Deniz ve mehtap'ın evi

hic göz yormayan cok hos bir zevkle dösenmis. Allah huzurla oturmayi nasip etsin. kiziniza da masallah. darisi tüm isteyenlerin basina.... güle güle oturun

gercekten cok sade cok sık bır ev göz yormuyo ALLAH agız tadıyla oturmayı nasıp etsın bereketınız eksık olmasın ınsallah ..bu arada bende beyaz koltuk ve sıyah mbılya ıstıyorum ama temızlık konusunda kafam cok karısıyo koltukların acık renk cok zormu temızlıgı

çok temiz ve tertipli.pırıl pırıl.ayrıca eşyalarında çok hoş.güle güle oturun yavrunuzla beraber.

Ben çok sevdim doğrusu çok sıcak bir ev.kızının odası yeniden dekore edilmek zorunda bile değil bence.ilkokula başlasın şöyle aynalı falan gençlere hitap eden bi takım alırsınız uzun süre kullanır derim ben.salondaki koltukların çok güzel ve rahat görünüyor.yatak odanda çok güzel.deri başlık süper olmuş.güle güle otur inşallah

çok ferah tertemiz cici bir eviniz var herşey çok güzel kızınızın odasıda çok hoş rabbim bir ömür sağlıkla ve huzurla oturmanızı nasip etsin

Ne kadar düzenli ve uyumlu olmuş eviniz;sağlıkla,huzurla oturun.Gümüşlüğün içinde hiç kullanılmayacak bardak,tabak yerine kitapları görmek de çok güzel.

eviniz çok güzel sade ve gösterişten uzak ama şık,gözü yormuyor hiç bir eşya,Allah size bu evde ailenizle birlikte bir ömür boyu huzurla oturmayı nasip etsin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…