Deniz Kokan Evim...

Güzel dileklerin icin cok saol..
Gri hali Merinosun, Paris 40 serisi, renk kodu 95.

teşekkürler tekrar tebrik ederim[/QUOTE]

Rica ederim canim. Umarim bulabilirsin aynisini...

çok sıcak, çok güzel, yuva olmuş gerçekten

chesscim... yorumuna cok sevindim tesekkür ederim canim

Tek kelimeyle bayıldım...
Turkuaz renk muhteşem olmuş yatak odasında...
Her detay harika...
Allah güle güle oturmak nasip etsin....
Mutluluklar...

Benim ceyizle baslayan Turkuaz tutkum "birazcik" evede yansidi
Tesekkürler...

Amin canim, cok tesekkür ederim.
Mavinin cok tonu var, bazi tonlarini bende sevmiyorum ama turkuaz bi baska...
Herkeste olan bi renk olsun istemedim, degisiklik olsun dedim... Denizide sevince böyle bi ev cikti ortaya

Tskler cok sagolun :)

Maviyi sevmem ama burda çok hoşuma gitti nedense.. resimlerde çok profesyonel çekilmiş belli her kare itina ile hazırlanmış arkadaşıda tebrik ederim..

aslinda hobby olarak cekiyorum ama bu duyduklarim gururlandirdi beni
cooooook tsk ederim :)

bayıldım, bayıldım, bayıldım....
daha önce ev konularına böyle bi yorum yapmamıştım.
allah ağız tadıyla mutlu mesut oturmayı nasip etsin.
tam benim tarzım.
benimde hayalimde böyle bişi var. deniz aşığıyım resmen

alışılmışın dışında çok farklı bir evin var, güle güle oturun. deniz teması da çok hoş olmuş.

Evimi farkli gördügüne sevindim... Tesekkürler

Maviyi sevmem ama burda çok hoşuma gitti nedense.. resimlerde çok profesyonel çekilmiş belli her kare itina ile hazırlanmış arkadaşıda tebrik ederim..

Mavinin kötü imajini kirmaya geldim

maşallah ya mavi insanın içine bu kadar huzur verebilir, gerçkten çok güzel herşey, bayıldım diyebilirim....
evinizde huzurla mutlulukla oturun inş :)

bayıldııım.. çok ferah..

çok dinlendirici ,zinde, pozitif enerji dolu bir ev olmuş..

maşallah ağız tadıyla oturun.

Önce bi MAŞALLAH diyim...çok huzur veren bir ev olmuş her detayın ince ince düşünüldüğü belli...Rabbim mutluluk ve sağlıkla oturmanızı nasip etsin...

çok beğendim güle güle oturun :) tv ünitenizin olduğu fotoyu ç'aldım..
örnek arıyorum da bu aralar

ba-yıl-dım... huzur kokuyor tüm resimler.. güle güle huzurla sağlıkla yaşayın

Zevkinize bayıldım. Benim gözümede makina battı ama o da nazar boncuğu olsun.
Aşkla, huzurla oturun inşallah.
Mutluluklar.

Hikayesi olan evlere bayılıyorum her evin vardır ama karakteristik objeler renkler hepsi mutlaka sahibini anlatıyordur aynı sizin deniz tutkunuz gibi.MaşAllah çok güzel huzur dolu olmuş Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Darısı biz bekarların başına

harika bi ev olmuş bayıldım tek kelimeyle gerçekten deniz kokan bi ev mavi bu kadar mı yakışır maşallah 41 kere hemde rabbim huzur versin

Önden kocaman bir maşallah demek istiyorum, zira cidden çok başarılı olmuş Ardindan da benim için çook önemli olan sorumu sormak istiyorum yardımcı olacağını umarak :
Salondaki beyaz pufun üstünde duran o iki beyaz puantiyeli kırlenti nerden, nasıl, ne şekilde temin edebilirimm??? Çok önemli benim için; salonumda tamamlamak istediğim ve arayıp da bualmadığım aksesuarı tam karşımda buldum sayende

herşey çok güzel canım güle güle oturun.çamaşır makinası içinde kapaklı dolap olabilir.yanine önüne kapak yapılabilir aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…