Deniz Kokan Evim...

Uzun bir yazı yazmıştım, laptopun azizliğine uğradım,gitti yorumum..
Herneyse fotograflara bakarken işte özlemimin evi dedim..
Senin nekadar renklerin uyumuna ve ince detaylara yönelik zevkli olduğunu bildiğim için,
beklentim yüksekti ve yine beni şaşırtmadın.. Her bir odan huzurlu, mis kokuyor..
Mutfağına denilecek söz yok, her bayanın hayalidir kocaman bir mutfak :) Tezgah tertemiz düzeni seviyoruz:)
Salon hem sade hem gösteriş arasında ince bir çizgi de, bayıldım...
Yatak odası masal gibi o nası bir ferahlık öyle, cidden harika olmuş.
Kısacası iyi günlerde sağlıkla huzurla oturun bitanem..

Bu arada foto ekleme konusunda benide gaza getirmiş bulunuyorsun,
ev fotolarını eklemeyi düşünmüyordum da Bide iyi makinesi olan bi arkadaş bulmam gerek:)

Oy benim canimin ici
En cok senin yorumunu merak ediyordum her zaman ki gibi... Güzel sözlerin icin cok tesekkür ederim...
Ben sansliyim fotografci konusunda ailemizin fotografcisi aylin var
ama gercekten iyi bi kamara cok sey fark ediyor. ayni resimleri ben cekseydim böyle güzel cikmazlardi...
Senin evini görmek icin sabirsizlaniyorum... O kirmizi beyaz ask cennetini
ALLAH bana evini canli canli görmeyide nasip eder Insallah...

:103: Kocaman öpyüroum seni

bütün eviniz uyum içinde renkler dışında eşyalar da ortak bir tarza sahip çok hoş ki dekorasyonda mavi sevmem :)
mutfakta çamaşır makinesi her zaman kadınların ah keşke olmasa dediği bi görüntüye yol açar ama neden hiçbir marangoz onu mutfakta en az görüneceği köşeye koyalım gibi bi öneride bulunmaz hiç anlamıyorum. fırınınızın durduğu mutfağın sonunda kalan dolap çamaşır makinenizin en az dikkat çekeceği yer olurdu. en fazla tesisatı biraz uzatarak yapılabilirdi hiçbir usta için zor olmazdı sanıyorum. aslında bence hala yapılabilir ama tabi değer mi diye karar vermesi gereken sizsiniz :) sticker fikri verilmiş onlar çok hoş sanki sizin eviniz için hazırlanmışlar :)

müthiş bir ev olmuş güle güle oturun

Tesekkür ederim...

Çok güzel, çok ferah. Hayırlı olsun. Kazasız, belasız; mutlu mesut anılarınız olur inşAllah... *

Amin, cok saol...

Maşallah güle güle huzura oturun
Mavis mavis gercekten deniz kokuyo eviniz cok beğendim zevkle döşemişsiniz
LOVE yazan kutulara bayildimi söylemek isterim ve duvar daki yazılar müthiş olmus

Begenmenesevindim, cok tskler... O kutulari bende cok seviyorum, belki ileride yatak odamda degerlendirebilirim...

mutlu günlerde oturun ,her şey çok güzel....

saol dilbercim...

ok güzel,huzur veren bi ev,güle güle oturun.Ben banyoyu da görmek isterdiö:)

Banyoda pek özel bisey yok o yüzden eklemedim ufak bi yer ama merak ettiyseniz :

Canim ben kapilar boyanirken yurtdisindaydim, ben burda olsaydim öyle yaptirirdim ama babam bu sekilde tutar sanmis.
Ki zaten en basinda bembeyazdi kapilar. sonradan sarardi ne yazik ki...
Evde kira olunca gereginden fazla önemsemiyorum artik...

muhteşem tek kelimeyle.ben de istiyorum aynından.
zaten maviye ve tonlarına hastayım.
güle güle huzur içinde oturun.

yapalim sanada aynisindan

muhteşem bayıldım güle güle oturun mutlulukla

Tesekkür ederim...

maşallah ya ne kadar güzel evin Allah ağız tadıyla mutlu şekilde oturmayı nasip etsin..

çok beğendim huzurla oturun inş

Tesekkür ederim...

bayıldım resmen

gülegüle oturmak nasip etsin allahım

Amin cok tskler...

Denizi kim sevmez ki Cok tsk ederim...

aayyy bayıldıımm bayıllddıımm hele o mutfağınaa allahım çok tatlı çok şirin bi ev olmuş..allah size bi ömür güzel sıcak ve huzurlu bi yuva nasip etsiinn..
olmayanlarada,hayalleri olanlarada ( şahsen kendim ) nasip etsin..
tek kelimeyle harikaaaaa

evin cok güzel koca koca esyalarla dolu karanlik almanya evlerine hiiiiccc benzemiyo .. mutlulukla huzurla otur evinde insallahh ... evinin sadeligi ferahligi cok hosuma gitti ,, insallah evi olmayanlarada ,, bizede kendi evimizde oturmak nasip olur ,,,

canim evini cok begendim gercekten hersey harika...senin paylastigin seyleri takip ediyordum hatta almak istedigim mobilyalar demistin gercekten düsündüklerin hepsini almissin ve harika yerlestirmissin...ALLAH huzurlu oturmayi nasip etsin...

Süper bayıldımmmm güle güle oturun

Tskler

Onca güzel evi, odayı, dekorasyon önerilerini paylaştıktan sonra evinizi görmek çok güzel oldu...
Ben çok beğendim. Çok iyi günlerde, mutlulukla yaşayın . Allah içinize sindirsin.

Paylasimlarimi takip eden birilerinin oldugunu bilmek cok güzel.... Tsk ederim güzel yorumun icin

Bende SIKILMISTIM hep ayni renkleri görmekten, o yüzden kimsede olmayan renkler olsun istedim... oturma odam biraz klasik kacti ama onun disinda siradisi renkler oldu sanirim.
bizde evimizi kurarken cok maddi SIKINTILAR yasadik, son 2 ay icinde dekorasyona odaklanabildim...
ufak ufak alirken bu hale geldi. daha almak ve yapmak istediklerim var ama hersey zamanla...
umarim sende istedigin gibi dekore edebilirsin evini

tek kelimeyle harika olmuş ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Allah..

amin INSALLAH, cok tskler...

Cok güzel eviniz, Güle güle oturun.

Saol AyTanem

canim mutfagim marangoz tarafindan yapilmadi... hazir bi mutfak, istedigin sekilde sekillendirebiliyorsun. Gittigin ve satin aldigin sadece araci bi magaza, onlarda yapan sirkete siparis veriyolar. dedigim gibi mutfagi planlarken camasir makinesini tamamaen unuttugum icin o dikkate alinamadi. sonradan sadece orasi icin siparis edilen dolap cikarildi ve en sola koyuldu. o dolap aslinda fazlalik orda... dolap normalinde yüksek olan son sirada bitiyor. o en soldaki fazlalik dolabi öylesine koyduk, daha folyosu bile üzerinde...
camasir makinesini babamla esim kurdu, onlarda tesisat cok uzun olursa basinc yetmez, sorun cikar falan dediler icine aldilar mutfagin... su an degistirme gibi bi imkanim yok cünkü degistirmek icin tezgagi komple sökmem gerekir baska türlü ne arkasina tesisat dösenir, nede bosluga dolaba yerlestirilir.

Çoook zevkli... Buram buram yaz mevsimi... Kışın bile insan yazı yaşar bu evde ...

Yazi cok seviyorum tam bi yaz insaniyim, tatil hasretiyle ölüyorum su an mesela... resimlere bakarak hasret gideriyorum

maşallah ya ne kadar güzel evin Allah ağız tadıyla mutlu şekilde oturmayı nasip etsin..

tsk ederim cnm, amin...

harikaaa olmuşş güle güle oturun inşallah

tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…