- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.641
selam kızlar.yeni ürünlerim geldi.hepsi birbirinden değişik.görmek isterseniz beklerim.bayanssulusmile[/QUO
herkese selamlar ,clea bende merak ettim ,sen evden mi satış yapıyon ,biz en iyisi toplanıp sana gelelim.:teytey:
Evet canım, evde satış yapıyorum.Ne zaman istersen gelebilirsin.Gelmek istersen özelden adres ve telefonumu veririm.Kınıklı'da oturuyorum.Hem tanışmış oluruz.opuyorumnanaktan
bayanlar günaydın..bilginize çok ihtiyacım var,koyu duman grisi etek aldım da altına hangi ince çorap olur?esmer olduğum için hep penti 38 bronz kullanıyordum ama o renk bu eteğin altına gider mi?birde eteğin altına aynı duman grisi renginde babet ayakkabı giyicem.acaba hangi çorap olur???
Markasına göre değişir canım. Ama bence Penti Antrasit al, incecik ve çok güzel bir füme.
Evet canım, evde satış yapıyorum.Ne zaman istersen gelebilirsin.Gelmek istersen özelden adres ve telefonumu veririm.Kınıklı'da oturuyorum.Hem tanışmış oluruz.opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım, inşallah gelirim bi gün.
Aldım Penti Antrasit'i çok güzel ve eteğime de tam uyuyor.Çok teşekkür ederim size,siz de olmasanız siyah alır geçerdim ben.Şeniz
arkadaşlar merhaba bende denizliliym ama şimdi muğlada okuyorum..
tunaydınnnn kızlar.. sonunda buldum topici anuşka... yeniyim her yeri inceleyemedim... bende denizlide okuyorum denizliden damat da alıcam allahın izniylekaydirigubbakcemile3
Havalar güzelleşti buluşma planı var mı canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?