Denizli///20

zebranoda bende bir düğne katılmıştım ama yemeksizdi.müzikde çok yüksekti diye hatırlıyorum birde gelen fazla olacaksa çok tıklım tıklım olmuştu pisti küçüktü.belki başka salonu vardır ama benim gittiğim küçüktü.birde pasta sahteydi sahnee yamuk gelmişti komik görünüyodu.aklımda kalanlar bunlar cnm sana kolay gelsin.

tatlım kızın kocamann olmuş maşallah

teşekkürler bluemoon. pasta kötüymüş hakkaten benim düğünümde böyle olmasını hiç istemem.

kızlar ben denizlili değilim ama denizliye gelin olcam sohbetinize katılabilirmiyim :)

selam elfmmmm,
düğün mekanları konusunun altında 2012 denizli gelinleri diye bir konu açtım.

http://www.kadinlarkulubu.com/dugun-mekani/482505-2012-denizli-gelinleri.html

Orada denizlide düğün yapılacak mekanları tartıştık epeyce. Birçok mekan hakkında faydalı bilgiler topladık el birliğiyle.
İlgini çekerse bakmanı tavsiye ederim.
Ayrıca düğüne ve denizliye dair merak ettiklerini de orada paylaşabilirsin.

slm kızlar:) ben denizlili değilim ama burda okuyorum nişanlımla okul bitince de burda yaşayacağız kısmetse.. size bikaç sorum olacaktı.. ben burayı fazla bilmiyorum cilt bakımı yaptırmak istiyorum.. nereyi önerirsiniz.. lazer epilasyon için güwenilir bir yer bilen warmı?? yada yaptıran... ne olur biri yardımcı olsun .)) şimdiden hepinize teşekkür ederim :)))

NEN'S NATUREL GÜZELLİK. ben çok memnunum buradan. temiz ve güven duyabileceğin bir yer.

Herkese merhaba :) Annem babam Denizlili, ben de Denizli'ye gelin oldum. Ama İzmir'de oturuyorum. Görüşmek üzere :)

merhaba
denizliye yeni taşındım portfolyomü geliştimek ve çevremi genişletmek adına ücretsiz olarak 3doğum 3 düğün ya da nişan fotoğrafı çekeceğim.
ilgilenenler arkadaşlara çekimlerimden örnekler gönderebilirim.
çekimler istenilen ortamda dış çekim olarak gerçeklerştirilecektir.
doğum fotoğrafları için ayrı konu açmıştım. konularımdan ayrıntılara bakılabilir.
özel mesajlarınızı bekliyorum

cnm bnm düğünüm ev düğünü olcak ama yinede tşk ederim

merhaba denizlili hanımlar
ben de denizlide yaşıyorum.
daha yeni taşındım istanbuldan geldim
hiç ses seda yok bakıyorum
galiba kimse uğramıyor bu topiğe

selam bayanlar bende denizlide yaşamaya başlıyacam.hatta ev alıp yerleşmek istiyorum.sıfır ve muhiti nezih gelişmeye açık bir mahallede olsun.ama denizliyi tanımıyorum .tavsiyelerinize ihtiyacım var:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…