Deniz ve mehtap'ın evi

o kavanozun içinde pembe kumların üzerinde kendi topladığım deniz kabukları var cnm.
güzel dileklerin için teşekkür ederim

cnmm evinde güzel günlerde otur inş. herşey çok güzel. bende hiç sevmiyorum fazla eşya ve dağınıklık.şimdiye kdr gördüğüm en güzel ev.alkisalkisalkis

herşeyiniz çok güzel canım.
çok sade ve şık bir eviniz var güle güle oturun huzurla ve mutlulukla.

teşekkür ederim cnm. evet haklısın ben de örtü sevmeyenlerdenim. toz alırken ikinci bi işolarak görüyorum onları. biraz üşengecim bu hususta ne yapayım

Allah huzurla sağlıkla yaşamak nasip etasin.evin çok güzel.kızınada sağlık sıhhat dilerim.ev eşyalarında zevklerimiz aynı renkler tam benim sevdiğim gibi kahve krem:)

Sadelikten ve göz yormayan objelerden hoşlanıyorsun sanırım benim gibi. Çok güzel sıcacık bir yuva. Mutfak sandalyelerinin deliksiz ve şeker pembesi bende var. :) Ağız tadıyla oturun inşallah. a.s.

mutfağınızdan başlıyım kavanozlarınız,perdeniz ve dolaplar çok güzelyatak odanızda abajurlarınıza ve yatak başlığınıza bayıldımçok sade ve şık bir salonun var ayyy o kızının oturuşuna bayıldım arkadan gidip mıncıklayasım geldi annesi benim için öpp oyy yerim onu odası da kendi gibi maşallahhh Allah sağlığınızı eksik etmesin güle güle huzurla oturun a.s.

teşekkür ederim güzel dileklerine. ay bi de yaramazdır kendisi sorma...

her birşeyin çok güzel canım...renklerin birbiyle uyumu,mobilyalar mutfak hepsi çok güzel...güle güle huzurla oturun.....

cok zarıf dosenmıs bır ev
salon koltuklarınızın rengı cok guzel
evın tamamı zaten cok guzel mutlulukla yasayına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…