- 13 Aralık 2008
- 2.027
- 16
- 158
- 45
- Konu Sahibi deniz ve mehtap
-
tek kelıme ıle harıka gule gule oturun ınsallah
koltuk takımınıza bayıldım tam benım tarzım:içelim:
sade ve sık allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin
yalnız salondaki koltuklarını bence kahverengi veya kırmızı pullu taşlı kırlentlerle zenginleştir cok daha şık olacak a.s.
bu küçük odada bi kanepe olsa daha güzel olurmuş ama yine herşeyiniz çok güzel güle güle oturun inşallah
canımmm çok güzel bir ev....
yeni ev yeni mutluluklar getirsin inş
hic göz yormayan cok hos bir zevkle dösenmis. Allah huzurla oturmayi nasip etsin. kiziniza da masallah. darisi tüm isteyenlerin basina.... güle güle oturun
çok sade ve çok dingin bir ev.
çok beğendim ben.
yatak odasını kırmızıyla tamamlamak çok yerinde bir seçim olmuş.
özellikle kırmızı gece lambaları çok tatlı.
salon da çok güzel.. şatafatsız.. sade, uyumlu.
mutfağın da öyle.
tertemiz derli toplu bir evin var.
kızının odasını da çok sevdim. geniş bir odası var.
oyun oynama alanı açısından çok şanslı.
çok güzel evin. mutlu huzurlu yaşayına.s.
Evin çok ferah aydınlık eşya seçiminde çok güzel canım Allah yavrunla ve eşinle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
gercekten cok sade cok sık bır ev göz yormuyo ALLAH agız tadıyla oturmayı nasıp etsın bereketınız eksık olmasın ınsallah ..bu arada bende bey.az koltuk ve sıyah mbılya ıstıyorum ama temızlık konusunda kafam cok karısıyo koltukların acık renk cok zormu temızlıgı
Ben çok sevdim doğrusu çok sıcak bir ev.kızının odası yeniden dekore edilmek zorunda bile değil bence.ilkokula başlasın şöyle aynalı falan gençlere hitap eden bi takım alırsınız uzun süre kullanır derim ben.salondaki koltukların çok güzel ve rahat görünüyor.yatak odanda çok güzel.deri başlık süper olmuş.güle güle otur inşallah
hepsi çok ğüzel yalnız mutfaktaki kombiyi boydan bir dolap içine saklarsan daha güzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?