• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

herkese günaydın bakıyorum da topic coşmuşşşş delikafadulden:roflol:
küçük bebeği olup öğrenmek isteyen veya incelemek isteyen veya ilgili arkadaşlara
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegimizin-asilari-kontrolleri-aylik-gelisim-bilgileri/231720-montessori-egitimi.html

tenkyu yafrim, inceliyiim bi topici, şşş o aktivite olaylarını bende merak ediyom yaa, icük büyüyelim bende götürmek istiyom orlara, gavurda varmış bööle bişiyler, toplanıyolarmış annelerle bebekleri, hatta bazen babalar gidiyomuş, yüzme aktivitesi oluyomuş, oyun oynuyolarmış hep birlikte, yemek yiyolarmış, çok eğlenceli yaaa

tenkyu yafrim, inceliyiim bi topici, şşş o aktivite olaylarını bende merak ediyom yaa, icük büyüyelim bende götürmek istiyom orlara, gavurda varmış bööle bişiyler, toplanıyolarmış annelerle bebekleri, hatta bazen babalar gidiyomuş, yüzme aktivitesi oluyomuş, oyun oynuyolarmış hep birlikte, yemek yiyolarmış, çok eğlenceli yaaa

şu oyun gruplarını bende cok merak edıyorum.denizlide varsa eger bende oğlumu götürmek isterim.ibolya kız gavurda varmış böle birsey dedın anlamadım ben nerde denizlide mi?

şu oyun gruplarını bende cok merak edıyorum.denizlide varsa eger bende oğlumu götürmek isterim.ibolya kız gavurda varmış böle birsey dedın anlamadım ben nerde denizlide mi?

yok güzelim yurt dışında varmış demek istedim, almanyaydı sanırım emin değiilim, kkda bi topicde okumuştum, sosyal hizmet uzmanı birkaç tanıdğıım var onlara sordum böyle bişiy varmıdır denizlide diye, yaaa yok nereden olsun daha ana okuları bile yeni yeni oluşmaya başladı sanmıyorum dedi, ama olsa koşa koşa götürürdüm valla hihoyyytkaydirigubbakcemile4

karınca kararınca kızlarrrr
nerdesinizz len ibolyaaaa nere kaçtın.. dana büyüyor herhalde... seni buralarda göremediğimize göre...

selam kızlar nasılsınız bakalım ..ibolyam kız anaaa nolmuş senın kuçuk adam maşallah anlata anlata bıtıremedım eşime ...azcık daha buyusunde sevelım bıgun dedıkafamçokkarıştı

karınca kararınca kızlarrrr
nerdesinizz len ibolyaaaa nere kaçtın.. dana büyüyor herhalde... seni buralarda göremediğimize göre...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nerlerde oliim yavrm be uğraşıp duruyom işte, hee yavrum büyüyo, oğlu büyüyo anası da büyüyo:roflol::roflol:

selam kızlar nasılsınız bakalım ..ibolyam kız anaaa nolmuş senın kuçuk adam maşallah anlata anlata bıtıremedım eşime ...azcık daha buyusunde sevelım bıgun dedıkafamçokkarıştı

abla sevelim diyo da bence bi kere daha düşünsün, gördün bildin azgın teke sendromu yaşıyo, svdirirmi bilmem artıkın:roflol::roflol: ahan şu anda da mızıldyıo, babası gelse diye sabırsızlıkla bekliyom, fıydırcim anında babaya kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nerlerde oliim yavrm be uğraşıp duruyom işte, hee yavrum büyüyo, oğlu büyüyo anası da büyüyo:roflol::roflol:

abla sevelim diyo da bence bi kere daha düşünsün, gördün bildin azgın teke sendromu yaşıyo, svdirirmi bilmem artıkın:roflol::roflol: ahan şu anda da mızıldyıo, babası gelse diye sabırsızlıkla bekliyom, fıydırcim anında babaya kaydirigubbakcemile3

kız ALLAH senı ne yapmasın emi :roflol::roflol:valla haklısın be canım ee oyle buyuyecekler işte aman canı sagolsunda:asigim:

Bacılarım nasılsınız nerelerdesiniz ben bir süredir giremedim net kesilip duruyo sizlerde de böyle bi problem var mı acaba ?

özlemişim sizleri Gülse ablacım nasılsın İbolya cım sen nasılsın neler yapıyorsunuz bücürüğüm nasıl o da iyi mi

kocaman öpüyorum sizleria.s.

Bacılarım nasılsınız nerelerdesiniz ben bir süredir giremedim net kesilip duruyo sizlerde de böyle bi problem var mı acaba ?

özlemişim sizleri Gülse ablacım nasılsın İbolya cım sen nasılsın neler yapıyorsunuz bücürüğüm nasıl o da iyi mi

kocaman öpüyorum sizleria.s.

iyidir canım be nolsun uğraşıyorum her zamankı gibi beyefendiyle, sen nasılsın, sınavların nasıl geçti, benim internette bi sorun yok belki senin hatlardan kaynaklanıyo olabilir

.

adsl de problem varmış sanırım geçen 2 günde ben aynı şeyi yaşadım bağlanıyor kesiliyor bağlanıyor kesiliyor. bilg. arkadaş geldi yaptı sağolsun.
hata bildirimi mi yaptı telefondan , modem e reset attı .. bişeyler bişeyler.. IP den falan bahsediyorlardı tel. de ama anlamadım valla

Back