Denizli///20

naber hanımlar.ay hiç görüşemiyoruz.ben hepinizi çok özledim.anuşkacımda hiç girmiyor.
anuşkacım bizi bir araya getirrrrrrr

Saol gülse abla amin.sende kaynana oluyormuşun sana da hayırlı olsun:)öptüm çok

Hayat ne kadar tuhaf ya düne kadar ben doktor arıyordum herkesten fikir alıyordum şimdi şükürler olsun ki bebeğimi kucağıma aldım ve yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum:)Devir teslim gibi bişey..Neyse konuya geleyim ben Murat Karayele gitmiştim bi ara ama beğenmedim beğenen çok kişi var ama onuda belirteyim.Benim doktorum Babür Kaleliydi.Üniversite hastanesi doktoru ama orda muayene etmiyor özelinde bakıyor.Prof olduğu için muayene ücreti biraz yüksek ama süper bi doktor,çok rahat.Bi de Mehmet Emin Bey var o da prof ve o da çok iyi bi dr.Babür bey erpayla da anlaşmalı doğumu orda da yaptırabiliyor.Başka sorun olursa yardımcı olurum cnm

cevap yazdıgın icin cok sagol öyle böyle insan tecrübe ediniyor .....
tekrar bir yardım gerekirse yazarım bu arada bebegin olmuş allah bagışlasın darısı bizlere artık :))

Face verdik bookunu çıkarmayın yani... Ben hergün burada, işimin başındayım yafrum. KK'ya girmediğim gün yok. Sen bir buluştur da ben de şöööyle bir keyif yapayım :)))

anuşkacımm çiçeğim ben buluşturma işini beceremem buluştur bizii

Selamlar ablalarım canlarım
Baktım da bayadır girmiyormuşum foruma. Dersler fena yoğun sıkıntıdan ölüyorum
Arada girip sizden moral almaya karar verdim
Hepinizi çok özledim
Ve çook öpüyorummm

herkese merhaba yine uzun bir ara verdim neolacak benim bu halim bu küçük cadı bütün vaktimi alıyo bir buluşma olsada görüşsek

Topunuza merhaba canlarım.
Demek sizin buluşmanız geldi, derhal birşeyler ayarlayalım. Benim hemen hemen her cumartesim dolu oluyor. Ama ne yapıp edip bir cumartesi görüştüreceğim Denizli KK'yı. Şöyle bir takvimime göz atayım ve bir tarih belirleyeyim. Bu arada siz de yer düşünün. Benim gönlüm son buluştuğumuz yerde, bilesiniz.
Hepinizi, yavrularınız dahil öpüyorum.

Hepinize selamlar! Meni unutmayın buluşsaz. Kesin geelcem!!!))
Bu hafta son soğuk günlerimizi olcak, haftaya artık baharın ilk esintisi duyulacak. Zaten Denizlinin havası bir başkadı, çok zaman bahar havası gibi gönlümüzü ısıtır! Bununçin Denizlimi sevirem )) Bir tozu da kalksa güzel olcak..az kaldı sabr edek. Görüşmek üzere canlarım! :79:

Arkadaşlar her yer çamur.Kazılmayan sokak yok.Bütün kaldırımlar bozuk,yollar tarla gibi.Çamurlu ayaklarla eve gelmekten bıktım artık ne zaman biticek bu işkence

Son düzenleme:
denizli yle ilgili hiç bi forum çok yogun değil yahu. en yogun bu ama bu da nadir yazılıor nie bölee

Kızlar hepinize iyi günler dilerim. Bu gün yeni KİPA ya gitdim, Bengünün konseri vardı. Orası o kadar büyük o kadar güzel olcak ki.. Güzel dükkanlar açılcak, artık Forum ve Teras park arka planda kalcak vallahi. Kim olmadısa gidin görün, tavsiye edirem.

Tozdan çamurdan şikayet etdiz, bir az sabr edek, seneye kadar artık güzel olcak. Men de cam açmaya korkuram dışardakı toz eve doluyor .

Denizlime bahar geldi artık :79:

Son düzenleme:
anuşkacımm bizi buluşturacağın günü iple çekiyorum.hepinizi çok özledim.hepinizii çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…