- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
-
- Konu Sahibi ThirtyFouR
Uzun bir yazı yazmıştım, laptopun azizliğine uğradım,gitti yorumum..
Herneyse fotograflara bakarken işte özlemimin evi dedim..
Senin nekadar renklerin uyumuna ve ince detaylara yönelik zevkli olduğunu bildiğim için,
beklentim yüksekti ve yine beni şaşırtmadın.. Her bir odan huzurlu, mis kokuyor..
Mutfağına denilecek söz yok, her bayanın hayalidir kocaman bir mutfak :) Tezgah tertemiz düzeni seviyoruz:)
Salon hem sade hem gösteriş arasında ince bir çizgi de, bayıldım...
Yatak odası masal gibi o nası bir ferahlık öyle, cidden harika olmuş.
Kısacası iyi günlerde sağlıkla huzurla oturun bitanem..
Bu arada foto ekleme konusunda benide gaza getirmiş bulunuyorsun,
ev fotolarını eklemeyi düşünmüyordum daBide iyi makinesi olan bi arkadaş bulmam gerek:)
müthiş bir ev olmuş güle güle oturun
Çok güzel, çok ferah. Hayırlı olsun. Kazasız, belasız; mutlu mesut anılarınız olur inşAllah... *
Maşallah güle güle huzura oturun
Mavis mavis gercekten deniz kokuyo evinizcok beğendim zevkle döşemişsiniz
LOVE yazan kutulara bayildimi söylemek isterim ve duvar daki yazılar müthiş olmus
mutlu günlerde oturun ,her şey çok güzel....
ok güzel,huzur veren bi ev,güle güle oturun.Ben banyoyu da görmek isterdiö:)
harika ve süper bir ev olmuş. buradaki evlerden çook daha güzel ve orjinal , sıradışı olmuş tatlım:))) güle güle oturun.. keşke kapıların kendi boyalarını zımpara yaptırıpta boyasaydınız o zaman sürüdgünüz beyaz boya kalırdı ama olsun böylede çook şeker.allahım en kısa zamanda bizleride nasip etsin
muhteşem tek kelimeyle.ben de istiyorum aynından.
zaten maviye ve tonlarına hastayım.
güle güle huzur içinde oturun.
muhteşem bayıldım güle güle oturun mutlulukla
çok beğendim huzurla oturun inş
bayıldım resmen
gülegüle oturmak nasip etsin allahım
Thirtyfour merhaba,
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Allah huzur içinde oturmak nasip etsin..
Modern tarzla aram pek iyi olmasa da deniz konseptini ve maviyi çok seviyorum, görünce içim açıldı.
İyi günlerde kullanın, bu evde çok güzel anılarınız olsun
Süper bayıldımmmm güle güle oturun
Onca güzel evi, odayı, dekorasyon önerilerini paylaştıktan sonra evinizi görmek çok güzel oldu...
Ben çok beğendim. Çok iyi günlerde, mutlulukla yaşayın . Allah içinize sindirsin.
Canım evin şahaneee
Böyle kişiliği olan evleri görünce seviniyorum valla.
Hele o klasik renkleri görmekten gerçekten sıkıldım.
Bende oturma odamı denizci temalı yapmak istiyordum ama para kalmadı:)
O yüzden azcık beklicem.
tek kelimeyle harika olmuş ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Allah..
Cok güzel eviniz, Güle güle oturun.
bütün eviniz uyum içinde renkler dışında eşyalar da ortak bir tarza sahip çok hoş ki dekorasyonda mavi sevmem :)
mutfakta çamaşır makinesi her zaman kadınların ah keşke olmasa dediği bi görüntüye yol açar ama neden hiçbir marangoz onu mutfakta en az görüneceği köşeye koyalım gibi bi öneride bulunmaz hiç anlamıyorum. fırınınızın durduğu mutfağın sonunda kalan dolap çamaşır makinenizin en az dikkat çekeceği yer olurdu. en fazla tesisatı biraz uzatarak yapılabilirdi hiçbir usta için zor olmazdı sanıyorum. aslında bence hala yapılabilir ama tabi değer mi diye karar vermesi gereken sizsiniz :) sticker fikri verilmiş onlar çok hoş sanki sizin eviniz için hazırlanmışlar :)
Çoook zevkli... Buram buram yaz mevsimi... Kışın bile insan yazı yaşar bu evde ...
maşallah ya ne kadar güzel evin Allah ağız tadıyla mutlu şekilde oturmayı nasip etsin..
harikaaa olmuşş güle güle oturun inşallah