Deniz ve mehtap'ın evi

evin çok güzel canım güle güle otur tam benim sevdiğim gibi sade ve şık nekadar az eşya(ıvır-zıvır) okadar az iş ooooooooooooooooo harika.....alkisalkisalkis

evet ben de öyle düşünüyorum az iş daha az zaman kaybı ayrıca. bu ez eşya olayı temizlikçiyi de memnun ediyor bu arada.bende yorulmuyormuş öyle diyor bana...

COK BEGENDIMM MASALLAHHHHHHHHHHH PIRIL PIRIL BI EVIN VARR ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYII NASIP ETSIN SALONUNA BAYILDIM TERTEMIZ VE COK DUZENLII AZCIKK AKSESUAR EKSIGI VAR AMA EMINIM SEN ONUNDA USTESINDEN GELIRSIN BENCE BOYLEDE HICDE FENA DURMUYORR DEDIM YAA BEN SALONUNA BITTIMMMMM:):):)alkisalkisalkis

teşekkür ederim cnm. aksesuar az seviyorum zaten çalıştığım için fazla uğraşamıyorum bi de 2 yaşında çok yaramaz bi kızım var büyük bi vazomun hakkından geldi mesela..o büyüyene kadar pek bişey koymak istemiyorum o yüzden.hihoyyyt

bayıldımmmmm alkisalkisalkis
süper ve zevkle döşenmiş bi ev
güle güle otur canımm
rabbim huzurunu mutluluğunu eksik etmesin :enbuyukkk:

eviniz çok güzel.. sade ve şık.. küçük oda şeker gibi.. kızınızın odasıda öyle.. geniş ve güzel.! Mutluluğunuz ve huzurunuz eksik olmasın..! Her yer ayrı bi güzel..!

gözü yormayan sade ve şık bir evin var canım sevdiklerinle birlikte huzurlu ve mutlu günlerde oturmanı dilerim

allah ağzınızın tadınızı bozmadan oturmak nasip etsin iyi günlerde oturun inşallah:Saruboceq:

bişey sormak isterim banyodaki kovonozon içindekiler dikkatimi çekti nedir onlar merak ettim hoşuma gittide

o kavanozun içinde pembe kumların üzerinde kendi topladığım deniz kabukları var cnm.
güzel dileklerin için teşekkür ederim

çok çok çok begendim..dedigin gibi benim gibi tüm kiracılara Allahım böyle güzel evler nasip etsin sagol iyi dileklerin için canım...herşeyin çok güzel ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin sıcacık yuvanda..ayrıca örtü ve dantel sevmeyen biri olarak seninde sevmedigini anladım çok şık vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…