Denizli///20

Haftaya salı diyelim mi? Yani ayın 15'i. Saat de 15.00 olsun :))
Second Cup, Gloria Jeans, Mado veya Gönül Kahvesi...

ben varımm tanısmıyoruz ama olsun hemseriliyiz:)))
canım sen yazmışsın benim net koptu anca görebildim tanışmasakta konuşmaya bayılıyorum ben burda:))) bu vesileyle tanışmış oluruz hemkaydirigubbakcemile5
Elifcim nasılsın canımm.. ben özledim ya forumdaki kahve işini uzatmadan yapsak diyorum :)
Bhr20 sen de aramıza katıl buluşmalara :)
iyiyim canım saolasın sen nasılsın ..bende çok özledim wala sanki her hafta buluşup oturacakmışız gibi geliyo çok çabuk ısınıp kaynaştım hepinize yahuu

Benim için uygun her zaman siz kararlaştırın ben uyarım herkes katılabilir umarım

size şimdiden afiyet olsun kahveleriniz canlarım forum bizim pek rahat edebileceğimiz bir yer değil (beslenme açısından) birdahaki buluşmaya katılırım artık inşallah

Günaydın kızlar.Yarın sbs sınavımız var.Uyku tutmadı beni.
ılk sınavımız olduğu için biraz heyecanlıyız.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz bizimle olsun lütfen...

İlk sınavımız olduğu için biraz heyecanlıyız.

Bizim de var sınavımız.
Kızına başarılar canım.
İnşallah çalışmadıkları yerden soru çıkmaz.delikafadulden

Evet kızlar, sınavın birini atlattık bugün.
Kızım gayet olumlu çıktı sınavdan. Sorular kolaymış. Eh bu durumda bin tane birinci çıkar, bizimkiler de nal toplar arkadan.
Darısı oğluşumun başına. bakalım o neler yapacak...

Gülse ablam annesini nasıl emicek minik maskotumuz o kalabalıkta :)
ewet gülse abla oğluş anne sütü alıyoya sadece o yüzden çok zorlanıyorum sadece kahve molası verilecek, ben bu süreçte müsait yer aramakla geçiririm kesin:)))
İlk sınavımız olduğu için biraz heyecanlıyız.
abla ben biraz geç kaldım dua için ama kalbimiz bütün öğrenciler için dua halindeydi zaten:)) inşallah kızın içinde iyi geçmiştir sınav
selam bayanlar nasılsınız
ya evet duşunemedım pardon ... ama buluruz bı yer sorun degılkı
ablacım çok teşekkür ederim yinede sağolun aa 26sındada vardı sanırım bi buluşma iptal olmadıysa ona muhakkak gelirim

hepinize ve öğrencilerimize geçmiş olsun hepsinin istediği olur inşallah:))(biraz zor tabi hepsinin isteğinin olması ama hayırlısı)yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…