- Konu Sahibi ThirtyFouR
Çok güzel bir ev olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aayyy bayıldıımm bayıllddıımm hele o mutfağınaa allahım çok tatlı çok şirin bi ev olmuş..allah size bi ömür güzel sıcak ve huzurlu bi yuva nasip etsiinn..
olmayanlarada,hayalleri olanlarada ( şahsen kendim ) nasip etsin..
tek kelimeyle harikaaaaa
evin cok güzel koca koca esyalarla dolu karanlik almanya evlerine hiiiiccc benzemiyo .. mutlulukla huzurla otur evinde insallahh ... evinin sadeligi ferahligi cok hosuma gitti ,, insallah evi olmayanlarada ,, bizede kendi evimizde oturmak nasip olur ,,,
canim evini cok begendim gercekten hersey harika...senin paylastigin seyleri takip ediyordum hatta almak istedigim mobilyalar demistin gercekten düsündüklerin hepsini almissin ve harika yerlestirmissin...ALLAH huzurlu oturmayi nasip etsin...
çok hoş bir ev olmuş ... sağlık, mutluluk ve huzur içinde oturmanız dileği ile ...
bayıldımm çook feraah.güle güle eskit evini eşyalarını
çok güzel, güle güle oturun....
Çok güzel muhteşem dizayn edilmiş güle güle oturun
Çok güzel bir ev olmuş.
harika içini ferahlatan bi ew güle güle oturun cnm :)
çok zevkli döşemişsiniz tebrik ederim sağlık ve mutlulukla oturmayı nasip etsin rabbim
Gerçekten harika çok zevkli döşenmiş bir ev.
cok saolBu arada tabii güle güle oturun ve Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
mutfağına aşık oldum çoook güzel bi ev olmuş güle güle oturun:)
evşnz çok güzel güle güle kullanın
Çok güzel bir ev olmuş güle güle otur. Yalnız çamaşır makinası için dolap yapsaydın görünmezdi normal kapaklı dolap gibi olrdu bence:)
Maaşallah; bayıldım ve fotoğrafçınız çok başarılı. Tebrik eder mutluluklar dilerim. :)
Zevkle döşenmiş, sımsıcak bir ev :)
Güle güle oturmanız dileğiyle...
Cok ince ve zarif bir zevkin urunu olduğu belli... Ağız tadiyla oturtsun Rabbim
bilindik sıradan evlerden çok farklı,tarz sahibi bir ev...çok beğendim ağzınızın tadı bozulmasın
Çok ferah ve huzurlu bir evin yansımasını gördüm fotograflarda... Gerçekten ince detaylar düşünülmüş ve zor bir konsept başarılmış. Helal olsun sana canım. Mutluluk eksik olmasın yuvanızdan...
Maşallah diyeyim ilk başta.Çok güzel ferah iç açıcı olmuş beklediğinize değmiş bir ömür mutluluklar bu arada
cok güzel cok begendim.
güle güle oturun.
Cok güzel güle güle oturun
yurtdisi gibi geldi bana ????
Evine bayıldımBence makinana takılma çünkü deniz temalı evine orada beyaz makina ve mavi mutfakla çok uyum sağlamış.