Denizli///20

Tşk ederim cnm.Sen nasılsın?Nası gidiyo hayat?Alışabildin mi erkek arkadaşınla uzak olmaya?Yapalım cnm ya ben perşembeye kdr müsaitim sonra pazara kdr şehir dışında olcam arkadaşımın yanına gitcem

Canım erkek arkadaşım artık burda ! geldi 1 ayı geçiyo geleli..
Ben de işe başladım ama tam akıbetim belli değil.. hemen ayarlayın bişeyler ben uyarım

Kızlar, benim oğluş yarın ameliyat olacak. Poposunda kıl dönmesi var. 10 gün falan da yatacak sanırım. Yani ben bu aralar aranızda olamayabilirim. Ancak bayramdan sonra bir cumartesi günü katılabilirim aranıza.
Şimdilik hoşçakalın.

Canım erkek arkadaşım artık burda ! geldi 1 ayı geçiyo geleli..
Ben de işe başladım ama tam akıbetim belli değil.. hemen ayarlayın bişeyler ben uyarım

Yaa gözünaydın cnm işin de hayırlı olsun..Tmm cnm ayarlayalımda gidelim

Anuşka abla çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Siz iyi olunda görüşürüz bir gün..

Geçmiş olsun canım.a.s.

selam bende buranın çoook eski üyelerinden. doğumdan korkma derim(korkunun ecele faydası yok) tabi ben 5 ay önce sezeryan oldum zorunluluktan çok rahat geçti .normal daha zor diyolar . kaç ay kaldı?*

merhaba kızlar, emsan dan 1. sınıf öğretmeni tavsiye eder misiniz? ederseniz çok sevinirim. Adının ve soyadının baş harfini yazsanız ben anlarımyerimseniben

selam bende buranın çoook eski üyelerinden. doğumdan korkma derim(korkunun ecele faydası yok) tabi ben 5 ay önce sezeryan oldum zorunluluktan çok rahat geçti .normal daha zor diyolar . kaç ay kaldı?*

Geçmiş olsun ve Allah bağışlasın bebişi..Öle tabi korkunun ecele faydası yok ama yinede engel olamıyorum kendime..Düşünmemeye çalışıyorum şu sıralar.Doğuma 4ay var.Babür Kaleliye hidiyorum doktor olarak bu arada Erpada düşünüyorum doğumu.Senin doktorun kimdi ve nerde doğum yaptın acaba?Bi de nasıldı doğumun?Çok soru sordum bi anda mazur gör:)Ancak deneyim bnm için çok önemli bi kavramdır..

benimde doktorumda babür beydi çok iyi bir elektrik aldım beni hiç kasmadı hamileliğim boyunca ilaç (folik asit vs) hiç kullanmadım doğumum erpada oldu epidural oldum doğumda bilincim açıktı hiç bir şey hisstmedim sonra zaten sürekli ağrı kesici veriyolar bebek ters olduğu için mecburan sezeryan olmuştum annem kızmıştı sezeryana ama rahattlığını görünce herkese tavsiye edicem diyo.

heracım bende epidural sezeryan olmuştum çok memnun kaldım.ilk bebeğim normal doğumdu.
epidural normal doğum yapmanı tavsiye ederim

merhaba kızlar, benim bir arkadaşım var, aynı apartmanda oturuyoruz,kendisi çocuk bakımı ile ilgileniyor, arkadaşlarınızdan veya yakınınızdan çocuk baktırmak isteyen olursa aklınızda olsun.daha öncede birçok çocuk bakmış. eğitimide var.

merabalar kızlar benimde son haftam bebeğimi alıcam inş. kucağıma bir haftaya :)
Ege de yapıcam bende epidural normal istiyorum bi aksilik çıkmazsa ve doktorumda erkan bey olcak

ve şöyle bi durum var sigortanız varsa erpada epidural için pek bi işe yaramıyo ama egede epidurali yarı yarıya karşılıyo diyebilirim..
erpa sadece epidural analjezi işlemi için 300 tl istiyor ama bu egede 160 civarı aklınızda bulunsun..

selam kızlar nasılsınız
uzun zamandır gıremedım hepınızı çok özledım
şu anda düzce de memleketımdeyım ...pazartesı sakarya ya geçıyorum ogun sakaryalı hanımlarla toplanacagız ...
göruşmek dılegıyle hoşçakalın ŞenizŞeniz

herkese merhaba uzun zaman oldu giremiyorum benimde doğum yaklaştı birbuçuk ayım kaldı bende bskda yapmayı düşünüyorum epidural normal bskdada epidural için ayrıca 200 tl istiyolar inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza

merhaba.Rabbim sağ salim kurtarsın ikinizide.hayırlı doğum nasip etsin.

günaydın bayanlar nasılsınız :hulya:

Ooooooo, kimler gelmiş.
Hoşgelmişsin arkadaşım. Buluşma topiğinden izledim seni. Ne güzel, bir yanında bir kardeşin, diğer yanında diğer kardeşin...
Umarım iyi zaman geçirmişsinizdir birlikte.
Biz hepimiz Denizli topiğini boşlamış durumdayız. Pelincan'dan hanidir ses yok. Diğer arkadaşların da bir kısmı hamileleik ve doğum telaşındalar. Görüşelim diyeceğim ama talep olur mu bilemiyorum. Olmazsa bir Forum yapalım, ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…