Deniz Kokan Evim...

evine bayıldııııııım :) aslında evde mavi renkten nefret ederim ama eviniz o kadar hoş ki mavi renk hiç bu kadar sevimli gelmemişti... Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşaallah.....

Amin Insallah canim cok saol...

huzur veren bir eviniz var
her detay ayrı güzel ayrı anlamlı
ve çok uğraşılmış belli ki
Tebrik ederim

resimler de çok profosyenel çekilmiş
emeğine sağlık çekenin

ben mutfak masanı sormak istiyorum
normal yemek masası gibi büyük duruyor ölçüleri nasıl acaba
ve banklı model kullanımı nasıl

bende böyle beyaz bir masa ve 2 taraflı bank ve iki küçük kenara puf istiyorum
henüz böyle bir masa bulamadım
ama banklıların kullanımı nasıl olur onu merak ediyorum

Masamin ölcüler 160 x 90. Fazla büyük bi masa istemedim, bizim icin yeterli.
Ben kalabalik yapmasin diye 6 sandalye istemedim.
ya senin istedigin gibi iki tarafa puf alicaktim yada bank.
Banki uygun buldum aldim, ve cok memnunum.
Dolabin tarafinda saldalye olsaydi ayagima takilirdi, rahatsiz olurdum... bu sekilde masanin altina ittiriyorum ve hic kalabalik yapmiyor.
Konfor acisinda sandalye kadar konforlu degil tabi ki....
Hem sert hemde sirtini dayayacagin kisim yok.

huzur huzur huzur...
daha resimlere bakarken dinlendim ekadar güzel bir ev..
tamamını mavi beyaz yapmaya çekinirdim evin ama harika olmuş emeğinize sağlık.
huzurla mutlulukla oturun aylininde eline sağlık

:KK17: cok tesekkür ederim.

çok hoş bir ev, insana mutluluk veriyor, maviyi bende sevmem soğuk gelir ama bu mavinin sıcacık bir tonu... Güzel günlerde oturun...

Mavinin ne cok sevmeyeni varmis :KK1: Tesekkür ederim

Ayy,çok güzel.. Şık,huzur verici.. Mavi en sevdiğim renktir :KK16:

Güle güle,huzurla,mutlulukla oturun..

Begendigine sevindim, saol :KK16:

huzur kokan evim diye başlık atabilirdin :KK34:
paylaştığın onca güzel dekorasyon örneğinden snra anca böyle güzel bi ev beklenirdi senden, huzurla oturun inşAllah :nazar:

Paylasimlarimi animsaman cok hos :KK16: Tesekkür ederim...

Maşallah güle güle huzura oturun:nazar:
Mavis mavis gercekten deniz kokuyo eviniz:KK16: cok beğendim zevkle döşemişsiniz
LOVE yazan kutulara bayildimi söylemek isterim ve duvar daki yazılar müthiş olmus:KK16:

Eki Görüntüle 491248 Eki Görüntüle 491249 Eki Görüntüle 491250 Eki Görüntüle 491251 Eki Görüntüle 491252 Eki Görüntüle 491253 Eki Görüntüle 491254 Eki Görüntüle 491255

Bu Evimin ben eve girdigimdeki haliydi...
Bi arkadas kapima sarimtrak demis...
Canim babacim kapilarimi boyamak icin 2 gün ügrasti... 10 kücük kutu boya gitti, 5 kat boya atildi...
Eve yerlestigimde kapilar bembeyazdi, ama simdi tekrar sariya dönüyor.
Kapilar cok eski (ev 1905 yapimi) ve boyayi cekiyor maalesef:KK50:

cnm ben üzmek için demedim ya sarımtrak diye, bak sende farkındasın kapıların sarıya döndüğünün. üzülmenin kırılmanın bi anlamı yok. ben bilmiyodum eski olduğundan boya tutmadığını, sen boyamadın sanmıştım, fikir vermek amaçlı beyaza boyasan iyi olur dedim. ama madem eski, boya tutmuyor. ee o zmn müsait bi zamanınızda yeni kapılarla değiştirirsiniz olur biter :KK1: onun dışında evin gerçekten çooooook güzel, çok beğendim hatta burdaki evler arasında en beğendiğim diyebilirim. love yazılı kutucuklarada bayıldım :KK16: güle güle ağız tadıyla oturun inş. :nazar: :nazar:

harika ve süper bir ev olmuş. buradaki evlerden çook daha güzel ve orjinal , sıradışı olmuş tatlım:))) güle güle oturun.. keşke kapıların kendi boyalarını zımpara yaptırıpta boyasaydınız o zaman sürüdgünüz beyaz boya kalırdı ama olsun böylede çook şeker.allahım en kısa zamanda bizleride nasip etsin

muhteşem tek kelimeyle.ben de istiyorum aynından.:KK3:
zaten maviye ve tonlarına hastayım.
güle güle huzur içinde oturun.

canım gerçekten çoook beğendim, yatak odan salonun mutfağın harikaaa. ama kırılma da antrenin hali ne öyle, sanki eski moda, kötü döşenmiş evlerin girişini andırıyor. :KK19: yani sarımtırak renkte kapı, telefon. onları beyaza boyasan ne güzel durur. :21: bide antrenin duvar rengide hiç hoş değil. gerçi antredeki kapıyı beyaza boyasan duvar rengide daha güzel durur belki bilemiyorum. ç. makinesinin bi kısmınıda de mavi bi örtüyle gizleyebilrsin kullanmadığın zmnlarda.
onun dışında evin geneli gerçekten çook hoş hatta harika. :nazar: :nazar:

söyledigim gibi canim kapilar icin cok ugrasildi, duvar kagitlarini yaparken bile o kadar ugrasmadi canim babam. 1 ay bembeyazdi sonradan giris kapim ve banyo kapim sariya dönmeye basladi yine. tekrar boyamak istemiyorum, parkelerim mahfolmus hep boyarken, cikmiyorda boya.
evde kira olunca ugrasasim yok bi daha :KK1:

çok emek var belli... herşey tektip..güle güle oturun inşallah..

saol canim:KK16:

valla burada bı cok ev baktım g ordum begendımm
ama bu evde yasamak ıstıyorumm yaa
o kadarmı yumusak tonlar olur
cok begendım bahcesı fılan var ghalıba agaclık gozukuyo
o mutfakta kahve ıcmek ısterdım
gule gule otur cok cok begendım

bahcemiz var evet. ortak kullanim, diger komsularimla. Ufak bi balkonum var bide. Oranin resmide ekleyecegim...
Güzel yorumun icin cok tesekkür ederim:KK16:

Bayıldım bayıldım bayıldım....
huzurla oturun

Tesekkürler :KK54:

OYŞŞ ÇOK GÜZEL MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar: AĞIZ TADIYLA OTURUN...

Saolasin sweedycim...

Muhtesem bir ev.
MasAllah.
Mutluluklar dilerim.

Tesekkür ederim, sizede mutluluklar :nazar:

bir mavi delisi olarak ben evine bayıldım ve girişteki duvar kağıdın süper olmuş

güle güle huzurla ve mutlulukla evinde yaşaman dileğiyle...

Bende en cok antremi ve ordaki duvar kagidini seviyorum, yogun bi is gününden sonra kapidan girince mis gibi o rengi görünce icim aciliyor.

herseyiyle uyumlu cok güzel bir ev olmus....mutlulukla oturun...

Tesekkür ederim...

güle güle ağız tadıyla mutluluk ve huzurla oturun inşşş...

herşey çok güzel...

ben yatak odasındaki kelebekleri merak ettim,almanyadaymışsınız ama nerden temin ettniz,ne kadar aldınız...

evet almanyada yasiyorum cnm, Otto adinda bi online shopdan siparis vermistim...

Mükemmel her şeyiyle.
Mavi zaten benim rengim çok severim.
Böyle görünce hayran kalmamak mümkün değil.
Güle güle oturun.:)

Tesekkür ederim...

masallah ınanılmaz guzel kı ben mavyı evde pek sevmem ama okadar ıyı kombıne olmus kı saglıkla mutlulukla oturun mutfak masası nereden acaba?

Ben almanyada yasiyorum cnm, masada Poco diye bi mobilya magazasindan.

resimleri göremiyorum :KK50: benim bilgisayarda mı sorun var acaba?...

sanirim canim, baska kimsede sorun yok cünkü...

evinizi çok ama çok beğendim mutlulukla oturun inşallah bende denizsiz yaşayamam illa bi su görmem lazım:KK70:

Tesekkür ederim insallah, ben 2 senedir denize giremedim, simdiden seneye yazin yapacagim tatili planliyorum....:KK17:

çok çok çok güzel olmuş, allah bir ömür sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin :KK9::KK9::KK9::KK9:

Tesekkür ederim, INSALLAH

çok ferah mis gibi bir ev, ağız tadıyla oturun inşallah. birde şu tutkuaz mavisi aksesuarları nerden buluyorsunuz allah aşkına söyleyin banada lazımmm :)

Hehe... ben genelde Ikeayada aldim...

mutfağa bayıldım doğrusu.yemek yapmak ve yemek cok zevkli olmalı.elinize sağlık

o kadar zevkli ki eve tasinali 10 kilo aldidm:KK9:

Nasıll güzell bir evv yaa
Huzurrr her açıdannn
Güleee gülee Mutlulukla oturun

Tesekkür ederim...:KK16:

Thirtyfour merhaba,

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Allah huzur içinde oturmak nasip etsin..
Modern tarzla aram pek iyi olmasa da deniz konseptini ve maviyi çok seviyorum, görünce içim açıldı.
İyi günlerde kullanın, bu evde çok güzel anılarınız olsun

Onca güzel evi, odayı, dekorasyon önerilerini paylaştıktan sonra evinizi görmek çok güzel oldu...
Ben çok beğendim. Çok iyi günlerde, mutlulukla yaşayın . Allah içinize sindirsin.

güle güle otur canım çok dingin çok ferah bir evin var ayrıca maviyi bu kadar güzel bir uyum içerisinde koca evde uygulamış olman müthiş tebrik ederim canm seni insanı bakarken bile asla sıkmayan bir ev hele birde o evde yaşamak nasıldır kimbilir.:KK16::KK16:çok beğendim misler gibi sakin dingin ferah muhteşem

tesekkür ederim kansucum. Evimde yasamak cok güzel, cünkü her karesinde esimle benim emegim ve alin terim var...

insan bu evde huzura doyar vallahi,içim açıldı ,ne kadar ferahlık katmış mavi renk ,allah huzur mutluluk içinde oturmayı nasip etsin ..

Cok saol, huzurluyuz cok sükür... ama nazara mi geldik anlamadim, resimleri ekledikten sonra baya bi tartistik...
hic tartismayan bi cift oldugumuz icin garibime gitti... :26:

Çok güzel ve şık bir evin olmuş canım çeyiz köşesinden hatırlıyordum çeyizlerini turkuaz -mavi tonlarında çok şık şeyler seçmiştin eve yerleştirince daha bir güzel olmuş hepsi inşallah biz de o günleri görebiliriz.:KK16: Bu arada yurt dışında mı yaşıyorsunuz canım öyle hissettim nedense. :KK9:

evet yurtdisinda yasiyorum canim, almanya... diyorum ya ceyizde baslamisti zaten turkuaz tutkum, evimede yansidi.
renk uyumu takintisi var biraz. mutfagimin ici disi ayni renk :KK1:

Güle güle oturun eviniz çok güzel. Yani evinizi görmeden biri bana mavi mutfak dolabından mavi perdeden bahsetse güler geçerdim, hayal bile edemezdim ev dekorasyonunda maviyi. Ama bayıldım tek kelimeyle harikaaaaa. Allah ağzınızın tadını bozmasın.

cok sevindim yorumuna, farklilik yaratmak cok güzel...

birşeyi daha merak ettim.oturma odanız var mı acaba.normalde salonda mı oturuyorsunuz...

evim 2 oda canim, resimlerde gördügünden ibaret... bi banyo ve balkon var haricinde.
Ufak bi ev istedim. Bunun temizliginde bile zorlaniyorum calisan biri oldugum icin. büyük ev olsa napardim bilmem.
Oturma odamiz yok, salonda geciyor zamanimiz...
almanyada pek oturma odasi ve salon diye ayrim yapilmiyor zaten, o türkiyeye has bisey nedense :KK1:

Canım evin şahaneee
Böyle kişiliği olan evleri görünce seviniyorum valla.
Hele o klasik renkleri görmekten gerçekten sıkıldım.
Bende oturma odamı denizci temalı yapmak istiyordum ama para kalmadı:)
O yüzden azcık beklicem.

harika, çok tarz bie ev olmuş. son zamanlarda çok güzel evler görmeye başladık burada, farklı tarzlarda ve zevklerde, bana çok ilham veriyor, bayıldım canım güle güle otur.

hep ayni tarz evleri görmekten SIKILMADIK mi hepimiz? birazda farkilik olsun :KK34:

Maşallah canım çok şirin bir ev olmuş
rabbim mutluluk ve sağlıkla oturmayı nasip etsin
uyum harika
love yazılı beyaz köşe aksesuarına bayıldım :)

tsk ederim... love yazisini aslinda duvara asmaya aldik, ama matkabimiz yoktu o an asamadik öylesine köseye koymustuk, orda kaldi...
böyle daha hos oldu :KK16:

çok güzel çok huzurlu bi ev olmuş:)

tskler...

resimler bende açılmıyor ya pff
keşke profilde albüm yapsaydınız :KK43:

ALLAH ALLAH normal bi siteye yükledim acilmasi lazim aslinda, bugune kadar hic sorun yasamadim o siteyle :26:

X