Denizli///20

merhaba canım! Menim 2-ci memleketime taşınıyorsun, çok güzel seçim :KK71:

Men Azerbaycan Bakıdan -büyük şehirden bu küçük şehire ilk geldiyim günlerde oldukca çok sıkıldım, gezecek yer az, insanlar deyişik. Daha sonralar okadar alıştım ki, Denizlimi bir şehre deyişmem artık! Şimdilik tozlu sokları korkutmasın sizleri, yollarımız tamir olunuyor, ama parklarımız güzel, devamlı olarak fesivaller geçiriliyor, konserler oluyor, yerli Denizli insanları çok sıcaklar! Okadar güzel insanlar ki tatlı-tatlı konuşuyorlar. Havasına soyuna da söz olamaz.
Hoş geldin bizim memlekete!:KK71:

merhaba denizlili hanımlarrr
bende birkaç aya denizliye taşınıyorumm inşallah çooooook heyecanlıyımmm beni neler bekliyor kimlere komşu olacağım pek merak içindeyimm

denizlimiz güzeldir.bende sonradan olma denizliliyim seversin umarım.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
denizlili arkadaşalrın yardımna ihtiycaım var
1 ağustosta ameliyata oraya gelecem ama hiç bilmediğim bir şehir
otogarda inecem pamukkala ünt hastanesine nasıl gidecem bilmiyorum
yardım edecek ve cvp verecek bir vatandaş bkliyorum :))))

arkadaşlar merhaba
denizlili arkadaşalrın yardımna ihtiycaım var
1 ağustosta ameliyata oraya gelecem ama hiç bilmediğim bir şehir
otogarda inecem pamukkala ünt hastanesine nasıl gidecem bilmiyorum
yardım edecek ve cvp verecek bir vatandaş bkliyorum :))))

ben yardımcı olabilirim. büyük ihtimalle o tarihte Denizli'de olurum bir aksilik olmazsa

AzRASILAM
Otogara eğer ki, Antalya yolundan gelceksinizse, zaten Pamukkale univ önünden geçiceksiz, ordan ine bilirsiz. Yok eğer ki, İzmir yolundan gelceksizse, ozaman otagarda inin, orda servislerden sorun, alcaklar, servis de olmasa kesin bir dolmuş, otobüs bulcaksız Pamukkale univ giden. Orayı bulmak zor değil, yol üstünde zaten.

zaten otogar bizim eve çok yakın. üniversite hastanesi de 4 yıl boyunca gidip geldiğim yerde. ama minibüslerle idare edeceğiz. arabam yok :KK43:
cnm bnm teş. ederim öncelikle heycanlıyım anlatamam hem tanımadığım bir şehir hmde ameliyat olunca işin ucunda korkmuyorum desem yalandır
AzRASILAM
Otogara eğer ki, Antalya yolundan gelceksinizse, zaten Pamukkale univ önünden geçiceksiz, ordan ine bilirsiz. Yok eğer ki, İzmir yolundan gelceksizse, ozaman otagarda inin, orda servislerden sorun, alcaklar, servis de olmasa kesin bir dolmuş, otobüs bulcaksız Pamukkale univ giden. Orayı bulmak zor değil, yol üstünde zaten.

bn adanadan gelcem bilmiyorum onun için sorarım muavin arkdaşa eğer önünde ineceksek ohh ne alaaa

X