Deniz ve mehtap'ın evi

çok huzurlu ve sık bir eviniz var güle güle oturmanz dileğiyle

sade ve sık allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin
yalnız salondaki koltuklarını bence kahverengi veya kırmızı pullu taşlı kırlentlerle zenginleştir cok daha şık olacak a.s.

evin çok güzel canım güle güle otur tam benim sevdiğim gibi sade ve şık nekadar az eşya(ıvır-zıvır) okadar az iş ooooooooooooooooo harika.....alkisalkisalkis

sade ve sık allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin
yalnız salondaki koltuklarını bence kahverengi veya kırmızı pullu taşlı kırlentlerle zenginleştir cok daha şık olacak a.s.

evet haklısın. bende öyle düşünüyorum. çok canlanır o zaman süper olur. zamanında ne akla hizmetse farklı renk kumaştan yastık siparişi vermemişiz. teşekür ederimalkisalkisalkis

bu küçük odada bi kanepe olsa daha güzel olurmuş ama yine herşeyiniz çok güzel güle güle oturun inşallah

evet ya bu odamız biraz dar oldu.eskiden oturduğumuz yerde daha ferah duruyordu. ama eşimin ailesi istanbula geldiğinde bu oda ii oluyor sıkışık da olsa idare ediyolar bi kaç gün

teşekkür ederim cnm

teşekkür ederim cnm:1rolleyes:

aslında benimkiler koyu krem diyelim tam tarif edemedim rengini.. beyazdan hallice tabi.. beş yıldır sürekli üstlerindeyiz. kirleniyo. dikkat etmeye çalışıyorum. bişey dökülürse hemen silmeye çalışıyorum. ayda bir kere siliniyorlar.tabi özellikle oturma yerleri bu yüzden aşındı.

ama yine de açık renk daha güzel a.s

krem renginde halılarını çok beğendim.bende sarayın 10780LJ-SARAY PIRLANTA halısını oturma odasına istiyorum.nasıl temizliği rahat olur mu?çok mu kir belli eder?

fikrin için teşekkür ederim cnm . 4- yaşında tek kişilk yatak ,dolap falan alayım diyorum. okula başlayınca da masa da ekleriz.o günler gelsin de yavaş yavaş yapıcaz artık.

evet gerçekten rahatlar. bi uzanıyorum hemen uyku basıyo nedense. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…