• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

merhaba kızlar ben de denizlide yaşıyorum.antalyadan denizliye evlenip geldim.1yıldır denizlinin bir ilçesinde yaşıyoru.çok sıkılıyorum burda...iş arıyorum ama bulamadım.çocuk içinde henüz heyecanım yok...antalyadan sonra bu küçük yer çok bunalımlı oldu... mafoldumben

merhaba kızlar ben de denizlide yaşıyorum.antalyadan denizliye evlenip geldim.1yıldır denizlinin bir ilçesinde yaşıyoru.çok sıkılıyorum burda...iş arıyorum ama bulamadım.çocuk içinde henüz heyecanım yok...antalyadan sonra bu küçük yer çok bunalımlı oldu... mafoldumben

Aramıza hoşgeldin canım. Hangi ilçede yaşadığını bilmiyorum ama gelebilirsen salı günkü kahve molamıza gel. Forum'da 15.00 de...

çok teşekkür ederim anuşka...40dakka sürer buldanda yaşıyorum.ama ilk yeni kayıt olmuşken doğru olurmu? arkadaşlar ne der?ki :kedi:

Canım ne alakası var yeni kayıt olmakla? Biz birlikte çok güzel zaman geçiriryoruz ve sık sık da görüşüyoruz. Seni tanımaktan da son derece mutlu oluruz. Hatta bir ara Buldan'a bile geliriz bakarsın. Ben sana özelden tlf numaramı yollayayım, gelecek olursan ararsın.
Yarı yarıya hemşeri sayılırız zaten. Benim ailem de Antalya'da yaşıyor...

çok teşekkür ederim anuşka...40dakka sürer buldanda yaşıyorum.ama ilk yeni kayıt olmuşken doğru olurmu? arkadaşlar ne der?ki :kedi:

Öncelikle aramıza hoşgeldin.Ben de son toplantıya katıldım.Giderken oldukça tedirgindim. Ama herkes o kadar içten ve doğal ki.Kısa bir süre sonra herkesi uzun zamandır tanıyormuş gibi rahatlıyorsun.Eminim aramıza katıldıktan sonra sen de böyle düşüneceksin.Yarın seni de bekliyoruz.

Öncelikle aramıza hoşgeldin.Ben de son toplantıya katıldım.Giderken oldukça tedirgindim. Ama herkes o kadar içten ve doğal ki.Kısa bir süre sonra herkesi uzun zamandır tanıyormuş gibi rahatlıyorsun.Eminim aramıza katıldıktan sonra sen de böyle düşüneceksin.Yarın seni de bekliyoruz.

Forum'un neresinde buluşalım canım? Second Cup iyi mi?

Selam güzeller.
Dün, Clea, Pelincan, Gülse ve ben mini bir buluşma yaptık. Hava çok sıcaktı ama yine de güzel zaman geçirdik. Güldük, eğlendik.

günaydın
dün gerçekten çok güzel bir gündü.tatlı sohbetiniz için hepinize teşekkürederim.

Back