• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

Mrb white devil tşk ederim ilgilendiğin için.O mevkiilerde çok güzel yeni yapılar var ancak merkeze çok uzak olduğu için düşünmüyoruz özellikle eşim hiç istemiyor o civarları.

Mrb white devil tşk ederim ilgilendiğin için.O mevkiilerde çok güzel yeni yapılar var ancak merkeze çok uzak olduğu için düşünmüyoruz özellikle eşim hiç istemiyor o civarları.

Kıbrıs Şehitleri caddesinde iki kiralık ev gördüm bugün. Biri Kasap Camii'nin karşısında, diğeri de lisenin arka kapısının köşesinde. Bir bak istersen.

Sağolun hocam bende bikaç ev buldum emlaktan yarın bakıcaz eşimle sizin gördüğünüz evlerede bi bakayım umarım istediğimiz tarzda bir ev buluruz

Sağolun hocam bende bikaç ev buldum emlaktan yarın bakıcaz eşimle sizin gördüğünüz evlerede bi bakayım umarım istediğimiz tarzda bir ev buluruz

cnm kasap camiinin karşısındaki kuaförün üstündeki dairese 450 istiyorlar ve ev dökülüyo resmen boşuna gitme derim ben bakmıştım çünkü eğer orasısa...

Bukle'nin üzerindeki ev sanırım bahsettiğiniz ev orasıysa içini görmedim ama dışardan eski bir bina olduğu belli pencereleri tahta sadece onu gördüm bakalım devam ediyoruz aramaya fikirleriniz için tşk ediyorum ikinizde..

Bir buluşma yapacağız kızlar da, Denizlili hanımlar malesef uğramıyorlar buraya. Yapmışken şöyle kalabalık bir grup olalım istiyorum.
15 Mayıs sizin için uygunsa ben diğer üyelere ulaşmaya çalışayım. Siz bana buradan uygun olup olmadığınızı bildirin. Eğer çoğunluk sağlanırsa ben konuyu açarım.

Bana uyar.Sizlerle tanışmak muhabbet etmek çok iyi olur.Dila ile zaten görüşecektik.Bu tarz organizasyonlara her zmn varımmmm:lepi:

Gunaydın 15 mayıs uygun bana kızlar cumartesi ne de denk geliyor okulum da yok kaydirigubbakcemile4
Anuşka Ablam bunu buluşma topicinde duyursak daha iyi olmazzmııı

Back