- 12 Eylül 2007
- 2.433
- 12
- 49
-
- Konu Sahibi fatosfirat
- #3.161
slm bayanlar nasılsınız
uzun zamandır bende gıremedım formaa
telaşım çoktu..... oglumu nışanladım bende dügün de çok yakında o yuzden fırsat bulamıyorum
geçmişi okudumda şaşırdım canlarım dogum yapmışsınız ALLAH analı babalı buyutsun ıkınızıde çok öpuyorum
slm arkadaşlar!!!!!
öncelikle iyi akşamlar dilerim .....umarım herkes iyidir???
bende sizlerden bir tavsiyede bulunmak istedim umarım yardımcı olanlar olur.
bizde denizliye taşınalı nerdeyse 3ay olcak istanbuldan geliyoruz,şuan 10haftalık hamileyim ve sizlerden istegim bana önere bileceginiz bir doktor varmıdır???
mehmet gencer diye birini tavsiye ettiler ege hastanesinde fakat o cok yogun randevu bulmak zor olur diye düşündüm başka bildiginiz tavsiye edebileceginiz bir doktor varmı????
zerrin celik diye bir doktor varmış onu bilen varmı ???
Hayat ne kadar tuhaf ya düne kadar ben doktor arıyordum herkesten fikir alıyordum şimdi şükürler olsun ki bebeğimi kucağıma aldım ve yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum:)Devir teslim gibi bişey..Neyse konuya geleyim ben Murat Karayele gitmiştim bi ara ama beğenmedim beğenen çok kişi var ama onuda belirteyim.Benim doktorum Babür Kaleliydi.Üniversite hastanesi doktoru ama orda muayene etmiyor özelinde bakıyor.Prof olduğu için muayene ücreti biraz yüksek ama süper bi doktor,çok rahat.Bi de Mehmet Emin Bey var o da prof ve o da çok iyi bi dr.Babür bey erpayla da anlaşmalı doğumu orda da yaptırabiliyor.Başka sorun olursa yardımcı olurum cnm
günaydın.huuu nerdesiniz faceyi bırakıp azcıkda buraya bakın.
Face verdik bookunu çıkarmayın yani... Ben hergün burada, işimin başındayım yafrum. KK'ya girmediğim gün yok. Sen bir buluştur da ben de şöööyle bir keyif yapayım :)))
denizli yle ilgili hiç bi forum çok yogun değil yahu. en yogun bu ama bu da nadir yazılıor nie bölee