Denizli///20

selam bayanlar
nasılsınız ...uzun zamandır bende gıremedım topıge..
şu anda sakarya dayım ..kardeşimın amalıyatı için ..ama bundan sonra gırecegım artık hepınızı çok özledım..
yenı gelen arkadaşlarımız olmuş hepınız HOŞGELDINIZ ..sızlerle tanışmak ısterım
anuşka sen nasıl oldun canım ..oglunada başarılar
sevgıyle kalın a.s.a.s.

her defasında kaçırıyorum buluşma günlerini inşallah bu sefer kaçırmam tabi toplanabilrsek kimseler görünmüyo:1no2:

bayanlar vizelerim başlıyor haftaya,1 hafta falan giremeyebilirim kk ya.Dua ediverir misiniz bana vizeler için????

selam kızlar buluşma mı yapıyosunuz, uzun zamandır uğrayamıyorum valla, işlerim çok yoğun bu ara, buluşma varsa haberim olsun, özledim sizi yaa

Arada ben de uğramasam Denizli topiği yerlerde sürünecek valla.
Nerelerdesiniz kızlar? Buluşma yapacak olsak bir Allah'ın kulunu bulamayacağım.
Eğer buluşmaya yapılsın diyorsanız ve mutlaka katılmak istiyorsanız bana özelden telefon numaralarınızı yollayın.
Öptüm hepinizi kokulu kokulu...

slm nasılsınız bayanlar
ıbolyam nasılsın goruşemedık uzun zamandan berı özledım senı kaydirigubbakcemile5

abla sorma ya, bende özledim he, aklıma geliyosun ara ara, arayayım şu hatunu diyorum, veletten fırsat bulup da arayamıyorum, sen de hiç arayıp sormuyon valla, bi ara gelsenize bize, eniştemle birlikte gelin hatta, azcık sohbet ederiz, hemde eşler tanıışır, opuyorumnanaktan
anuşka abla sen nasılsın iyimisin, geçen sende aklıma geldin, dairede çalışırken seni düşündüm, artık ne kadar gerçekçi hayal ettiysem sanki az sonra beni ziyarete gelecekmişsin gibi geldi ama baktım baktım gelen yok kaydirigubbakcemile3

Öncelikle hocam tşk ediyorum linki bana gönderdiğiniz için ve herkese merhaba diyorum...
Benide alırsanız aranıza sevinirim ve bende buluşma gününe katılmak sizlerle tanışmak isterimalkisalkisalkis

buluşma varsa mutlaka haberim olsun,bu sefer çocuk getirmeden rahat rahat kaynatmak istiyorumm

Tşk ediyorum Pelincan..Sizlerle sohbet etmek,tanışmak istiyorum.2senedir Denizli'de oturuyorum ve çevrem çok geniş değil Konya'dan geldim eşim buralı.Bu arada farklı bi konu olacak ama ben ev arıyorum arkadaşlar.Yeni,güzel bir daire bilginiz olsun da bildiğiniz bir yerde ev varsa yardımcı olursunuz bana.Merkez ve merkeze yakın yerlerden arıyorum.

Tekrar hogeldin canım.
Ben Forum Çamlık'ın orada oturuyorum. Eğer buralarda bir ev istiyorsan araştırabilirim.

Tşkler hocam çok iyi olur size zahmet bi kulaktan olun da denk gelirse bana söylersiniz.Forum Çamlığın oradan çok güzel bir ev bulmuştum bakmaya gideceğim gün tutulduğunu öğrendim kısmet işte.Stadyum,Kıbrıs Şehitler,Çamlık,Kınıklı bu mevkilerde olur merkeze yakın olsun istiyoruz,tüm arkadaşlardan rica ediyorum biliyorsanız ya da denk gelirse size bana bilgi verirseniz çok iyi olur.İki emlakçı ile de irtibat halindeyim bakalım artık inş güzel bir ev bulurum.

Mrb hocam limitimiz 450 TL.Ben işten yeni ayrıldım o nedenle biraz düşürmemiz gerekiyor miktarı.Doğalgazlı,içi yeni temiz bir daire arıyorum.Evi ve mevkii çok beğenirsem belki 500 Tlye de çıkabiliriz.Eşimin ev alma düşünceside var o çok sıcak bakmıyor limit yükseltmeye ancak ev alma konusunu da eyleme geçirebilmek için epey zaman var bakalım artık ama 450ye iyi bir daire bulursak çok iyi olcak.İlginiz için tşk ediyorum..

hera42 ben adliye tarafındayım senin istediğin mevkilere uzak ama yeni ve kömürlü kaloriferli daireler bulabilirsin buralarda...
düşünürsen bende yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…