- 24 Mart 2010
- 517
- 2
-
- Konu Sahibi fatosfirat
- #3.021
Tşk ederim cnm.Sen nasılsın?Nası gidiyo hayat?Alışabildin mi erkek arkadaşınla uzak olmaya?Yapalım cnm ya ben perşembeye kdr müsaitim sonra pazara kdr şehir dışında olcam arkadaşımın yanına gitcem
Canım erkek arkadaşım artık burda !geldi 1 ayı geçiyo geleli..
Ben de işe başladım ama tam akıbetim belli değil.. hemen ayarlayın bişeyler ben uyarım
Kızlar, benim oğluş yarın ameliyat olacak. Poposunda kıl dönmesi var. 10 gün falan da yatacak sanırım. Yani ben bu aralar aranızda olamayabilirim. Ancak bayramdan sonra bir cumartesi günü katılabilirim aranıza.
Şimdilik hoşçakalın.
Mrb Anuşka,Pelin,Gülse ablacıklarım ve Dila,Eliferdi,Bluemoon ve Denizlideki tüm bayanlar..Uzun süredir ayrı olunca giriş böyle oluyor:)1 aydır Konyadaydım yeni döndüm enerji depolamış ve morallenmiş olarak:)Uzunca bi süre netten ayrı kaldım biraz kafa dağıttım artık aranızdayım bundan sonra..Sizleri,muhabbetinizi özledim..Anuşka abla ve Pelin anla kışın gelmesini istemişsinizde demiyosunuz ki bu kız doğuracak kışın çokta korkuyo nası çıkacak o bebek diye:)İlk kez bu yıl kışın gelmesini istemiyorum:)Buluşma yapmayı düşünüyor musunuz bu arada?Hepinize kocaman öpücüklerrr...
selam bende buranın çoook eski üyelerinden. doğumdan korkma derim(korkunun ecele faydası yok) tabi ben 5 ay önce sezeryan oldum zorunluluktan çok rahat geçti .normal daha zor diyolar . kaç ay kaldı?*
Geçmiş olsun ve Allah bağışlasın bebişi..Öle tabi korkunun ecele faydası yok ama yinede engel olamıyorum kendime..Düşünmemeye çalışıyorum şu sıralar.Doğuma 4ay var.Babür Kaleliye hidiyorum doktor olarak bu arada Erpada düşünüyorum doğumu.Senin doktorun kimdi ve nerde doğum yaptın acaba?Bi de nasıldı doğumun?Çok soru sordum bi anda mazur gör:)Ancak deneyim bnm için çok önemli bi kavramdır..
blues canım ALLAH analı babalı büyütsün.
herkese merhaba uzun zaman oldu giremiyorum benimde doğum yaklaştı birbuçuk ayım kaldı bende bskda yapmayı düşünüyorum epidural normal bskdada epidural için ayrıca 200 tl istiyolar inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
günaydın bayanlar nasılsınız :hulya: