- Konu Sahibi fatosfirat
serap 10 mayısta recep yazıoğlunda buluşuyoruz sende gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ben serap hemşerim
ya canım oyle dıyorsunda
dogru durus topıge bıle ugramıyorlar baksanıza kım gelıyorkı kım slm veriyorkı
ben genede kımsenın gelecegını duşunmuyorum
şu topıgı bıle ayakta tutan bızız sen anuşka mıra ben arada serserı gelıyor bıde mawıruya o kadar ,,,yanlışım varsa soyleyın yasakkelime
ya canım oyle dıyorsunda
şu topıgı bıle ayakta tutan bızız sen anuşka mıra ben arada serserı gelıyor bıde mawıruya o kadar ,,,yanlışım varsa soyleyın yasakkelime
aslinda bende pek ugradigimi söyleyemeyecegim bu sayfaya.:çok üzgünüm:
evet sizler birbirinizi tanidiniz,biz tanisamadigimiz icin biraz yabanci kaldik bu sayfaya. insallah tanisirsak daha güzel bir iletisim kuracagiz hepinizle.
en kisa zamanda tanismak dilegiylea.s.
söylediklerine katilmiyorum bu sayfayi acan biri olarak . tasinma dolayisiyla uzun zaman girememistim beni bilen arkadaslar bilir,her firsatta ugrayan biriydim. uzun aradan sonra giridigimde selamlarima cevap veren bile olmadi. bazilari haric tabi.hatta bu sitemimi yazilarimlada belirttim,gurbette yasayan biri olarak neler oluyor diye arkadaslarla bile haberlesiyordum. ama simdi bir selamimizi esirgeyenler yazilarima bile okumuyorlar sanirim bende artik sadece okuyup cevap vermeden gidiyorum. kk ya girince ilk ugradigim sayfaydi artik bazen bakmadan gectigimde oluyor.
özur arkadaşım galıba yanlış anlaşıldım evet bu sayfayı sız açmışsınız çok teşekkur ederım sıze asla sozum yok hatta onu yazdıgımda sızın adınızı yazacaktım hatırlayamadım
hatta yazılarınızı goruyorum sıtem yapmakta haklısınız ..ben geldıgımde kalabalıktı bı bakın ıstersenız 1 aydır kımseler topıge ugramaz olmuş bende buna açıkcası uzuluyorum asla amacım sızlerı kırmak degıl ... ÖZUR DILERIM sevgıyle ve dostca kalın :1hug:
özur arkadaşım galıba yanlış anlaşıldım evet bu sayfayı sız açmışsınız çok teşekkur ederım sıze asla sozum yok hatta onu yazdıgımda sızın adınızı yazacaktım hatırlayamadım
hatta yazılarınızı goruyorum sıtem yapmakta haklısınız ..ben geldıgımde kalabalıktı bı bakın ıstersenız 1 aydır kımseler topıge ugramaz olmuş bende buna açıkcası uzuluyorum asla amacım sızlerı kırmak degıl ... ÖZUR DILERIM sevgıyle ve dostca kalın :1hug:
Gülsecim insallah hepimiz de bir tanisma firsati buldugumuzda hersey daha güzel olacakyerimsenibensevgiler a.s.
rica ederim ben sadece girdigimde bir selamin dahi karsilik bulmadigini görünce ugramak bile istemedim,biraz sitem ettim,kirici olduysam bende özür dilerim
ya canım oyle dıyorsunda
şu topıgı bıle ayakta tutan bızız sen anuşka mıra ben arada serserı gelıyor bıde mawıruya o kadar ,,,yanlışım varsa soyleyın yasakkelime[/QUOT
aslında çok haklısın.ama önemli olan sayımız az da olsa bu topiği ayakta tutabilmemiz.birinci sayfadan düşmüyorneyseki aranızda ki yanlış anlaşılma düzelmiş.buna sevindim.buluşmaya çok kişi geleceğini sanmıyorum.gelecek insanların sayısı oldukça az.umarım geleceklerin sayısı çok olurda ben bu dediğimden utanırım.