• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
Yok yahu sen bu sefer lobide kalmışsın ,sayfalar mı karıştı :34:

Neyse lobide bir kahve içelim , sonra eve geçeriz :52::52:

Ellerinize sağlık...
Kategorilerde yarışmaya da bekleriz sizi mutlaka .:34:

ayy evet ya niye buraya yazmışım ki ben :26: işyerinde bir yandan iş yapıp bir yandna buraya yetişmeye çalışırsam böyle olur başka bölümlere yazmadım ya en diyor bu derlerdi :9:

harika görünüyor canımm ellerine sağlık :56:

ayy evet ya niye buraya yazmışım ki ben :26: işyerinde bir yandan iş yapıp bir yandna buraya yetişmeye çalışırsam böyle olur başka bölümlere yazmadım ya en diyor bu derlerdi :9:

harika görünüyor canımm ellerine sağlık :56:

Ben bir kere yapmıştım onu ; siteye ilk üye olduğumda :52:

Zayıflama topiğine lost dizisinin nasıl biteceğini sormuştum:60::60::60:

Ben bir kere yapmıştım onu ; siteye ilk üye olduğumda :52:

Zayıflama topiğine lost dizisinin nasıl biteceğini sormuştum:60::60::60:

ahaha o da güzelmiş.:9: Bende geçen bdv de karıştırmışım. Yengesiyle sorunu olan biri vardı aorunlu sürekli kapatılıyordu konusu tekrar açılıydu sonra başka nickte biri bu sefer görümcesinden yakınmış bende hiç başını okumadım yazdım o kızda sorunlu kapatılıyor tekrar açıyor başka nickle geliyor falan kız hemen işte o ben değilim de falan dedi tamda adamı yanii. Olabiliyor böyle şeyler :1:

Gülmeeee yahu :24:

Bilmiyordum ne yapayım , şimdi kurt oldum ama :30:

ahaha o da güzelmiş.:9: Bende geçen bdv de karıştırmışım. Yengesiyle sorunu olan biri vardı aorunlu sürekli kapatılıyordu konusu tekrar açılıydu sonra başka nickte biri bu sefer görümcesinden yakınmış bende hiç başını okumadım yazdım o kızda sorunlu kapatılıyor tekrar açıyor başka nickle geliyor falan kız hemen işte o ben değilim de falan dedi tamda adamı yanii. Olabiliyor böyle şeyler :1:

Bu da iyiymiş :34:

Yarışmaya kısmetse bende katılmak istiyorum :)

Ne güzel bir haber bu .

Bende şimdi diyordum safahatla dejavunun sayfasına bakmaktan sıkıldım , kendiminkini zaten ezberledim :52:

Hadi bakalım , hazır hafta sonu ; herkes sıvasın kolları :34:

İnşallah bakalım kısmetse yarın yapıp resimlemeye çalışacağım malesef benim resim çekme şansım yok eşimin telinden çekeceğim.

Hazırlıklar tam gaz devam ediyor heyecan dorukta :) gayet geleneksel bir tarif yapıyorum ben çok seviyorum umarım beğenirsiniz sizde neyse ben balığımın başına gidiyorum inşallah bol katılım olur :))))

Hazırlıklar tam gaz devam ediyor heyecan dorukta :) gayet geleneksel bir tarif yapıyorum ben çok seviyorum umarım beğenirsiniz sizde neyse ben balığımın başına gidiyorum inşallah bol katılım olur :))))

Beğeniriz yahu , koş balıkların başına da yanmasınlar :52:

Nihayet birileri daha katılıyor , pek sönük kalacaktı bu kategori , yok yani ben katıldım ilk kez ayağım uğursuz geldi diyecektim :26:

Heyecanla yeni tarifleri bekliyruz ne kadar az katilim oldu cidden:26:

tek balık canımmmm. Heyecan olsun paylaşınca görürsünüz pişiyorlar ben sunuma hazırlanıyorum inşallah yolunda gider herşey şuana kadar yolunda

tek balık canımmmm. Heyecan olsun paylaşınca görürsünüz pişiyorlar ben sunuma hazırlanıyorum inşallah yolunda gider herşey şuana kadar yolunda

Tek balıktan ne tabaklaaaar çıkar :34:

Hadi bakalım , rakip tarifi görmeyi merakla beklemekteyim :18::18::18:

Yeni rakibeler göreceksin bugün tatlım merak etme yalnız benim heyecanmıdır yoksa evi saran kokulardan mıdır bilmem midem bulanmaya başladı yaaa ay stre yaptım bi düzgünce çıksam karşınıza başka da bişi istemiyorum :)

Yeni rakibeler göreceksin bugün tatlım merak etme yalnız benim heyecanmıdır yoksa evi saran kokulardan mıdır bilmem midem bulanmaya başladı yaaa ay stre yaptım bi düzgünce çıksam karşınıza başka da bişi istemiyorum :)

Olur olur ...Ben yaparken değilde ne zaman ki telefonuma yüklediği resimlerle oturdum pc başına :52::52::52:

Birde o kadar çok resim çekmişim ki ; hatta arada heyecandan daha iyi çekimleri es geçip başkalarını yüklemişim siteye.

Sakin sakin gitmekte fayda var ,bir de yazmakta ayrı bir zaman alacak tarifi , aşamaları .Hadi bakalım kolay gelsin :34:

Merhaba :3:

diger iki yarisi keyifle ve heyecanla takip etmistim ve ikisindede oy verdiklerim kazanmisti ,gerci butun tarifler biribirinden guzeldi ve emek verilmisti o yuzden herkesi kutlamak gerekiyor..ayy bendemi katilsam acaba diye dusunurken buldum bir kac gun once kendimi..ama ben kotu bir asciyim,gurbetteyim vede rejimdeyim :9:yinede katilabilecegim tek kategori sanirsamki bu olur.ne pasta,borek nede icli kofte falan yapamam ben..bari burda sansimi deneyeyim valla derdim kazanmak falan degil sadece eglenmek :34:bu aksamada hazir balik yapmisken sunayim bari..pek bir heyecanli ama cunku ben en son liseler arasi bilgi yarismasina katilmistim buda ikinci olacak..balik pissinde son halini cekip bugun olmadi yarin paylasayim..herkesin ellerine saglik simdiden ve herkesin sansi bol olsun...

Merhaba :3:

diger iki yarisi keyifle ve heyecanla takip etmistim ve ikisindede oy verdiklerim kazanmisti ,gerci butun tarifler biribirinden guzeldi ve emek verilmisti o yuzden herkesi kutlamak gerekiyor..ayy bendemi katilsam acaba diye dusunurken buldum bir kac gun once kendimi..ama ben kotu bir asciyim,gurbetteyim vede rejimdeyim :9:yinede katilabilecegim tek kategori sanirsamki bu olur.ne pasta,borek nede icli kofte falan yapamam ben..bari burda sansimi deneyeyim valla derdim kazanmak falan degil sadece eglenmek :34:bu aksamada hazir balik yapmisken sunayim bari..pek bir heyecanli ama cunku ben en son liseler arasi bilgi yarismasina katilmistim buda ikinci olacak..balik pissinde son halini cekip bugun olmadi yarin paylasayim..herkesin ellerine saglik simdiden ve herkesin sansi bol olsun...

Canım henüz hazırlık aşamasındaysa balığın , hemen koş mutfağa :10:

Çünkü katılım için sadece son halinin yani sunumun değil ; tüm yapım aşamalarının resimlenmesi gerekiyor . Malzemeler ve pişirme aşaması fotoğraflanacak yani :34:

Hadi bekliyoruz.:34:

Canım henüz hazırlık aşamasındaysa balığın , hemen koş mutfağa :10:

Çünkü katılım için sadece son halinin yani sunumun değil ; tüm yapım aşamalarının resimlenmesi gerekiyor . Malzemeler ve pişirme aşaması fotoğraflanacak yani :34:

Hadi bekliyoruz.:34:

sagol canim uyarin icin ama ben oyle yaptim resimledim yani asamalari sonuc onemli icime sinerse geliyorum bende :10:

Back