Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar,
ekledim bende tarifimi.ayy ne zormus bu ekleme stresi en cokta yapip bitirdikten sonra ya mesaj silinirse ya yazdiklarim kaybolursa diye panik oldum valla..
suşi yapan yokmu hanımlar
tariflerini hepsi harika . dönüp dönüp bakılacak bir konu oldu gerçekten.
herkezin ellerine sağlık
suşi yapan yokmu hanımlar
Yahu ben var ya en çok orada stres oldum . Mutfak zaten sürekli vakit geçirdiğimiz bir yer ama yaparken fotoğraflamak farklı bir boyut getirdi zaten mutfak tecrübeme.
Oğlum gelip gelip '' anneee ne yapıyorsun ? '' dedikçe çocuğun aklındaki yerimi merak ettim
Yüklerkende pc ' ye gelip pat diye kapatacak diye babasıyla onu holde top oynamaya yollamıştım
Değil mi ya , bakıyorum da bir o eksik kalmış .
Onu da sizden alalım , olmaz mı ?
Çok teşekkürler.
Bende dönüp dönüp bakıyorum , herşey nefis gözüküyor.Her damağa ,her mutfak kültrüne hitap edecek tarif var.
susi yok ama tartar var olmazmi oda yine cig baliktan ben somonu firin kabina alinca biraz buyuk geldi bende ucundan kirptim o azicik parcayida tartar yaptim
cig balik bende cok yiyemem aslinda bir tek somon fume ve bu sekilde tuketebiliyorum cig baligi..bu tarifte inanin icindeki somonuda cigliginide hic anlamayacaksiniz
ben firinda yemek piserken bunu yapip huplettim bile yemek oncesi
tarifide cok kolay yine
somonu kucuk kucuk dogruyoruz ,icine ince kiyilmis yesil sogan yada kuru sogan,maydanoz,dereotu,limon suyu,azicik zeytinyagi,tuz,karabiber katip karistiriyoruz.iste tartar hazir
Eki Görüntüle 636842 Eki Görüntüle 636843
Elossa harikasin sekerim cok guzel bilgiler bunlar hemen ekliyorum arsivime.bir balik sever olarak fazlasi ile isime yarayacak bilgiler
hiç yemedim ki yapmasını bileyim ama merak ediyorum
tarhun ve biberiye kullanabilirmişim aslında :) Teşekkürler bilgiler için...
bi dahakine kullan çok kızarımm
rica ederim canım
yine beeeeeeeeeenkatildim ben yine ya oysa ki katilmicaktimbiktiniz dimi safoyla benden
yine beeeeeeeeeenkatildim ben yine ya oysa ki katilmicaktimbiktiniz dimi safoyla benden
Sensiz olur mu yahu ?
Senin enerjin yeter
Safahatı onur üyesi ilan etmiştim , senide en azimli yarışmacı ilan ediyorum kendi çapımda
Herkese tekrar başarılar diliyorum arkadaşlar , hepimiz aynı keyfi alıyoruz galiba
- Nane: Balık ızgaralarda, balık çorbasında, cumbo karides tavada