ben 8 yıllık evliyim, önceki doktorum bana sen normal yolla hamile kalamazsın demişti, ama bu hamileliğim kendiliğinden gerçekeşti, çok şükür şu anda da hiçbir sorunumuz yok, kendini serbest bıraktığın an sana göz kırpıyo minik bebiş, inşallah kaşlı gözlü akıllı bi bebeğin olur şekerim, dualarım seninle

bende 8 yıla yakın abdurrahman orhon a gittim hatta kızımı o doğurttu
ama abdurrahman bey dogum üzerine uzman tedavi olarak kendini geliştirmemiş
ve son 1.5 yıldır bir çok dr a gittim
neyse

Back