Deniz Kokan Evim...

Resmen evin ilk halini gördüm ve şimdiği gördüğüm ev inanamıyorum bukadar mı bir ev mutluluk huzur kokarr harika hatta fev kaladenin fevkinde derdi bülent teyzem :) çokkk güzel olmuşş bayıldımmm miisss missss :KK16:

Bayadir ugramamisim buraya, son yorumlar icin yine tek tek tesekkür ederim
Evimin resimleri türlü türlü sitelerde paylasiliyor,
hatta emlak ilanlari bile veriliyor istanbulda kiralik daire diye
baya seylerle ugrastik son zamanlarda. masumca paylasilan bi kac resim basimi agritti.

ama beni 2 sene üst üste en iyi dekorasyona sahip üye olarak secen arkadaslarada saygisizlik yapip basligi kaldirmak istemiyorum...

Bayadir ugramamisim buraya, son yorumlar icin yine tek tek tesekkür ederim
Evimin resimleri türlü türlü sitelerde paylasiliyor,
hatta emlak ilanlari bile veriliyor istanbulda kiralik daire diye
baya seylerle ugrastik son zamanlarda. masumca paylasilan bi kac resim basimi agritti.

ama beni 2 sene üst üste en iyi dekorasyona sahip üye olarak secen arkadaslarada saygisizlik yapip basligi kaldirmak istemiyorum...

iyi niyetinin, paylaşımcı olmanın kötüye kullanılması bu olanlar... sabretmek, tahammül etmek güçtür ama bizi evinden mahrum bırakma lütfen. arada sırada evine misafir olup nefes almak iyi geliyor :KK16:

iyi niyetinin, paylaşımcı olmanın kötüye kullanılması bu olanlar... sabretmek, tahammül etmek güçtür ama bizi evinden mahrum bırakma lütfen. arada sırada evine misafir olup nefes almak iyi geliyor :KK16:

saol arkadasim, moral oldu.
evimi nerelerde buldugunuma inanamazsiniz.
Arap Sitelerine bile koymuslar :KK1: Kiralik daire diye, haha.

Hatta bu siteden bi kac arkadasin resimlerine daha denk geldim, forumumuz bildiginiz resim arsivi olarak kullaniliyor
dekorasyon arayanlara. Bu cok cirkin. ama Nete koydugun zaman hesaplaman bi durum aslinda.

Neyse, geldi gecti...

görsel hafızanız mükemel olmalı böyle bi evi dekore edebilmek için hayal gücünüzün sınırlarını baya zorlamış olmanız gerekiyor. bayıldım maş.

mutfağınızı çok beğendim çok özendim :nazar: bütün eşyalar çok güzel Allah güle güle yaşamayı nasip etsin
cok tesekkür ederim:KK16:

görsel hafızanız mükemel olmalı böyle bi evi dekore edebilmek için hayal gücünüzün sınırlarını baya zorlamış olmanız gerekiyor. bayıldım maş.
ah bu ev benim hayallerimin 5de biri bile degil :KK17: ev kira, gecici olarak oldugundan fazla yatirim yapilmadi. kendi evimin hayallerini simdiden kuruyorum :KK16:
cok tesekkür ederim bu güzel yorumun icin, böyle seyler okuyunca ALLAH ALLAH bu insanlar gercekten benim evime mi bakti diye sasiriyorum:KK1:

Vay beee 2 sene geçmiş hala yorum yapılıyor bilmiyorum şu an ne haldesiniz kendi eviniz oldumu bu eviniz hala duruyomu....??????** ağız tadıyla oturun emeğinize sağlık huzurla oturun

canm yaa evin cok qüzel , şık ve huzurlu cok beğendim :nazar: huzurlu bi ömür geçirirsiniz inş..
Ben üniteni nerden aldıgını merk ettim ?

çok naïf ve size özel olmuş rabbim ağzınızın tadını bozmasın:)
cok tsk ederim
mutfakta da açık mavi tonu kullanılsaymış iyiymiş :) güle güle oturun :)
olabilirdi, ama bu denk geldi :) resimlerde belli olmuyor pek ama kapaklarim simLi, görünce baska mutfak görmedi gözüm. cok tskler

:) saolun

Vay beee 2 sene geçmiş hala yorum yapılıyor bilmiyorum şu an ne haldesiniz kendi eviniz oldumu bu eviniz hala duruyomu....??????** ağız tadıyla oturun emeğinize sağlık huzurla oturun

ayni evde yasiyoruz hala, önümüzdeki sene icinde degistirmeyi düsünüyoruz. cok tsk ederim, yorum yazan herkes beni cok mutlu ediyor, ve demeniz gibi 2 sene sonra bile yorum yazilmasi cok güzel...

canm yaa evin cok qüzel , şık ve huzurlu cok beğendim :nazar: huzurlu bi ömür geçirirsiniz inş..
Ben üniteni nerden aldıgını merk ettim ?

cok tskler öncelikle. Ünitem alman bi magazadan, cok basit bi ünite öylesine alinmisti ama simdi cok begeniyorum :) iyi ki almisim.

X