Deniz Kokan Evim...

Mükemmel her şeyiyle.
Mavi zaten benim rengim çok severim.
Böyle görünce hayran kalmamak mümkün değil.
Güle güle oturun.:)

masallah ınanılmaz guzel kı ben mavyı evde pek sevmem ama okadar ıyı kombıne olmus kı saglıkla mutlulukla oturun mutfak masası nereden acaba?

evinizi çok ama çok beğendim mutlulukla oturun inşallah bende denizsiz yaşayamam illa bi su görmem lazım

çok çok çok güzel olmuş, allah bir ömür sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin

Son düzenleme:
çok ferah mis gibi bir ev, ağız tadıyla oturun inşallah. birde şu tutkuaz mavisi aksesuarları nerden buluyorsunuz allah aşkına söyleyin banada lazımmm :)

mutfağa bayıldım doğrusu.yemek yapmak ve yemek cok zevkli olmalı.elinize sağlık

Bu Evimin ben eve girdigimdeki haliydi...
Bi arkadas kapima sarimtrak demis...
Canim babacim kapilarimi boyamak icin 2 gün ügrasti... 10 kücük kutu boya gitti, 5 kat boya atildi...
Eve yerlestigimde kapilar bembeyazdi, ama simdi tekrar sariya dönüyor.
Kapilar cok eski (ev 1905 yapimi) ve boyayi cekiyor maalesef

Maaşallah evinin her detayına bayıldım, Allah-u Teala huzur içinde oturmayı nasip etsin...

ba-yıl-dım... huzur kokuyor tüm resimler.. güle güle huzurla sağlıkla yaşayın

Tesekkür ederim kizlar...

Zevkinize bayıldım. Benim gözümede makina battı ama o da nazar boncuğu olsun.
Aşkla, huzurla oturun inşallah.
Mutluluklar.

AMIN insallah... Makineyi takmiyorum eskisi kadar, ama bastan bayagi üzülmüstüm mutfagimin tüm asaletini bozuyor ortada bembeyaz bisey diye.

Tesekkür ederim canim
Genelde benim tutkularim mevcut evde, esimin tutkularini pek dikkate alamadim bunlar Galatasaray, Kurtlar Vadisi ve Arabalar olunca

harika bi ev olmuş bayıldım tek kelimeyle gerçekten deniz kokan bi ev mavi bu kadar mı yakışır maşallah 41 kere hemde rabbim huzur versin

Cooook Saol ALLAH razi olsun güzel dileklerin icin

Ben onu almanyadan bi pazardan aldim canim, ama Bursa carsida binlerce vardi, gecen sezon cok modaydi bu deri runner ve kirlentler :26:

herşey çok güzel canım güle güle oturun.çamaşır makinası içinde kapaklı dolap olabilir.yanine önüne kapak yapılabilir aslında.

Kapakli olmuyor demisti mutfagi planlayan adam, orasi bos birakildi tamamen, sirf kapakli bi dolaplari yokmus :26:
Birazda maddi SIKINTI vardi o zaman, fazla üzerinde duramadim...

bak bu cok güzel bi fikirmis, ben bi ara folyoyla kaplamayi düsünmüstüm... en azindan diger elektronik esyalar gibi metal olsun diye
ama bu hosmus... hele ilki bayildim...
Nerde bulabilirim acaba?

mavi renk biraz soğuk yapmış evinizi aralarda sıcak renklerede yer verseydin daha sıcak ve samimi olabilirdi,genel olarak güzel olmuş ama. güle güle oturun

Mavi ve Beyaz rengin desavantaji bu maalesef, iki rente soguk renkler grubundan..
Ama ben baska bi renk istemedim... sicak renklerden ne yakisabilirdi ki evime mesela?
Kafamda hicbirini ben turkuaz rengine yakistiramadim

güle güle otur canım çok dingin çok ferah bir evin var ayrıca maviyi bu kadar güzel bir uyum içerisinde koca evde uygulamış olman müthiş tebrik ederim canm seni insanı bakarken bile asla sıkmayan bir ev hele birde o evde yaşamak nasıldır kimbilir.çok beğendim misler gibi sakin dingin ferah muhteşem

insan bu evde huzura doyar vallahi,içim açıldı ,ne kadar ferahlık katmış mavi renk ,allah huzur mutluluk içinde oturmayı nasip etsin ..

Çok güzel ve şık bir evin olmuş canım çeyiz köşesinden hatırlıyordum çeyizlerini turkuaz -mavi tonlarında çok şık şeyler seçmiştin eve yerleştirince daha bir güzel olmuş hepsi inşallah biz de o günleri görebiliriz. Bu arada yurt dışında mı yaşıyorsunuz canım öyle hissettim nedense.

cok tskler böyle bir evi cekmek banada ayri bir zevk verdi, detaylar cok hos olunca hele tülün boncuklariiii.. o fotoya bayiliyorum..
masanin üstündeki toplar... o detayda harika... kapidaki askili süsler...

Güle güle oturun eviniz çok güzel. Yani evinizi görmeden biri bana mavi mutfak dolabından mavi perdeden bahsetse güler geçerdim, hayal bile edemezdim ev dekorasyonunda maviyi. Ama bayıldım tek kelimeyle harikaaaaa. Allah ağzınızın tadını bozmasın.

birşeyi daha merak ettim.oturma odanız var mı acaba.normalde salonda mı oturuyorsunuz...

harika, çok tarz bie ev olmuş. son zamanlarda çok güzel evler görmeye başladık burada, farklı tarzlarda ve zevklerde, bana çok ilham veriyor, bayıldım canım güle güle otur.

Maşallah canım çok şirin bir ev olmuş
rabbim mutluluk ve sağlıkla oturmayı nasip etsin
uyum harika
love yazılı beyaz köşe aksesuarına bayıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…