Denizli///20

bayanlar günaydın..bilginize çok ihtiyacım var,koyu duman grisi etek aldım da altına hangi ince çorap olur?esmer olduğum için hep penti 38 bronz kullanıyordum ama o renk bu eteğin altına gider mi?birde eteğin altına aynı duman grisi renginde babet ayakkabı giyicem.acaba hangi çorap olur???

Bazı markaların 86 numarası güzel oluyor canım. Bir de Penti'nin Antrasit'i tam füme. Şiddetle tavsiye ederim.

Markasına göre değişir canım. Ama bence Penti Antrasit al, incecik ve çok güzel bir füme.

denizlimi çok özlüyorum bazen..muğla güzel denizde var ama gelişmemiş denizlideki çoğu imkanlar burda yok...

Mutlu hafta sonları arkadaşlar.
Topiğe uğrayanların sayısı artarsa buluşma önereceğim, haberiniz ola...

selam millet bende usakliyim masallah diyeyim kaatilim olduukca fazla bu topige memleketimi cok özledim kizlar avusturyadayim ve cok berbat bi durum her an vatan hasreti Allah kimseye vermesin izini iple cekiyorum buraya yaziyim dedim herkez ictenlikle yaziyo burda usak topiginede bekleriz nede olsa komsu illeriz

tunaydınnnn kızlar.. sonunda buldum topici anuşka... yeniyim her yeri inceleyemedim... bende denizlide okuyorum denizliden damat da alıcam allahın izniylekaydirigubbakcemile3

Havalar güzelleşti buluşma planı var mı canlar

Hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan Ben de Denizlili değilim. Üniversiteyi burada okudum ve ben de buradan bir damat aldım. :lepi:Sadece memleketime götüremedim, o kadar.:1no2:

hoşbuldum tatlım havalarda guzelleşti artık guzel bir buluşma ayarlarsanız bana da haber veriinnnalkisalkisalkis

Arkadaşlar, buluşma için start vermek istiyorum; ama birincisi topiğe az kişi uğruyor; ikincisi oğlum pazar günü üniversite sınavına girecek, bu günlerde hep yanında olmak istiyorum.
Lütfen topiğimizi yalnız bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…