Denizli///20

selamm hanımlar bende 2 ay oluyor denizli çardağa taşınalı şimdiden çok sevdim ben buranın insanlarını
tahmini 3 yıl denizliliyim :) bu bölümüde gelir gider ziyaret ederim artık öğrenmek istedigim çok şey var çünkü
kısa bir süre önce diş teli taktırdım denizlide araştırmaya çok vaktim olmadı daha uygun fiyata bulabilirmiydim bilmiyorum şimdide küçük çapta lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama hem güvenilir hemde fiyatı cazip olan bildiginiz bir yer varsa lütfen yazın
birde 2. el alan yerler varmı denizlide çoğu ilde oluyor ama burada gözüme hiç çarpmadı şimdiye kadar elden çıkarmak istedigim koşu bandım falan var kargo masrafı çok oluyor diye bulundugum ilde satmak istiyorum haaa unutmadan :))evlere el işi veriyorlarmı bu tekstil fabrikalarından evde çalışma imkanları neler yapan varmı aranızda sıkıldıkca yapabilecegim küçük gelir kaynakları arıyorum arkadaşlar yardımcı oluverin garii:))

yeşilyoll aramıza hoşgeldin.
bende beş sene denizlide yaşadım çok sevdim denizliyi ve denizli insanını
şimdi ankaradayız çok özlüyorum herşeyini
buluşmalarımız çok sıcak çok samimi olurdu

kzlar mrb. denizli de ünv. kzandımm :)) çok gzl bir şehr oldugunu duydum cok mutluyumm .. ama havalarını merak ediyorum hava seyri nsl gidiyo kzlar kısın felan cok sogukmu??

kzlar mrb. denizli de ünv. kzandımm :)) çok gzl bir şehr oldugunu duydum cok mutluyumm .. ama havalarını merak ediyorum hava seyri nsl gidiyo kzlar kısın felan cok sogukmu??

Hayırlı olsun. Hangi bölüm?
Malum Ege'de bir şehir. Dolayısıyla soğuk değil. Ama özellikle bahar aylarında ve mevsim geçişlerinde pek güvenilmez havasına. Sabah bir bakarsın yağmur yağıyor öğle saatlaerinde bir de bakarsın Güneş olanca sıcaklığıyla..
Ben de 2. üniversitemi yine PAÜ'de okuyacağım. Herhangi bir konuda sıkıntın olursa yardım ederim. Yurt, ev, okul vs.

Kizlar bende allah nasip ederse 1bucuk sene sonra evlenip denizliye yerlesecegim ama dogma büyüme almanyaliyim ve aslende denizlili degilim. Acikcasi kücükte olsa korkularim endiselerim var.

A çok teşekkür ederim cnımm :)) sosyalbilgiler öğretmenliği :)) snin??

bende 2 yıl denizlide oturdum .eşimin mesleğinden dolayı.6 yılda acıpayamda oturduk.büyük kızım denizli doğumlu.küçük kızım acıpayam.ya ben denizliyi çok sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…