Deniz ve mehtap'ın evi

canım evın cok şık olmus gule gule kullan ama benımde cok merak ettıgım bı konuyu sende gordum perdelerini stor secmıssın kullanısı anladıgım kadarıyla rahat ve şık oluyor ama ya temızlıgı ole normal perde gıbı kormısden cıkarıp amakınaya atıpda gerı asamıyorsun sonucda hıc yıkadınmı yıkama işlemı nasıl oluyor stor perdede bende cok şık durdugu ıcın kendı evıme dusunuyorum ama kullanıslımı onu bılemıyorum

güle güle oturun
darısı bana
kendi evımız olsunda eksık olsun eski olsun önemlı olan kiradan kurtulmak
en cok kızının odasını beğendım
totosunu dönmuş foto harıkayerım onu ben maşallah

teşekkür ederim..perdelere gelince .kullanımı şık ama pek rahat değil. ama bu dezavantajına rağmen seviyorum ben. zaten duvardan duvara perde kalabalığı sevmiyorum. o yüzden fonum da yok. bir çok defa yıkadım. organze olduğu için kırışıyor ve kuruduktan sonra ütülüyorum. asıl eziyeti çubuklarını tak ipleri geçir kısmında. ama normal tüller gibi ayda bir falan yıkanmıyor zaten bunlar. ben yaza girerken bir de kışa girerken yani sene de iki defa hadi üç olsun yani. okadar yıkıyorum. o yüzden zahmetini unutuyorum :)
tavsiye ederim ama mümkünse tek camsa eğer yaptırılması taraftarıyım. çünkü takıp çıkarması uzun sürmez. şimdiki aklım olsa salona yaptırmazdım. yatak odasına falan düşünürdüm. çünkü salonda çok parça var.

güle güle otur canım benim sormak istediğim oturma odan kaç metrekare küçük gibi duruyor ama 2 çekyat sığmış

güle güle otur canım benim sormak istediğim oturma odan kaç metrekare küçük gibi duruyor ama 2 çekyat sığmış

teşekkür ederim cnm. küçük odamızın ölçüsünü bilmiyorum üzgünüm. ama çekyatlar arasında 80 cm lik bi halı sığacak kadar boşluk var ancak.evet bence de küçük. zaten orayı oturma amaçlı kullanmıyoruz biz. yedek odamız işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…