Merhaba
diger iki yarisi keyifle ve heyecanla takip etmistim ve ikisindede oy verdiklerim kazanmisti ,gerci butun tarifler biribirinden guzeldi ve emek verilmisti o yuzden herkesi kutlamak gerekiyor..ayy bendemi katilsam acaba diye dusunurken buldum bir kac gun once kendimi..ama ben kotu bir asciyim,gurbetteyim vede rejimdeyimyinede katilabilecegim tek kategori sanirsamki bu olur.ne pasta,borek nede icli kofte falan yapamam ben..bari burda sansimi deneyeyim valla derdim kazanmak falan degil sadece eglenmek bu aksamada hazir balik yapmisken sunayim bari..pek bir heyecanli ama cunku ben en son liseler arasi bilgi yarismasina katilmistim buda ikinci olacak..balik pissinde son halini cekip bugun olmadi yarin paylasayim..herkesin ellerine saglik simdiden ve herkesin sansi bol olsun...
Merakla bekliyoruz cnm. Bu kategoride katilimin cok olmasini istiyorum cunku balik yemeyi cook seviyorum.
Katilma kararjna cok sevindim
Hazırlıklar tam gaz devam ediyor heyecan dorukta :) gayet geleneksel bir tarif yapıyorum ben çok seviyorum umarım beğenirsiniz sizde neyse ben balığımın başına gidiyorum inşallah bol katılım olur :))))
Beğeniriz yahu , koş balıkların başına da yanmasınlar
Nihayet birileri daha katılıyor , pek sönük kalacaktı bu kategori , yok yani ben katıldım ilk kez ayağım uğursuz geldi diyecektim :26:
tek balık canımmmm. Heyecan olsun paylaşınca görürsünüz pişiyorlar ben sunuma hazırlanıyorum inşallah yolunda gider herşey şuana kadar yolunda
Yeni rakibeler göreceksin bugün tatlım merak etme yalnız benim heyecanmıdır yoksa evi saran kokulardan mıdır bilmem midem bulanmaya başladı yaaa ay stre yaptım bi düzgünce çıksam karşınıza başka da bişi istemiyorum :)
Olur olur ...Ben yaparken değilde ne zaman ki telefonuma yüklediği resimlerle oturdum pc başına
Birde o kadar çok resim çekmişim ki ; hatta arada heyecandan daha iyi çekimleri es geçip başkalarını yüklemişim siteye.
Sakin sakin gitmekte fayda var ,bir de yazmakta ayrı bir zaman alacak tarifi , aşamaları .Hadi bakalım kolay gelsin
Merhaba
diger iki yarisi keyifle ve heyecanla takip etmistim ve ikisindede oy verdiklerim kazanmisti ,gerci butun tarifler biribirinden guzeldi ve emek verilmisti o yuzden herkesi kutlamak gerekiyor..ayy bendemi katilsam acaba diye dusunurken buldum bir kac gun once kendimi..ama ben kotu bir asciyim,gurbetteyim vede rejimdeyimyinede katilabilecegim tek kategori sanirsamki bu olur.ne pasta,borek nede icli kofte falan yapamam ben..bari burda sansimi deneyeyim valla derdim kazanmak falan degil sadece eglenmek bu aksamada hazir balik yapmisken sunayim bari..pek bir heyecanli ama cunku ben en son liseler arasi bilgi yarismasina katilmistim buda ikinci olacak..balik pissinde son halini cekip bugun olmadi yarin paylasayim..herkesin ellerine saglik simdiden ve herkesin sansi bol olsun...
İnşallah bakalım kısmetse yarın yapıp resimlemeye çalışacağım malesef benim resim çekme şansım yok eşimin telinden çekeceğim.
hazırladım, yaptım, afiyetle yedik biz çok beğendik sırada sizlerin beğenisine sunmak kaldı de haydi bismillah
bu yarışmada birinci olacak arkadaş inşallah daha kolay bir kategori seçer
katılmayı çok istedim ama bundan önceki 2 kategoride hep bir engel çıktı şimdide hiç anlamadığım bir kategori
hiç mi hiç başarılı değilim deniz ürünleri konusunda
tek yapabildiğim tavada kızarmış balık
inşallah bundan sonraki kategori bana uygun olur
Yarışmada şansı olur muydu bilemem de , tavada kızarmış balık yanında soğan ve salata ... benim hep favorim olmuştur .
Bu arada balıktan sonra sanırım yavaş yavaş et , balık ya da zeytinyağlılara geçiş olur . Ya da paaaat diye pastalar der kazanan , artık bakalım.
Ben en çok değişik salatalar görmek isterim mesela , o konuda bir kısır döngü yaşamaktayım
Yav ne zor şeymiş bunu eklemek inanın pişirmekten fazla yoruldum ama bitti bakalım birde onaydan geçerse merhaba yeni rakibelerim derim biz yedik bitirdik kılçıklarını kürdan niyetine kullandık bunlar en fazla yarım saat sürdü de bu mesaja yüklemek bir saatten fazla sürdü. İlgine çok teşekkür ediyorum umarım az düzeltme alırım da hemen başlarım bende kendimi yarışmada görmeye...
bu yarışmada birinci olacak arkadaş inşallah daha kolay bir kategori seçer
katılmayı çok istedim ama bundan önceki 2 kategoride hep bir engel çıktı şimdide hiç anlamadığım bir kategori
hiç mi hiç başarılı değilim deniz ürünleri konusunda
tek yapabildiğim tavada kızarmış balık
inşallah bundan sonraki kategori bana uygun olur
Yarışmada şansı olur muydu bilemem de , tavada kızarmış balık yanında soğan ve salata ... benim hep favorim olmuştur .
Bu arada balıktan sonra sanırım yavaş yavaş et , balık ya da zeytinyağlılara geçiş olur . Ya da paaaat diye pastalar der kazanan , artık bakalım.
Ben en çok değişik salatalar görmek isterim mesela , o konuda bir kısır döngü yaşamaktayım
Yav ne zor şeymiş bunu eklemek inanın pişirmekten fazla yoruldum ama bitti bakalım birde onaydan geçerse merhaba yeni rakibelerim derim biz yedik bitirdik kılçıklarını kürdan niyetine kullandık bunlar en fazla yarım saat sürdü de bu mesaja yüklemek bir saatten fazla sürdü. İlgine çok teşekkür ediyorum umarım az düzeltme alırım da hemen başlarım bende kendimi yarışmada görmeye...
Yemek hazırlamaktan daha zor buraya eklemek
Ben bizden sonrakilere öneride bulunmak istiyorum.
Word'de metni yazıp buraya ekleyin. Daha kolay ve pratik oluyor.
Herkesin eline, emeğine sağlık şimdiden
Kizlar,
ekledim bende tarifimi.ayy ne zormus bu ekleme stresi en cokta yapip bitirdikten sonra ya mesaj silinirse ya yazdiklarim kaybolursa diye panik oldum valla..
oy oyy karidesçi ve somoncuyuz ,süperrr...
oh ohh süperr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?