- 25 Haziran 2012
- 2.213
- 1
-
- Konu Sahibi ThirtyFouR
Uzun bi bekleyisten sonra Esimle bu senenin basinda nihayet yuvamizi kurabildik...
Cok büyük maddi ve manevi zorluklardan gecerek kurulan bu Deniz kokan Huzurhanemizin karelerini sizinlede paylasmak istedim..
Resimleri arkadasim aylin90 cekmistir, burdan ona tekrar tekrar tesekkür ediyorum...
Antremiz:
Mutfagimiz:
Salonumuz:
Yatak Odamiz:
Maaşallah evinin her detayına bayıldım, Allah-u Teala huzur içinde oturmayı nasip etsin...
ba-yıl-dım... huzur kokuyor tüm resimler.. güle güle huzurla sağlıkla yaşayın
Zevkinize bayıldım. Benim gözümede makina battı ama o da nazar boncuğu olsun.
Aşkla, huzurla oturun inşallah.
Mutluluklar.
Hikayesi olan evlere bayılıyorum her evin vardır ama karakteristik objeler renkler hepsi mutlaka sahibini anlatıyordur aynı sizin deniz tutkunuz gibi.MaşAllah çok güzel huzur dolu olmuş Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Darısı biz bekarların başına
harika bi ev olmuş bayıldım tek kelimeyle gerçekten deniz kokan bi ev mavi bu kadar mı yakışır maşallah 41 kere hemde rabbim huzur versin
Önden kocaman bir maşallah demek istiyorum, zira cidden çok başarılı olmuşArdindan da benim için çook önemli olan sorumu sormak istiyorum yardımcı olacağını umarak :
Salondaki beyaz pufun üstünde duran o iki beyaz puantiyeli kırlenti nerden, nasıl, ne şekilde temin edebilirimm??? Çok önemli benim için; salonumda tamamlamak istediğim ve arayıp da bualmadığım aksesuarı tam karşımda buldum sayende
herşey çok güzel canım güle güle oturun.çamaşır makinası içinde kapaklı dolap olabilir.yanine önüne kapak yapılabilir aslında.
http://www.kurumsalhaberler.com/images/ekler/1257/2012/6/Çamaşır-makinesi-sticker.jpg
belki bu tarz bişey de olabilir çamaşır makinen için :)
mavi renk biraz soğuk yapmış evinizi aralarda sıcak renklerede yer verseydin daha sıcak ve samimi olabilirdi,genel olarak güzel olmuş ama. güle güle oturun
huzur veren bir eviniz var
her detay ayrı güzel ayrı anlamlı
ve çok uğraşılmış belli ki
Tebrik ederim
resimler de çok profosyenel çekilmiş
emeğine sağlık çekenin
ben mutfak masanı sormak istiyorum
normal yemek masası gibi büyük duruyor ölçüleri nasıl acaba
ve banklı model kullanımı nasıl
bende böyle beyaz bir masa ve 2 taraflı bank ve iki küçük kenara puf istiyorum
henüz böyle bir masa bulamadım
ama banklıların kullanımı nasıl olur onu merak ediyorum