Deniz Kokan Evim...

Çok güzel bir ev olmuş güle güle otur. Yalnız çamaşır makinası için dolap yapsaydın görünmezdi normal kapaklı dolap gibi olrdu bence:)

aayyy bayıldıımm bayıllddıımm hele o mutfağınaa allahım çok tatlı çok şirin bi ev olmuş..allah size bi ömür güzel sıcak ve huzurlu bi yuva nasip etsiinn..
olmayanlarada,hayalleri olanlarada ( şahsen kendim :KK70: ) nasip etsin..
tek kelimeyle harikaaaaa
:nazar::nazar:

amin canim, ALLAH herkese gönlündeki evi nasip etsin... :KK16:

evin cok güzel koca koca esyalarla dolu karanlik almanya evlerine hiiiiccc benzemiyo .. mutlulukla huzurla otur evinde insallahh ... evinin sadeligi ferahligi cok hosuma gitti ,, insallah evi olmayanlarada ,, bizede kendi evimizde oturmak nasip olur ,,,

amin INSALLAH... aslinda almanyada yeni nesil genelde bu tarz dösüyor evini. ben türkiyedeki evlere hayret ediyorum bazen... cok satafata düskün bi milletiz yapacak bisey yok :KK37:

canim evini cok begendim gercekten hersey harika...senin paylastigin seyleri takip ediyordum hatta almak istedigim mobilyalar demistin gercekten düsündüklerin hepsini almissin ve harika yerlestirmissin...ALLAH huzurlu oturmayi nasip etsin...

tsk ederim cnm, tam düsündüklerimi almadim... ama cogu seyin benzerini aldim. bazen evdeki hesap carsiya uymuyor derler ya :) aynen öyle oluyor...

çok hoş bir ev olmuş ... sağlık, mutluluk ve huzur içinde oturmanız dileği ile ... :nazar:

cok saol cnm...

bayıldımm çook feraah.güle güle eskit evini eşyalarını

tskler gülaycim...

çok güzel, güle güle oturun....

tskler...:KK16:

Çok güzel muhteşem dizayn edilmiş güle güle oturun :KK1::nazar:

Tskler canim...:KK16:

Çok güzel bir ev olmuş.

begenmene sevindim cnm saol...

harika içini ferahlatan bi ew güle güle oturun cnm :)

Tskler tatlim:KK16:

çok zevkli döşemişsiniz tebrik ederim sağlık ve mutlulukla oturmayı nasip etsin rabbim

Amin INSALLAH... cok tskler...

Gerçekten harika çok zevkli döşenmiş bir ev.
Bu arada tabii güle güle oturun ve Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
cok saol:KK16:

mutfağına aşık oldum çoook güzel bi ev olmuş güle güle oturun:)

Bende seviyorum mutfagimi, kocaman.... SIKILMADAN yemek yapip yiyoruz...

evşnz çok güzel güle güle kullanın:KK76:

Tskler:KK16:

Çok güzel bir ev olmuş güle güle otur. Yalnız çamaşır makinası için dolap yapsaydın görünmezdi normal kapaklı dolap gibi olrdu bence:)

:-) bi kac arkadas daha söyledi... dedigim gibi o an öyle oldu, su an degistirme imkanim yok...

Maaşallah; bayıldım ve fotoğrafçınız çok başarılı. Tebrik eder mutluluklar dilerim. :)

Tsk ederim tatlim...

Çok ferah ve huzurlu bir evin yansımasını gördüm fotograflarda... Gerçekten ince detaylar düşünülmüş ve zor bir konsept başarılmış. Helal olsun sana canım. Mutluluk eksik olmasın yuvanızdan... :KK16:

Evine bayıldım:KK16:Bence makinana takılma çünkü deniz temalı evine orada beyaz makina ve mavi mutfakla çok uyum sağlamış.
:KK9:

Zevkle döşenmiş, sımsıcak bir ev :)
Güle güle oturmanız dileğiyle...

Tesekkür ederim...

Cok ince ve zarif bir zevkin urunu olduğu belli... Ağız tadiyla oturtsun Rabbim

:KK42: cok tskler...

bilindik sıradan evlerden çok farklı,tarz sahibi bir ev...çok beğendim ağzınızın tadı bozulmasın :nazar:

farkli olmasini istedim, basarmisim demek :KK17:

Çok ferah ve huzurlu bir evin yansımasını gördüm fotograflarda... Gerçekten ince detaylar düşünülmüş ve zor bir konsept başarılmış. Helal olsun sana canım. Mutluluk eksik olmasın yuvanızdan... :KK16:

ay ay :KK17: cok tsk ederim... karamsar evleri hic sevmiyorum, hem aydinlik hem ferah olsun, hemde buram buram deniz koksun istedim...

:nazar: Maşallah diyeyim ilk başta.Çok güzel ferah iç açıcı olmuş beklediğinize değmiş bir ömür mutluluklar bu arada

cok tskler... bu kadar bekledigim icin böyle oldu belki, eve aldigim cogu sey esim yanimda olursa söyle kullaniriz, buraya koyariz diye icime ceke ceke hayal kurdugumdan dahada özendim galiba :KK9:

cok güzel cok begendim. :KK9:

güle güle oturun. :nazar:

tsk ederim...:KK4:

Cok güzel güle güle oturun:nazar:

yurtdisi gibi geldi bana ????

evet almanya canim...

Evine bayıldım:KK16:Bence makinana takılma çünkü deniz temalı evine orada beyaz makina ve mavi mutfakla çok uyum sağlamış.
:KK9:

takilmiyorum zaten artik....gözüm alisti...

X