- 22 Eylül 2010
- 2.509
- 6
- 38
-
- Konu Sahibi fatosfirat
- #3.141
Aney, biz şimdi iki kez teyze mi olduk?Hem kızımız hem de oğlumuz mu oldu? Hera, bebiş de senin gibi kıpır kıpır ve sabırsız demek ki.
Şaka bir yana Bluemoon ve Hera, bebişlerinizi güle güle büyütün.En kısa zamanda görüşmek üzere.. .
slm bayanlar nasılsınız
uzun zamandır bende gıremedım formaa
telaşım çoktu..... oglumu nışanladım bende dügün de çok yakında o yuzden fırsat bulamıyorum
geçmişi okudumda şaşırdım canlarım dogum yapmışsınız ALLAH analı babalı buyutsun ıkınızıde çok öpuyorum
Men de 2-ci memleketim olan Denizlide merkezde otururam ama özüm Azerbaycanlıyam. Eşim Türk. 2-ci memleketimi çok sevirem. Denizli insanları bir başka sıcak pozitiv. Sizleri de cani gönülden selamlayıram. Hoş günler dileyiyle
Men de 2-ci memleketim olan Denizlide merkezde otururam ama özüm Azerbaycanlıyam. Eşim Türk. 2-ci memleketimi çok sevirem. Denizli insanları bir başka sıcak pozitiv. Sizleri de cani gönülden selamlayıram. Hoş günler dileyiyle
Tşk ediyorum anuşka ablacım darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına.Sorma benden fazla hareketli abla minişim sen nasılsın kış geçsin gelicem inş bende sizleri kısa sürelide olsa görmek isterim..
slm bayanlar nasılsınız
uzun zamandır bende gıremedım formaa
telaşım çoktu..... oglumu nışanladım bende dügün de çok yakında o yuzden fırsat bulamıyorum
geçmişi okudumda şaşırdım canlarım dogum yapmışsınız ALLAH analı babalı buyutsun ıkınızıde çok öpuyorum
ablamm hayırlı uğurlu olsun ALLAH tamamına erdirsin.sanırım senin düğünde buluşucaz
herkese merhaba,aramıza hoşgeldin gunka , bende azeri şivesini çok severim ,merkezde oturuyormuşşun ,bende merkezdeyim. inşallah birgün tanışır ,buluşuruz.:81::81:
bargello can parfümeri var eski hobi onun yan tarafına bolulu hasan usta falan var o cvarda cnm
slm arkadaşlar!!!!!
öncelikle iyi akşamlar dilerim .....umarım herkes iyidir???
Bende sizlerden bir tavsiyede bulunmak istedim umarım yardımcı olanlar olur.
Bizde denizliye taşınalı nerdeyse 3ay olcak istanbuldan geliyoruz,şuan 10haftalık hamileyim ve sizlerden istegim bana önere bileceginiz bir doktor varmıdır???
Mehmet gencer diye birini tavsiye ettiler ege hastanesinde fakat o cok yogun randevu bulmak zor olur diye düşündüm başka bildiginiz tavsiye edebileceginiz bir doktor varmı????
Zerrin celik diye bir doktor varmış onu bilen varmı ???