Denizli///20

ben geldimmmmmmmmm :KK55:eski günlerimizi özledimmmm ne zamandır uğramamıştım kk ya.... bayrmdan snra buluşalım mı

merhaba bende katılmak istiyorum bu topice benimde eşim denizlili bende yaklaşık bir yıl olacak taşınalı ama topiği yeni keşfettim...öğretmenim 3 yaşında bir oğlum var.buluşma olursa bende katılmak isterim sevgiler herkese

Merhaba Denizli...
Uzun zamandır uğrayamadım KK'ya. Geçmiş mesajları okuyamadım ama yeni gelenler hoşgelmişler.
Serserim, kim kaldı acaba topicte? Bir ara buluşsak ne iyi olur gerçekten...

denizli'li kk'lar hepinize merhaba.
ben de istanbul'da yaşayan denizli'li bir kk'yım. yardımlarınıza ihtiyacım var. forumda bulduğum en kalabalık denizli başlığı burası umuyorum bana yardım eden çıkacaktır.

eylül başında denizli'de düğün yapacağız. 300-400 kişilik yemekli bir davet düşünüyoruz.
düğün yeri arıyoruz ama uzaktan organizasyon planlamak o kadar zor ki.
kurban bayramı tatilinde denizliye gittik, bazı yerlerle görüştük ama net bir karara varamadık.

ben zebrano düğün salonu ile saraçoğlu kasrı arasında kaldım. ikisinde de hiç düğüne katılmadığımdan kafam çok karışık.
yemekler-servis vaadettikleri gibi güzel olur mu müzikler nasıldır hiç bir fikrim yok.:18::18::18:

düğün hazırlıkları konusu altına da konu açtım ama oradan çok fazla cevap gelmedi. :KK43:
burada kalabılık-canlı bir denizli'li hanımlar grubu olduğundan sizlerden yardım istiyorum.

her iki mekan da yemekler-organizasyon hakkında kendilerini iyi tanıttılar ama buralarda düğüne katılan ya da düğün yapanların fikri çok önemli benim için.
bu mekanlarda düğüne katıldınız mı hiç? artıları-eksileri nelerdir? çok sevdiğiniz ya da hiç beğenmediğiniz tarafları var mıdır?

bana kısaca fikirlerinizi yazabilirseniz çok makbule geçecek, minettar kalacağım. şimdiden teşekkürler, hepinize sevgiler.

canım ben bir kere komşumuuzun düğününe gittim.ama yemekli değildi.çok şık bir yer,pahalı da diyorlardı.artı müzik ve masalar çok seçkin.ama az kişi vardı ya da salon dardı kestiremedim.onu telle öğrenirsin.ben çok beğendim.yardım edebildiysem ne mutlu :26:

Kızlar yılbaşında napıyorsunuz.Ben ilçesindeyim ama merkezde bir arkadşımızda kalıcaz ailecek.bebişimiizi bırakamıycaz.yanmızda götürebilceğimiz bir aile mekanı arıyoruz biliyor musunuz?2yıldır burdayım bir yer bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim kızlar:KK36:

Kızlar yılbaşında napıyorsunuz.Ben ilçesindeyim ama merkezde bir arkadşımızda kalıcaz ailecek.bebişimiizi bırakamıycaz.yanmızda götürebilceğimiz bir aile mekanı arıyoruz biliyor musunuz?2yıldır burdayım bir yer bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim kızlar:KK36:

hangi ilçe ben buldandayım merkeze 40dakka

canım ben bir kere komşumuuzun düğününe gittim.ama yemekli değildi.çok şık bir yer,pahalı da diyorlardı.artı müzik ve masalar çok seçkin.ama az kişi vardı ya da salon dardı kestiremedim.onu telle öğrenirsin.ben çok beğendim.yardım edebildiysem ne mutlu :26:

çok teşekkürler nida, yorumun içime su serpti. fiyatlar yemekli düğün yapan diğer yerlere göre makul aslında ben sadece mekanın-servisin nasıl olacağı konusunda şüpheye düştüm aslında. o da sıradan bir düğün salonundan daha iyi ise, benim için ok.

zebrano 300-400 kişilik için ideal bir yer küçük orası benim düğün katipoğlunda oldu ama 1500 kişilik büyük yerzebrano merkezi bir yer

zebrano 300-400 kişilik için ideal bir yer küçük orası benim düğün katipoğlunda oldu ama 1500 kişilik büyük yerzebrano merkezi bir yer

çok teşekkürler duyhas,

zebrano 400 kişi için ideal gibi göründü bana da. üst salon kapasitesi 600müş zaten. sen orada düğüne katıldın mı hiç?
yemekler ve müzik nasıldı?

X