- 12 Eylül 2007
- 2.433
- 12
- 49
- Konu Sahibi fatosfirat
- #3.041
selaaam ben geldim,hepinizi özledim.AİLEM yanımda nete girmek pek nasip olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selaaam ben geldim,hepinizi özledim.AİLEM yanımda nete girmek pek nasip olmadı
merhaba arkadaşlar tekrar görüşmeyi düşünüyor musunuz? ben de eğer o zamanlarda denizlide olursam gelmek isterim.
hb arkadaşım ..guzel bı tatıl oldu benım için aılemle olmak çok guzeldı kulaklarınızı da çınlattık bol bol ..ehh goruşsek artık dımı ya çok özledım sızlerı hafta sonuna denk getırelımde ibolyada olsun opuyorumnanaktanOoooooo, kimler gelmiş.
Hoşgelmişsin arkadaşım. Buluşma topiğinden izledim seni. Ne güzel, bir yanında bir kardeşin, diğer yanında diğer kardeşin...
Umarım iyi zaman geçirmişsinizdir birlikte.
Biz hepimiz Denizli topiğini boşlamış durumdayız. Pelincan'dan hanidir ses yok. Diğer arkadaşların da bir kısmı hamileleik ve doğum telaşındalar. Görüşelim diyeceğim ama talep olur mu bilemiyorum. Olmazsa bir Forum yapalım, ne dersiniz?
aslm canım hg nerelerdesın sen ..gözunaydın olsun özlettın kendınıkaydirigubbakcemileselaaam ben geldim,hepinizi özledim.AİLEM yanımda nete girmek pek nasip olmadı
merhaba arkadaşlar tekrar görüşmeyi düşünüyor musunuz? ben de eğer o zamanlarda denizlide olursam gelmek isterim.
Aslında bu aralar bir görüşsek iyi olacak. Sen buradan takip et canım.
kızlar buluşma ne zaman.cumartesi günleri müsayitimm
Selamlarr
Ooo sonunda bir buluşma daha :)
Forumda kahvaltı yapılcak bi yer varmı ki :S
anaaa dünde aynı yorumu yapmışımm
günaydın,sayfamızıziyaret eden yokmu huuu
gördüm nuşkacım nasılsın.önümüzdeki cumartesi buluşma var değilmi