- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.141
anaaa yoksa hamişmisin gııızzzzzzzzzzzzzzzz:uhm:şu geebelik cetvelini becermeye çalışom olmuyooooooooo senağlama
ah cnm bizimkide 15 hazirandamerhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?giremiyorum artık düğün hazırlıkları çok hızlandı hergün çarşıdayız ayaklarıma kara sular iniyor ama güzel şeymiş.Allah herkese nasip etsin.22 gün kaldı.bu arada size bi şey sorayım. gelin saçı için taç mı alayım taşlı yoksa çiçek mi ?fikirlerinizi paylasırsanız sevinirim.sağlıcakla kalın:)
günaydunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsırnaşık şeyGünaydın denizli :1hug:
nerdesin sen kız bakem
bebiş ne yapıya ne kadar oldu
günaydın kızlar
dün ant gidip geldim davetiye dağıttım
valla koşturuyorum ben
düğüne az kaldı
anaaa yoksa hamişmisin gııızzzzzzzzzzzzzzzz:uhm:
evet
anaaa yoksa hamişmisin gııızzzzzzzzzzzzzzzz:uhm:
evet
ay cnm çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:içelim:
kız nasıl hamiş oldun
thermise baka bakamı hamiş oldunnn biz olamıyzdaaaaasenağlama
eeeee ne kadarlık oldu bebiş
hangi dr a gidiyosun
ay cnm çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:içelim:
kız nasıl hamiş oldun
hangi dr a gidiyosun
yav vala bilmiyorumki, themis hamileym dedi 1 ay sonra ben hamile olduğumu öğrendim yerimseniben allah isteyen herkese göstersin inşallah, beni tebrik eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim, şu an 18 haftalıkız, themisle aynı doktora gidiyoruz, valla karambolde nasıl hamile kaldım bende anlamadım :) tüp bebeğe gidecez derken hamile olduğumu öğrendim,bi de şu gebelik cetvelini becerebilsem fisfisfis
tebrikler ibolya, allah tamamina erdirsinŞenizyav vala bilmiyorumki, themis hamileym dedi 1 ay sonra ben hamile olduğumu öğrendim yerimseniben allah isteyen herkese göstersin inşallah, beni tebrik eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim, şu an 18 haftalıkız, themisle aynı doktora gidiyoruz, valla karambolde nasıl hamile kaldım bende anlamadım :) tüp bebeğe gidecez derken hamile olduğumu öğrendim,bi de şu gebelik cetvelini becerebilsem fisfisfis
ay cnm çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız nasıl hamiş oldun
hangi dr a gidiyosun
:uhm:mira senin cocugun var saniyodum, yaniliyomuyum acaba?
Denizlinin güzel hanimlari sizler nasilsiniz, hepinize kucak dolusu sevgiler.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?