- 17 Mart 2011
- 32
- 0
-
- Konu Sahibi ThirtyFouR
evine bayıldııııııım :) aslında evde mavi renkten nefret ederim ama eviniz o kadar hoş ki mavi renk hiç bu kadar sevimli gelmemişti... Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşaallah.....
huzur veren bir eviniz var
her detay ayrı güzel ayrı anlamlı
ve çok uğraşılmış belli ki
Tebrik ederim
resimler de çok profosyenel çekilmiş
emeğine sağlık çekenin
ben mutfak masanı sormak istiyorum
normal yemek masası gibi büyük duruyor ölçüleri nasıl acaba
ve banklı model kullanımı nasıl
bende böyle beyaz bir masa ve 2 taraflı bank ve iki küçük kenara puf istiyorum
henüz böyle bir masa bulamadım
ama banklıların kullanımı nasıl olur onu merak ediyorum
huzur huzur huzur...
daha resimlere bakarken dinlendim ekadar güzel bir ev..
tamamını mavi beyaz yapmaya çekinirdim evin ama harika olmuş emeğinize sağlık.
huzurla mutlulukla oturun aylininde eline sağlık
çok hoş bir ev, insana mutluluk veriyor, maviyi bende sevmem soğuk gelir ama bu mavinin sıcacık bir tonu... Güzel günlerde oturun...
Ayy,çok güzel.. Şık,huzur verici.. Mavi en sevdiğim renktir
Güle güle,huzurla,mutlulukla oturun..
huzur kokan evim diye başlık atabilirdin
paylaştığın onca güzel dekorasyon örneğinden snra anca böyle güzel bi ev beklenirdi senden, huzurla oturun inşAllah
Eki Görüntüle 491248 Eki Görüntüle 491249 Eki Görüntüle 491250 Eki Görüntüle 491251 Eki Görüntüle 491252 Eki Görüntüle 491253 Eki Görüntüle 491254 Eki Görüntüle 491255
Bu Evimin ben eve girdigimdeki haliydi...
Bi arkadas kapima sarimtrak demis...
Canim babacim kapilarimi boyamak icin 2 gün ügrasti... 10 kücük kutu boya gitti, 5 kat boya atildi...
Eve yerlestigimde kapilar bembeyazdi, ama simdi tekrar sariya dönüyor.
Kapilar cok eski (ev 1905 yapimi) ve boyayi cekiyor maalesef
canım gerçekten çoook beğendim, yatak odan salonun mutfağın harikaaa. ama kırılma da antrenin hali ne öyle, sanki eski moda, kötü döşenmiş evlerin girişini andırıyor.yani sarımtırak renkte kapı, telefon. onları beyaza boyasan ne güzel durur. bide antrenin duvar rengide hiç hoş değil. gerçi antredeki kapıyı beyaza boyasan duvar rengide daha güzel durur belki bilemiyorum. ç. makinesinin bi kısmınıda de mavi bi örtüyle gizleyebilrsin kullanmadığın zmnlarda.
onun dışında evin geneli gerçekten çook hoş hatta harika.
çok emek var belli... herşey tektip..güle güle oturun inşallah..
valla burada bı cok ev baktım g ordum begendımm
ama bu evde yasamak ıstıyorumm yaa
o kadarmı yumusak tonlar olur
cok begendım bahcesı fılan var ghalıba agaclık gozukuyo
o mutfakta kahve ıcmek ısterdım
gule gule otur cok cok begendım
Bayıldım bayıldım bayıldım....
huzurla oturun
OYŞŞ ÇOK GÜZEL MAŞALLAHAĞIZ TADIYLA OTURUN...
Muhtesem bir ev.
MasAllah.
Mutluluklar dilerim.
bir mavi delisi olarak ben evine bayıldım ve girişteki duvar kağıdın süper olmuş
güle güle huzurla ve mutlulukla evinde yaşaman dileğiyle...
herseyiyle uyumlu cok güzel bir ev olmus....mutlulukla oturun...
güle güle ağız tadıyla mutluluk ve huzurla oturun inşşş...
herşey çok güzel...
ben yatak odasındaki kelebekleri merak ettim,almanyadaymışsınız ama nerden temin ettniz,ne kadar aldınız...
Mükemmel her şeyiyle.
Mavi zaten benim rengim çok severim.
Böyle görünce hayran kalmamak mümkün değil.
Güle güle oturun.:)
masallah ınanılmaz guzel kı ben mavyı evde pek sevmem ama okadar ıyı kombıne olmus kı saglıkla mutlulukla oturun mutfak masası nereden acaba?
resimleri göremiyorumbenim bilgisayarda mı sorun var acaba?...
evinizi çok ama çok beğendim mutlulukla oturun inşallah bende denizsiz yaşayamam illa bi su görmem lazım
çok çok çok güzel olmuş, allah bir ömür sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin
çok ferah mis gibi bir ev, ağız tadıyla oturun inşallah. birde şu tutkuaz mavisi aksesuarları nerden buluyorsunuz allah aşkına söyleyin banada lazımmm :)
mutfağa bayıldım doğrusu.yemek yapmak ve yemek cok zevkli olmalı.elinize sağlık
Nasıll güzell bir evv yaa
Huzurrr her açıdannn
Güleee gülee Mutlulukla oturun
güle güle otur canım çok dingin çok ferah bir evin var ayrıca maviyi bu kadar güzel bir uyum içerisinde koca evde uygulamış olman müthiş tebrik ederim canm seni insanı bakarken bile asla sıkmayan bir ev hele birde o evde yaşamak nasıldır kimbilir.çok beğendim misler gibi sakin dingin ferah muhteşem
insan bu evde huzura doyar vallahi,içim açıldı ,ne kadar ferahlık katmış mavi renk ,allah huzur mutluluk içinde oturmayı nasip etsin ..
Çok güzel ve şık bir evin olmuş canım çeyiz köşesinden hatırlıyordum çeyizlerini turkuaz -mavi tonlarında çok şık şeyler seçmiştin eve yerleştirince daha bir güzel olmuş hepsi inşallah biz de o günleri görebiliriz.Bu arada yurt dışında mı yaşıyorsunuz canım öyle hissettim nedense.
Güle güle oturun eviniz çok güzel. Yani evinizi görmeden biri bana mavi mutfak dolabından mavi perdeden bahsetse güler geçerdim, hayal bile edemezdim ev dekorasyonunda maviyi. Ama bayıldım tek kelimeyle harikaaaaa. Allah ağzınızın tadını bozmasın.
birşeyi daha merak ettim.oturma odanız var mı acaba.normalde salonda mı oturuyorsunuz...
harika, çok tarz bie ev olmuş. son zamanlarda çok güzel evler görmeye başladık burada, farklı tarzlarda ve zevklerde, bana çok ilham veriyor, bayıldım canım güle güle otur.
Maşallah canım çok şirin bir ev olmuş
rabbim mutluluk ve sağlıkla oturmayı nasip etsin
uyum harika
love yazılı beyaz köşe aksesuarına bayıldım :)
çok güzel çok huzurlu bi ev olmuş:)
resimler bende açılmıyor ya pff
keşke profilde albüm yapsaydınız