Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243

Merakla bekliyoruz cnm. Bu kategoride katilimin cok olmasini istiyorum cunku balik yemeyi cook seviyorum.
Katilma kararjna cok sevindim

hazırladım, yaptım, afiyetle yedik biz çok beğendik sırada sizlerin beğenisine sunmak kaldı de haydi bismillah

Hazırlıklar tam gaz devam ediyor heyecan dorukta :) gayet geleneksel bir tarif yapıyorum ben çok seviyorum umarım beğenirsiniz sizde neyse ben balığımın başına gidiyorum inşallah bol katılım olur :))))

ayy ne güzell bir katılımcı daha az kişi kaldık diye üzülüyorduk tarif bol olsun heyecan olsun yaaa sıkıldık üçümüzün tabaklarına bakmaktann

Beğeniriz yahu , koş balıkların başına da yanmasınlar

Nihayet birileri daha katılıyor , pek sönük kalacaktı bu kategori , yok yani ben katıldım ilk kez ayağım uğursuz geldi diyecektim :26:

ayy bende öyle dedim bir kategoriye katıldım onda da katılan yok boş kaldı 3 tabakla mı yarışcaz dedim artıyor katılım

tek balık canımmmm. Heyecan olsun paylaşınca görürsünüz pişiyorlar ben sunuma hazırlanıyorum inşallah yolunda gider herşey şuana kadar yolunda

tek olsun canım neyin kazanacağı hiç belli olmazz... Maksat katılmak, paylaşmak..

oluyor o stres oluyor heyecanda oluyor hele bir yüklemeye başla ne yazıcam ne sırada yüklücem derken elin ayağın dolaşacak bende ne motive ediyrum ama heee

evet çok sakin ve yavaş olmak gerekiyor resmleri çekerken, eklerken ve yazarken geç olsun temiz olsu acele etmeyin sakın arkadaşlar resimelrin sıraı karışırsa bir anlamı olmaz hepsi sıralı olsunn

canımm hepimiz bir hoşluk olsun diye katıldık aucsuğum ve ben ilk defa katılıyoruz, safahat çorba kategorisinin birincisi yanii kendini kanıtladı o bizim yol gösterenimiz ama belli olmaz bunda da birinci olabilir yanii. Safahat daha tecrübeli alıştı artık 2. kategoriye de katıldı ama auscuğum ile benim ilk yarışmamız olduğundan heyecan yaptık ve katılım çok olsun istedik heyecanlı bir takip olsun diyee yani öyle kazanma hırslarımız yok hiçbirimizde rahatça ekle tarifini ve izleminin yorumların beenilerin keyfini çıkar gerisini düşünme. Çok keyif alacaksın

İnşallah bakalım kısmetse yarın yapıp resimlemeye çalışacağım malesef benim resim çekme şansım yok eşimin telinden çekeceğim.

sende eklemişsin ama daha onaydam geçmemiş moderatörlerden kimse onlıne olmayabilir normalde kısa bir sürede koyuluyor tarif resimleri eklediysen, tarfini yazdıysan güzelce zaten onay gelir sorun olmaz en fazla şurasını ekle derler ekler yine gönderirsin.

bu yarışmada birinci olacak arkadaş inşallah daha kolay bir kategori seçer
katılmayı çok istedim ama bundan önceki 2 kategoride hep bir engel çıktı şimdide hiç anlamadığım bir kategori
hiç mi hiç başarılı değilim deniz ürünleri konusunda
tek yapabildiğim tavada kızarmış balık
inşallah bundan sonraki kategori bana uygun olur

Yarışmada şansı olur muydu bilemem de , tavada kızarmış balık yanında soğan ve salata ... benim hep favorim olmuştur .

Bu arada balıktan sonra sanırım yavaş yavaş et , balık ya da zeytinyağlılara geçiş olur . Ya da paaaat diye pastalar der kazanan , artık bakalım.

Ben en çok değişik salatalar görmek isterim mesela , o konuda bir kısır döngü yaşamaktayım

bende kızarmış balığı hiç birine değişmem ama sanki bu yarışma için çok sönük kalır
bence de bundan sonra salatalar olabilir yada pastalar börekler falan olsa hiç fena olmaz :) çünkü zeytinyağlılardan falan pek anlamıyorum
merakla bekliyorum yeni kategoriyi ve katılmayı çok istiyorum doğrusu

scholarppty hadi canım uyuyacağım ama katılımını bekliyorum merak ettim:)))

Yav ne zor şeymiş bunu eklemek inanın pişirmekten fazla yoruldum ama bitti bakalım birde onaydan geçerse merhaba yeni rakibelerim derim biz yedik bitirdik kılçıklarını kürdan niyetine kullandık bunlar en fazla yarım saat sürdü de bu mesaja yüklemek bir saatten fazla sürdü. İlgine çok teşekkür ediyorum umarım az düzeltme alırım da hemen başlarım bende kendimi yarışmada görmeye...

Hoşgeldin o zaman aramıza

Yahu en stresli kısmı benim içinde yüklemek , yanlarına açıklamalrı yazmak vs... idi .Oldu mu olmadı mı stresi birde ?

umarım öyle birşey seçer siz de katılırsınız. Muhakkak size uygun bir ketegori öyle böyle denk gelecektir

bende de kızarmış balığı çok severim şöyle hamsi istavritt bol roka,tere, turp bayırıırım yeşilliğe.

Evet salatalarda değişik şeyler çıkabilir.

bak eklenmişsin bile iştee hadi hayırlısı olsunn canımm başarılar dilerim canı gönülden. Seçiminde güzeldi

Yemek hazırlamaktan daha zor buraya eklemek

Ben bizden sonrakilere öneride bulunmak istiyorum.
Word'de metni yazıp buraya ekleyin. Daha kolay ve pratik oluyor.

Herkesin eline, emeğine sağlık şimdiden

Yemek hazırlamaktan daha zor buraya eklemek

Ben bizden sonrakilere öneride bulunmak istiyorum.
Word'de metni yazıp buraya ekleyin. Daha kolay ve pratik oluyor.

Herkesin eline, emeğine sağlık şimdiden

Ben öyle yaptım zaten ve gerçekten stresli yaaa yazma sırası, resimleri ekleme sırası falan hepsi özen istiyor.

Bence de güzel tarifler çıktı herkesin emeklerine sağlık daha tarif gelir mi acaba daha bu akşam ve yarın var. Lütfenn topiğimi boş bırakmayın hatunlar yarın eğitimimiz var toplantıda oliciğim arada tıklatınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…