• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

gülse abla merhaba
nasılsın bakalım
tatildeymişsin
sagol canım sen nasılsın gözukmuyorsun bayadır ...anuşkadan bı haber varmı aradım ama tel açmadı ..umarım ıyıdır
yarın annemler geliyo ankaradan.onlar gittikten sonra buluşuruz abla.hemde gezeriz iyi olur.:1hug:
oo gözun aydın canım çok kalacaklarmı pekı en azından onlar varken gezersın sanada ıyı gelır çok slm aılenede
Merhabalar kızla uzun zamadır yazamıyordum sizlere nasılsınız neler yapıyorsunuz keyifler yerinde mi özledim sizleri yaaa bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım inşallah :)) hepinizi kocaman öpüyorummma.s.

nerelere kayboldun sen özlettın kendını hadı bakalım ıhmal etme bu kadar bızı çok öptum Şeniz

evt çok yoğun denetlemeden başımız döndü artık.hafta sonları hep mesai var son 2 aydır.lojman geçen sene baya boşaldı ama bu sene nasıl olur bilmem.astsubay lojmanları küçük ama subay geniş.valla ben merkezdeyim ilçeleriyle pek alakamız yok.daha iyi altarnatifleriniz varsa oraları seçin ankarada oturuyorsunuz sanırım ankaradan sonra burası küçük ve sıkıcı gelebilir ama huzurlu şehir olay falan olmuyo.ama iş açısından çok yoğun eşiniz neci bilmiyorum ama biz karacıyız.hayırlısı olsun hakkınızda.yerimseniben

canım biz su an dogudayız. bizde karacıyız. ankaralıyım ama.merkez istiyoruz ama lojmana giremiyiz diye merak ettim .siz kac puanla girmiştiniz canım. bilgi verirsen sevinirim.

[
nerelere kayboldun sen özlettın kendını hadı bakalım ıhmal etme bu kadar bızı çok öptum Şeniz[/QUOTE]

Ahhhh ablacım buralardayım aslında ama derslerle başım belada çalışıyorum çalışıyorum çalışıyorum ama olmuyo emeklerimin karşılığını alamıyorum şaşırmış durumdayım evim hiç boş kalmıyo kendime dönüp bakacak zamanı bulamıyorum o yüzden aksattım biraz sizleri ama buralarda olmaya çalışacağım sen nasılsın ablacım neler yapıyorsun ???

[
nerelere kayboldun sen özlettın kendını hadı bakalım ıhmal etme bu kadar bızı çok öptum Şeniz

Ahhhh ablacım buralardayım aslında ama derslerle başım belada çalışıyorum çalışıyorum çalışıyorum ama olmuyo emeklerimin karşılığını alamıyorum şaşırmış durumdayım evim hiç boş kalmıyo kendime dönüp bakacak zamanı bulamıyorum o yüzden aksattım biraz sizleri ama buralarda olmaya çalışacağım sen nasılsın ablacım neler yapıyorsun ???[/QUOTE]

olur canım sen kendını sıkma o kadar inşallah karşılıgınıda alırsın emegının dualarım senınle :1hug: nasıl olayım canım ıyıyım bel agrımı saymazsak ..tatıl yapıp geldım bende 4 gun oldu gelelı harıkaydı bolu abant taydım çok guzel geçtı aılemı de gördum çok guzel oldu benım için :lepi:

oohhhh ne güzel tatilinide yapmışsın ablacım bütün negatif enerjilerini karların üstüne bırakıp geldin tertemiz yeniden yazılmaya hazır bir defter sayfası gibisin şimdi Allah bizlere de nasip etsin inşallaha.s... Bel ağrıları için akupuntur tedavisini hiç denedin mi iyi geldiği söyleniyo televizyondan takip edebildiğim kadarıyla tabi sen daha iyi bilirsin :)) Duaların için teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun benim de dualarım üzerinizde ...

İbolya nerelerdesin ya bebeişin nasıl büyümüştür biraz daha yaramazlıklara devam mı ???:emir_bebek:

oohhhh ne güzel tatilinide yapmışsın ablacım bütün negatif enerjilerini karların üstüne bırakıp geldin tertemiz yeniden yazılmaya hazır bir defter sayfası gibisin şimdi Allah bizlere de nasip etsin inşallaha.s... Bel ağrıları için akupuntur tedavisini hiç denedin mi iyi geldiği söyleniyo televizyondan takip edebildiğim kadarıyla tabi sen daha iyi bilirsin :)) Duaların için teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun benim de dualarım üzerinizde ...

İbolya nerelerdesin ya bebeişin nasıl büyümüştür biraz daha yaramazlıklara devam mı ???:emir_bebek:

nerelerde olayım canım yaa evde tıkılıp bekliyoruz işte baharın gelmesini, kuşum bugün aşı oldu testi gibi yatıyo sabahtan beri, emiyo emiyo geri yatıyo, ağır geliyo aşılar tabi, ateşi de 37.5 oldu fitil verdim şimdi ateşi iyi, büyüdükçe marifetlerimiz çoğalıyo tabi, her geçen gün daha da değişiyo, allah isteyen herkese göstersin inşallah, gün gelir tanışırsak böcüğümle de tanışırsın :emir_bebek:

nerelerde olayım canım yaa evde tıkılıp bekliyoruz işte baharın gelmesini, kuşum bugün aşı oldu testi gibi yatıyo sabahtan beri, emiyo emiyo geri yatıyo, ağır geliyo aşılar tabi, ateşi de 37.5 oldu fitil verdim şimdi ateşi iyi, büyüdükçe marifetlerimiz çoğalıyo tabi, her geçen gün daha da değişiyo, allah isteyen herkese göstersin inşallah, gün gelir tanışırsak böcüğümle de tanışırsın :emir_bebek:

Geçmiş olsun canım valla ben okuldayken yapılan aşıları hatırlıyorum da korkudan sıranın en sonuna kaçardım yavrum senin bebeğinde küçücük daha :emir_bebek: nasıl dayansın kıyamam ben ona :ecrin_bebek: okul bitince biz de istiyoruz nasip tabi Rabbim nasip ederse :utangac: umarım birgün buluşuruz eve de beklerim tabi kırk yıl hatırı olan bi acı kahve ikram etmek isterim :1hug:

selam bayanlar nasılsınız
evet canım çok ıyı geldı... helede dun kar yagdı yaa ohh keyfıme dıyecek yoktu valla oturdum pencerenın önune bı guzel seyrettım
ya akupunkturu duydumda ne bıleyım denemek aklıma gelmedı hiç bakalım belkı zamanla onuda denerım hayırlısı olsun
ıbolyam maşallah oglan buyumuş saçlarda o biçim yanı amanın ne guzel onu şimdı sevmek çok öp benım için :nazar:Şeniz

Geçmiş olsun canım valla ben okuldayken yapılan aşıları hatırlıyorum da korkudan sıranın en sonuna kaçardım yavrum senin bebeğinde küçücük daha :emir_bebek: nasıl dayansın kıyamam ben ona :ecrin_bebek: okul bitince biz de istiyoruz nasip tabi Rabbim nasip ederse :utangac: umarım birgün buluşuruz eve de beklerim tabi kırk yıl hatırı olan bi acı kahve ikram etmek isterim :1hug:

evet canım ya ne kadar ithal aşı ateş yapmıo deseler de yine yapıyo, vücuda mikrop veriyolar kolay mı, çok şükür sorunsuz atlattık bu aşı dönemini de, allah sana da göstersin inşallah, isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın, inşallah sana da gelelim yafri, ben çok yere gidcem de şu kış gününde kıpırdayamıyom yerimden, yoğsan elekçi karısı gibi gezcem yani kaydirigubbakcemile3

selam bayanlar nasılsınız
evet canım çok ıyı geldı... helede dun kar yagdı yaa ohh keyfıme dıyecek yoktu valla oturdum pencerenın önune bı guzel seyrettım
ya akupunkturu duydumda ne bıleyım denemek aklıma gelmedı hiç bakalım belkı zamanla onuda denerım hayırlısı olsun
ıbolyam maşallah oglan buyumuş saçlarda o biçim yanı amanın ne guzel onu şimdı sevmek çok öp benım için :nazar:Şeniz

he vala abla yediği saça gidiyo sıpanın, tarıyoruz şekil de almıyo, böyle çatlak profesör gibi geziyoz kaydirigubbakcemile3her gün fırça kayyom yediğni saça vercene azcık vücuduna versene diye, minnacık bi oğlancık benim oğlum kaydirigubbakcemile3 çok numaracı oldu abla be gün gün deişio valla ben bile şaşırıyom, geçen gün vcye gittim, bi çığlık geldi, bişey oldu sandım, ama öyle böyle diil, yanına varana kadar çığlıklar devam etti, ama ben öyle bi panik oldum ki sorma, yanına vardım bi de baktım bana sırıtıyo sıpa :roflol: meğersem keyfinden çığlık atıyomuş, bende lan diyom bi gün üstüne oturcam vıyk diye bi ses gelcek gerisi gelmicek diyom sanki anlıyomuş gibi gülüyo bana suç bastırıyo sıpa kaydirigubbakcemile3

Slm bayanlar nasılsınız size bi müjde vereyim bugün eltim doğum yaptı küçücük delikanlı bir yiğenim oldu ama bi süre küvezde kalması gerekecek biraz aceleci bi yaramazmış :ecrin_bebek: Allah uzun bi ömrü annaesiyle babasıyla yaşamak nasip eder inşallah..

İbolyacım beklerim canım benim her zaman kapım daima açık :) bu arada senin yaramazda pek şakacıymış doğrusu ama tam sevilmesinin üstü insan onu bi saniye öpmeden duramaz herhalde :)

Son düzenleme:
Slm bayanlar nasılsınız size bi müjde vereyim bugün eltim doğum yaptı küçücük delikanlı bir yiğenim oldu ama bi süre küvezde kalması gerekecek biraz aceleci bi yaramazmış :ecrin_bebek: Allah uzun bi ömrü annaesiyle babasıyla yaşamak nasip eder inşallah..

İbolyacım beklerim canım benim her zaman kapım daima açık :) bu arada senin yaramazda pek şakacıymış doğrusu ama tam sevilmesinin üstü insan onu bi saniye öpmeden duramaz herhalde :)

ooo eltine tebriklerimi ilet canım, kaçıncı haftada doğdu ki bebişiniz merakettim, inşallah hayırlı uzun ömürlü olsun bebişiniz, he yavrum tam sevilmesinin üstü de bizimki irkek biliyonmu ne zaman suratına yapışsam kavga ediyoz kaydirigubbakcemile3

gunaydın bayanlar nasılsın ıbolyam şans şansım ...
demek senın kuçuk adam sana oyun oynuyor :roflol::roflol: kaç aylık oldu yusuf eymen ıbolya
şans şansım gozun aydın olsun canım allah sanada nasıp etsın inşllah:nazar:a.s.

gunaydın bayanlar nasılsın ıbolyam şans şansım ...
demek senın kuçuk adam sana oyun oynuyor :roflol::roflol: kaç aylık oldu yusuf eymen ıbolya
şans şansım gozun aydın olsun canım allah sanada nasıp etsın inşllah:nazar:a.s.

4 ay 1 haftalık olduk abla,şaftımı kaydırıo sıpa, hele biraz büyüsün depesine oturcam :roflol:

İbolyacım ve Gülse ablacım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah zamanı gelince bizde nasip eder inşallah bir insanın dünyaya miras bırakabileceği en değerli ve özel bi varlık bence çocuk Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

4 ay 1 haftalık olduk abla,şaftımı kaydırıo sıpa, hele biraz büyüsün depesine oturcam :roflol:
ayy maşallah o kadar oldumu o :nazar: desene sevılmesının ustu tamda sositososito
İbolyacım ve Gülse ablacım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah zamanı gelince bizde nasip eder inşallah bir insanın dünyaya miras bırakabileceği en değerli ve özel bi varlık bence çocuk Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

amin canım bende oyle dıyorum hep benım bu dunyadakı en guzel degerlerım dıye duşunuyorum :1hug:

Merhaba bayanlar bugün nasılsınız hava ne güzel değil mi bugün tam piknik havası valla içimden de nasıl geldi haftasonu da güzel olurda gideriz inş. biyerlere kaydirigubbakcemile4

kızlar selam
nasılsınız bakalım

Slm canım valla ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın nerelerdesin neler yapıyorsun hayatından memnun musun bi derdin sorunun var mı varsa yapabileceğim bişey herzaman burdayım bayanlar elimden geldiğince :)):teselli:

günaydın denizli.... günaydın ablam kardeşim..canımın yarısı orda.....

ibolya maşallah canım ya..çok tatlı..rabbim nazarlardan korusun..mıncıklıya mıncıklaya sevilecek hale gelmiş.....

günaydın denizli.... günaydın ablam kardeşim..canımın yarısı orda.....

ibolya maşallah canım ya..çok tatlı..rabbim nazarlardan korusun..mıncıklıya mıncıklaya sevilecek hale gelmiş.....

aaaa canım benim sen nerelerdeydin yaaa, ben de kaç kere içimden geçirmiştim seni, nasılsın iyimisin, denizliye gelirsen haberim olsun, ablanla bize beklerim o zaman mutlaka tamammı şeker, çok öptüm seni, olsun deyip de özlediğin ne varsa senin olsun Şeniz

Back