• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

elif lal hos geldin aramizaa.s.
saat sabahin 3 olmus, sen niye ayakdasin bakalim,uykumu tutmadi.
iki saat sonra cilli horuz ötücek, kalkarlar o zaman.:sm_cool:

hoşbulduk süpürgecim :)) ben 3 gündür sabahlıyorum ya dengem bozuldu bari bi işe yarayıp kalk saayinde horozun yerine benmi ötsem ki:roflol:

hoşbulduk süpürgecim :)) ben 3 gündür sabahlıyorum ya dengem bozuldu bari bi işe yarayıp kalk saayinde horozun yerine benmi ötsem ki:roflol:
e ötebilirsin niye olmasin sabah yakin nasilsa:roflol:
ilk bastan yorma bu kadar kendini, daha cok geceler sabahlarsin burda:sm_cool:

yav vala bilmiyorumki, themis hamileym dedi 1 ay sonra ben hamile olduğumu öğrendim yerimseniben allah isteyen herkese göstersin inşallah, beni tebrik eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim, şu an 18 haftalıkız, themisle aynı doktora gidiyoruz, valla karambolde nasıl hamile kaldım bende anlamadım :) tüp bebeğe gidecez derken hamile olduğumu öğrendim, :utangac: bi de şu gebelik cetvelini becerebilsem fisfisfis

Tekrar tebrik ederim ibolya..sat tarihini ver ben yapayım cetvel

yav vala bilmiyorumki, themis hamileym dedi 1 ay sonra ben hamile olduğumu öğrendim yerimseniben allah isteyen herkese göstersin inşallah, beni tebrik eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim, şu an 18 haftalıkız, themisle aynı doktora gidiyoruz, valla karambolde nasıl hamile kaldım bende anlamadım :) tüp bebeğe gidecez derken hamile olduğumu öğrendim, :utangac: bi de şu gebelik cetvelini becerebilsem fisfisfis

ay mşşallah kocaman olmuş
allah olmayan herkese versin

iyide thermis hangi dr a gidiyoki:uhm:

günaydın denizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr

ya benim kızım varda 2. için uğraşıyoruz 20 aydır tık yok
olmuyo malesef
:1no2:

mira Allah gönlüne göre versin,hayirlisi neyse o olsun.
akil vermek bana düsmez ama pek cok kisi bi taneye sahip olmaya ugrasiyo be canim. bosver üzülme, Allah elimizdekileri bize bagislasin yeter.:teselli:

ay unuttum :utangac:herkesin cumasi mübarek olsun.

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalar denizliiiii hamiş arkadaşları tebrik ediyorum Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... Rabbim olmayanlarada versinsenağlama

kızlar ben evleneli 3 yıl oldu hala tık yok sinir oluyorum bende polikistik varmış eşiminde hareketi yavaş tedavi gördüm olmadı aşılama oldum 1 kez oda tutmadı 2. aşılamamı gelcek aya olacağım inş. o tutar hiç ümidim yok ama hayırlısı olsun artık ne yapalım olmassa tüp bebek yaparız yapacak bişiy yok zamanı var heralde bekliyoruz gel artık bebişim benim size soracağım siz hangi doktorlara gidiyordunuz ???

kızlar ben evleneli 3 yıl oldu hala tık yok sinir oluyorum bende polikistik varmış eşiminde hareketi yavaş tedavi gördüm olmadı aşılama oldum 1 kez oda tutmadı 2. aşılamamı gelcek aya olacağım inş. o tutar hiç ümidim yok ama hayırlısı olsun artık ne yapalım olmassa tüp bebek yaparız yapacak bişiy yok zamanı var heralde bekliyoruz gel artık bebişim benim size soracağım siz hangi doktorlara gidiyordunuz ???

dilerim en kısa zamanda olur cnm benimde 6 yıl oldu bende de tık yok bu ay aşılama yaptıracağım bende..daha önce 1 kez yaptırdık tutmadı ama genelde ilki tutmazmış ve arka arkaya denemek gerekliymiş..ümüdini kaybetme

elif lal sen hangi doktora gidiyorsun? aşılamayı hangi doktor yaptı doktorun dan memnunmusun senin problemin ne eşinde problem varmı? ben ilk aşılamamı aralık 2007 de oldum 2.aşılamamıda gelecek ay olacağım allhım olmayan herkese versin inş.cevabını bekliyorum canım

elif lal sen hangi doktora gidiyorsun? aşılamayı hangi doktor yaptı doktorun dan memnunmusun senin problemin ne eşinde problem varmı? ben ilk aşılamamı aralık 2007 de oldum 2.aşılamamıda gelecek ay olacağım allhım olmayan herkese versin inş.cevabını bekliyorum canım

canım uzun yıllardır abdurrahman orhan (sadece özel) ,alpaslan çalışkan (şimdi özelini kapattı sadece devlet hastanesinde) ve erkut harmancılar (hem özel hem devlet hastanesi) ben 3 ile de görüşüyorum.. ama sadece devlet diyorsan kesinlikle alpaslan bey dilersen tanıştırırımda seni mükemmel bi doktor.. ama sadece özel diyosanda abdurrahman beyden çokmemnunum ben...sen kime gidiyorsun?

Back