Denizli///20

Kızlar bu Denizlide iş bulmak böylemi zor iş? Başvurmadığım yerler kalmadı. Belki yardım edersiz nereye başvurum-yabancı ıyrukluyum, english -az çok biliyorum, ruscam çok iyi, diplomam var.Varmı bildiğiniz bir yer?

gunkacım denizlidepek iş imkanı yok,genelde tekstil alanında iş bulunuyor.

Petlin canım, valla kimse kusura bakmasın ama hayla burası büyük köy.Tekstilde çalışmaya eşim izin vermez..
Havalar bu arada çok güzel :79: Men dün camları sildim, yağmur yağdı, her zaman cam sildiğimde yağmur kendini hatırlatır

Yağmurlu Denizlimnen selamlar saygılar. Nasılsınız kızlar? Valla yollarımız sokaklarımızın tozu bitmiyor ya, biten yerler güzel olmuş ama keş ke yeniden delik açmasalardı. Anladığım kadar bu yaz Çinar meydanına gitmemek doğru olur, oraya yaklaşıyorlar.
Bir yaz gelseydi buralara. Bıktık yağmurlardan ..

denizlide buluşma ne zaman olcak kızlar :26: yada düşünüyomusunuz buluşmayı yaz geliyo havalar güzel falan

temmuz gibi bi buluşma ayarlarsanız buraya yazın kızlar memleketimd olcam o zaman seve seve gelirm sizlerle tanışmaya

hayırlı olsun ablam demek k.valide oluyon he rabbim oğlunuzun ve gelininizin mutluluğunu herdaim
etsin düğün ne zaman bulunmak isterdim şimdiden iyi eğlenceler canısı

merhaba denizlili hanımlarrr
bende birkaç aya denizliye taşınıyorumm inşallah çooooook heyecanlıyımmm beni neler bekliyor kimlere komşu olacağım pek merak içindeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…