Deniz ve mehtap'ın evi

Güle güle oturun, güzel günlerde.. Sade ve hoş bir ev.
Benim evinizde takıldığım nokta, salonda tv yi büfe üzerinde kullanmayı tercih ettiğiniz için
çok yüksekte kalmış olması. Ergonomik açıdan oturduğunuzda düz karşıya baktığınızda göz hizzanızda kalmış olmalı ekran. Gerçi boş bir yorum da olabilir bu, sonuçta 5 yıldır kullanıyorsunuz o şekilde, rahat ediyorsunuz sanırım ama uzun vadede sorun yaratmayacak seviyede olduğundan emin olun derim, nacizane fikrimdir :)

cok begendim evinizin sadeliğini güle güle oturun. kırmızı abajurlara bayıldım bende yatak odasına güzel ayrı bir hava katmışlar. ayrıca salondaki camlı dolaba kitap koyma fikri cok hoş olmus

teşekkür ederim öncelikle. aslında bu dediğiniz durumun başından beri farkındayım. tvyi aldığımızda kızım2 yaşındaydı. ondan korumak amacıyla ünite gibi alçak bişey almadık böyle kullanalım bi süre dedik. ama inanın 4 yaşına geldi hala ünitenin zamanı gelmedi bence. bugün oyuncak balık oltasını tvye uzatmış onunla çat çat vuruyordu :)))

cok begendim evinizin sadeliğini güle güle oturun. kırmızı abajurlara bayıldım bende yatak odasına güzel ayrı bir hava katmışlar. ayrıca salondaki camlı dolaba kitap koyma fikri cok hoş olmus

teşekkür ederim beğendiğinize sevindim. o "gümüşlük" bu amaca hizmet eder faydalı olacaksa eğer..diye düşünüyorum. gerçi annem hala karşı çıksa da ben "kitaplığımı" seviyorum :))

canım salondaki koltukların yüzlerini değiştirmeyi düşünüyodun ne yaptın karar verdinmi

evet cnm karar verdim kesin değiştiriyorum. çünkü bence çok kötü oldular . bu fotolar daha önce çekilmişti.
bu arada henüz rengine karar vermedim ama kumaş olarak oturma ve yaslanma yerlerini antilop düşünüyorum.kol ve diğer kısımları da deri. bu arada sandalyeleri de tabi bütünlük olması açısından deri kaplatıcam. aslında ben temizlik açısından kolaylık peşindeyim.
eve usta geldi ve koltuklarım için sandalyeler dahil 1300 tl fiyat çıkardı. ben renge karar verince gelip alacaklar . 10-15 günde teslim edilirmiş.

Çok sade ve şık bi eviniz var....
Şu jaluzi perdelerin kullanımı yıkanması ütülenmesi falan nasıl oluyorr?
Çok güzel duruyo yaptırmak istiyorum ama tereddütlüyüm birazzz:18:

Çok sade ve şık bi eviniz var....
Şu jaluzi perdelerin kullanımı yıkanması ütülenmesi falan nasıl oluyorr?
Çok güzel duruyo yaptırmak istiyorum ama tereddütlüyüm birazzz:18:

cnm, sanırım salndaki mekanizmalı lanı diyosun. onları yılda 2 bilemedin 3 kez yıkıyorum. asıyorum kuruyor sonra ütülüyorum. anlatırken kolay ama biraz zahmetli oluyor. çünkü ipler çöz,çubukları çıkar hadi bu kısmı yine kolay ama geri asması çok zaman alıyor. çubukları eşit hizada olması için baya zaman harcıyorum. ama sonuçta duruşu hoşuma gidiyor. sade ve şık. bu yüzden de zahmetli oluşunu takmıyorum kafaya.
storları da çıkarıp yere serip deterjanlı süngerle siliyorum. sonra da duru bezle siliyorum asıyorum.yıkamak yıpratıyor çünkü. kenarlarından ip çıkıyor yıkayınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…